Sziasztok!
SOSben kellene a Zizihez egy km ora meghajtás, a csiga rész, ha van valakinek, legyen oly kedves jelezze! minden megoldás érdekel és sürgős lenne!
Egy kérdés, más motoré kompatibilis ehhez? vagy egyedi?
Mérgembe a termoszt elraktam befőttnek valami aluminium és műanyag kompozicióba. Biztosra mentem, ki ne jöjjön: körbe kentem a tömités mentén loctite-al, meg lecsavaroztam. Ne is lássam többet.
Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni, vásároltam két új Continental Road attack gumiabroncsot amit vmi rágcsáló kicsit elintézett... Szerintetek ezzel még lehet motorozni, vagy felejtős?
Szerszám hiányában a szimering csere sajnos szervizes téma.
Bukót most akarok angolból rendelni.Jó ára lenne.Proti a kettő kb 30.
Első lámpa egy ismim szerint átmenetileg javítható,megy az autóüvegeshez.Kipuff idén tuti kimarad,de nem ártana egy picivel hangosabb,nem kell üvöltsön!
Sajnos ütöttek már el a 250-esemmel,mert se nem láttak,se nem hallottak.
Szimering csere olyan 6.000be belefér, ha magadnak csinálod - 2500 a szimering, ~3000 a telóolaj.
Lámpára ha megoldható, akkor csináltatnám, szoktak bele csiszolni üveget, aztán csókolom, tesco parkolóban látom őket itt néha, de nyilván van ahol ilyennel foglalkoznak.
Bukó, proti az zsebbenyúlós is lehet, ha minőségit akarsz
Kipufogót hagyd a francba, jó az csendesen, énis visszafojtom.
Én tegnap este számolgattam,ami még kell:
1 túraplexi
1 középsztender(nemvolt rajta )
Telószimering csere
2 oldaltáska
első lámpa kavicsot kapott
2 bukó
2 gerincprotektor(nincs a kabátokban)
és a folyamatban lévő idom hegesztés+fényezés
Nem beszélve arról,hogy valami finomabb,hangosabb kipuff is kellene!
Feladtam mennyi lehet.
Nálunk ma egész elfogadható idő volt, fél6ig pólóban szereltem.
Mellesleg ha lehet így mondani, motoroztam, mert a motorral foglalkoztam, végre kezd alakot ölteni a dolog.
Hogy milyen nehéz kivenni a kuplungkinyomó tengelynél lévő szimeringet... Eléggé meg kellett dolgozni hogy megadja magát.
Alkatrész most köszi nem kell, remélem már nem kell költenem rá mostanában
Jó neked!
Örülök,ha május 1-re mozogni fog a gép!
Itt egész jó volt az idő,az általad küldött csavarokat válogattam,és fújtam le az összeset szép feketére.
Olyan retek hideg van, még a garázsban szerelve sem volt melegem... kivettem a hátsó rugóstagot, a felnit meg a kábelköteget (tényleg: &rash, nem kell? ) kaja után meg F1, ami egy kalap szamócát nem ért...
SOSben kellene a Zizihez egy km ora meghajtás, a csiga rész, ha van valakinek, legyen oly kedves jelezze! minden megoldás érdekel és sürgős lenne!
Egy kérdés, más motoré kompatibilis ehhez? vagy egyedi?