Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez kb. csak 10. a sorban, egyenlőre így marad. Mondjuk a "kétkulcsozásnak" nem annyira örülök, kissé muris a tankolás így.
Ha a többi zárban hibátlan, akkor sajnos a gyújtáskapcsoló a hiba
Nekem egy kulccsal nyílik minden, és csak a gyújtáskapcsoló ami akad, trükközni kell vele. Belevilágítottam vakuval, és látni kopást a lamellákon, ezért akarom megcsináltatni.
A lakattal jártam egyszer úgy, hogy nem tudtam már kinyitni, természetesen amikor le volt a motor lakatolva vízhólyagos lett az ujjam mire kinyitottuk
Ha valamikor besz@rt rajta a gyújtás , akkor ja. De újra lehet lamellázni, nekem is átkódolták az új gyújtás zárját a régi kulcsomhoz.
Nekem is akad, főleg ha balf...ul nyúlok hozzá. Viszont ha közben előre tolva (idom felé) próbálom, akkor működik, mint a vaj. Okozott kisebb fennakadásokat, amíg ráéreztem. Ráadásul 2 kulcsom van. 1: gyújtás+oldaldoboz (idomban), 2: tanksipka+ülészár. Ez normális?
Te úgy vagy a benzinszaggal, mint én a törkölypálinkával ! A hónaljamba szoktam permetezni ! Szüreti időben kis traktorral volt hogy háromszor szondáztattak 6 km-en!
Szerinted mi történt a gyújtáskapcsolóval? Asszociálj: gyújtáskapcsoló + használt + &rash lesz róla post
Kitisztogattam a belsejét. volt benn fémmorzsalék. Ma voltam több kulcsosnál is, de ezt felújítani nem olyan hogy mezei kulcsos megcsinálja, kicsit nehezebb téma, holnap viszem szakemberhez
Nekem új korától furcsán működik néha napján, vagy a kezem béna.

Nem minden alkalommal, de előfordul, hogy off, lock, vagy parkoló állásból úgy kell rá bűvészkednem a gyújtást. Már kitisztítottam, befújtam, kulcsot cseréltem (mármint a két gyárival próbálgattam), stb. Aztán beletörődtem és nem kapkodok mert megfigyeltem, hogy általában akkor van gatya.
Amikor a kulcs már kopottabb (vagy görbült) akkor előfordul. Ha a kapcsoló full tisztítása-olajozása után is fennmarad, akkor vagy belül kopott - vagy a kulcsod a gázos (esetleg mindkettő)

Ha végképp gáz, akkor megoldjuk aprópénzből a hibát
Én ilyet a régi 250-esemnél vettem észre.
Nem tudom mi lehetett a gond,még mielőtt javítás lett volna eladtam.
Csak nekem, vagy másnak is akad a gyújtáskapcsoló. Konkrétan néha nehezen kattintom át gyújtás - üres - kormányzár - parkolólámpa között.
Megjegyzem, a szívócsonkokat lehet nem kellett volna felhoznom a szobámba, kib@szott benzinszag van
sziasztok!nem tud véletlen valaki zzr-250eshez karbit?mire a blokk kész,az se ok.. eperlevel007@gmail.com
Ja,van öröm.De inkább szedem szét a gépet mégegyszer mint rendeljek kintről.
Akkor örülünk Vincent
Tegnap elvégzett munka bálnán:
Olajhűtő+vízhűtő le.
Kipufrendszer le:lefújva feketére!
Este mindez vissza.
Ma hajnal:
Hamár kint dolgoztam a köcsög angoloknál összeszedtem nyelvtudásom és megcsináltam a paypalt!Sisakok úon vannak!
Szokásos évadnyitó B.füreden.
Milyen találkozón voltatok? Lemaradtam valamiről?
Bár nem hinném, hogy ilyen hideg szélbe elmentem volna, de azért mégis. Mi volt hol?
Szia!
Én hogyan tudok paypallal fizetni?Mit kell tennem?
Sziasztok!
Kb. 11 órakor jöttem el onnan, de csak ER-6N-eket láttam, kb 3 db-ot.
Rengeteg túraendúró volt (BMW, HONDA, SUZUKI), meg pár nagyrobogó és chopper. Csak 1-2 speedmotor volt még, meg pár XX (valamiért ez a szívem csücske ). Akkor kezdtek gyakorolni a szlalompályán. Hát mit mondjak. Érdekes volt látni, ahogy szinte a földet karistolták a fém túradobozok. Az R6-os gyerek is csak sokadszorra tudott hibátlanul végigmenni. Az 1 keró könnyebben ment neki.
Sziasztok
remélem volt aki képviselte a ZZr-t
Sajna bárhogy is akartam nem tudtam menni a találkozóra kislányom beteg lett ugy hogy most itt a tv-n nézzük a motorokat!
Nekem valahonnan e-bayy volt meg. Bankkártya adatokat hitelesítő ddal még a nemzeti banknak se adj ki. Onnantól bármikor bármekkora összeget leemelhetnek, ha nem jó a cucc nincs semmi kezedben. Használj biztonságos pénzküldési módot, mint a Paypal. Több embernek volt átutalásból kellemetlensége, nem véletlenül használja az emberek 99% az e-bay+paypal kombót. Dupla biztonság, és még sose volt belőle probléma.

A másik megoldás, hogy valakit találsz aki bemegy érte kint...
Ha most érteném mit mondasz boldog lennék!
De komolyan,ez egy rendes motoros bolt.
Hogyan tudok onnan rendelni?
Szia!

A probléma nem egyedi. Akkor jössz ki az egészből a legjobban, ha elfelejted, vagy sokkal drágább lesz a tanulópénz Ha nem fizetsz, akkor indítanak egy nem fizetős bejelentést, kapsz egy nem fizetős megrovást, és így meg lehet úszni a negatív értékelést.

Most visszamegyek a pincébe szomorkodni, izé szamorodni, keddre feltörök mint a dombóvári büdösvíz
Oda is ment a mél, már amikor eladtad akkor irtam ide, de nem válaszolt rá, remélem a mélre fog
jo kis meglepetést okozott ez a szar, kerék kivételnél illik 3 db-ba esni legalább
Aki a km-spirált elvitte múlt héten, annak odaadtam a meghajtást is ( az övé az működik ). Szerintem keresd vissza , ő biztos megválna tőle.