Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap tudom küldeni, Neked jó a kedd délelőtt?
0620-346-5897 , QuickSteel Motor, Dunaújváros. Ők biztosan tudnak segíteni !
Inkább megvárom ha jön erre futár pest felé, a posta q@va drága!
kishaboskukcfríímélponthu
Jaja, valami ilyesmit szeretnék.
De lehet hogy én a hátsó ülés alatt fogom elhelyezni, mert GPS-t nem hiszem hogy rakok fel motorra, max telefontöltőnek, vízforralónak, steklámpának, autós hűtőtáskának kell a 12 volt.
szombaton múlt egy hete hogy vettem,250km lábon hazáig,a zajok alapján aztmondták vezérműlánc+spanoló..
Attól függ milyen alkatrészt?
sziasztok!valaki tud segiteni,hogy'94-es250-eshez hol lehet alkatrészt beszerezni leggyorsabban?
Akkor meg is van, miért "maradt el"... ma reggel jött meg az olajos csomag, amit rendeltem
Egy nevet , címet küldj légyszíves emailben, és már utazik is!
bizomány, de egye fene megbocsájtok
Nekem is ráérős, nem rabolnám ki, csak eszembe jutott meg széjjel van szedve a vas tankápolás miatt....Lehet kicsit egyszerűbb mint utána matatni a maradékban
Ezt én is pesten veszem, amikor épp arra járok de ha előbb kerülök arrafelé, akkor beugrom egyért!
( vagy szerdán leviszem az enyémet, nekem úgy is majd áprilisban kell csak, az új navihoz! )
meg valami hozzá passzoló szigetelt kábelke se ártana, itten olyan enm van.
Ha lenne oly jó, és gy ilyet félrerakna nekem is a két olajkám mellé, hálás lennék nagyon
HoMaSitás , vízzárós lesz neked is fent?
himizoli=Coyot
oké,köszi,valahol megtalálsz úgy is
Hegylakók,ZX 9 topic
24.500.- a BiXenon H4.

Viszont a csomagról beszélgessünk még, megvallom őszintén a kórház-melóhely rohangálás közben a Te pakkod elmaradt , bocs olaj + szűrő volt ugye?
Kutya úr!
Ha meg tetszett gyógyulni akkor várom a csomagot, és egy kérdés
h4 bi xenon autós mennyibe fájna?

Köszönettel:
köszi várom
Igen, a héten Nálad lesz a Yuasa csomag !
Sziasztok. Kutya úr az aksis emailem megkaptad pénteken?
köszönöm
Kis saját reklám.
Meg lettek járatva a kicsik, amit most le is tudtam videjózni.

http://sportmotor.hu/motoros_v...
Az új 103-as trafit képtelen blokkolni 110 méteren belül, tehát a 1,5-2 km-es riasztástól addig a pontig le kell lassítanod a megengedettre, egyébként igen blokkolja.
Több vidit is láttam róla, és tavasszal itt élesben is kiderül a dolog.
Blokkolósok, mi újság az új trafikkal? Ez hat rá? Rendőr ismerőseim szerint még eddig nem találkoztak blokkolóval ami zavarta volna a gép működését. Egy haverom spéci blokkolóját most akarjuk majd tesztelni élesben, amint visszajön a trafis autó az itteniekhez (két kapitányság osztozik rajta). Ráadásul éjjel is lát a szemétláda, le is fényképeztek a közelben egy autóst 143-al lakott területen.
Hali Coyot!
Szivargyújtó aljzatot én is szeretnék tenni a gépemre. Mivel úgy is hasonló felépítésű a mocink, majd szólok ha nekem is eszembe jutott valami.