Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én szűrőmben most van 15 e km, egyszer már tisztítottam, úgy - ahogy. Akkor most mégis dobjam ki? Mennyi lenne egy new?
De nehezen fog az agyam.
Tisztítható, és 12 ezrenként szoktam csak kidobni. ( Vétel, tisztítás, csere - olajcserénként )
Az enyémben még az eredeti szivacs van, azt nem tudom ki gyártotta.
Én benzinben mosom, kiszedi rendesen a mocskot, hagyom kiszáradni és utána légszűrőolaj. Kb 5ször pucoltam ki eddig és jól bírja. HiFlo a szivacsom.
Köszi, kimondottan légszűrő mosó folyadékkal, vagy más egyébbel tisztítod?
Misibá lehet termetre nem a legnagyobb, de puszta kézzel megcsinál pörköltnek, ha rosszat szól az ember

am. egyszerű, ha mellém állsz még kicsinek is érezheted magad
Tisztítható. Kimosod a retket, légszűrőolajat neki és mehet vissza.
Jó hogy ittenvagy!
Szerinted a gyári légszűrőm tisztítható, vagy eldobós (gyári, sárga/szürke)?
"..vasággyal együtt vagy 20 kg, akkor sajnos áll az állításom, miszerint a hátsóm sajnos nagyobb, mint tiéd.."

Mende-monda képet de rögvest!
;o)

Imádlak Thunder... ;o)))

Hát, ahogy ismerlek, vasággyal együtt vagy 20 kg, akkor sajnos áll az állításom, miszerint a hátsóm sajnos nagyobb, mint tiéd...
Bár ez részemről igen kínos és bevallom dolgozom is rajta, hogy ne így legyen...
Remélem valamikor lesz alkalmam egyeztetni is

Pussz Kill Bill.
Milyen a blokkoló,kiyo ?
Annak van bekapcsoláskor ellenőrző funkciója,ha valamelyik fejjel valami gond lenne, akkor azt észre veszed,vakriasztást csinál.
Én felszerelés után elgurultam Esztergomba,ott van egy villamossági műhely,Ők ellenőrizték le egy teszterrel a működőkepésséget. Azt hogy blokkol-e a teszterrel nem tudod meg,csak azt hogy érzékeli a bejövő jelet.De ha egy mobilteloval ránézel, akkor elméletileg látni fogod az infraledeket villogni, miközben rálőnek a teszterrel.
A műhely címét a power tuningosoktól tudhatod meg,az egyik beszerelő műhelyük az.
MSN és Skype kilőve,nem használom egyiket sem. De holnap délelőtt Tatabányán járok beugrok a festéküzletbe,ha dolgozol tudunk pár percet dumálni.
Fess diszkont, a Mol kút után nemsokkal? Ha jól tudom.
Elment
Nem felejtettem el, rugdosom a vállapos urat, de előbb utóbb meglesz az, és akkor hívlak. Viszont van jó hírem is. Olcsóbb lesz a gumicsere mint gondoltam, szóval ha megtartod a mocit, kapod a hátsó gumit ingyen.
Nekem kb. 7 dl -t számoltak a komplett motorra festék üzletben. Hogy milyen típusú festék volt és hány réteg, azt nem tudom.
szerintem vázra max 1 liter , meg idomokra se kell több 1 liternél ..... de kérdezd meg a mestered, aki dolgozik vele
szerintetek mennyi festek kellhet a mocira? Mert sajnos nagyon ki kell szamolnom, mert a standox eleg draga dolog,
Tudja kozuletek valaki?
Szevasz Bitu!
Meg tudtal valamit a mocimrol?
Vagy mar elfeledted ?
Küggyönmán nekem egy ímélt azadatlapomonlévő címemre, had érjem el privátban.
komoly nagyon ez a KTM.
szeva

az a helyzet hogy ez a blokollo velem volt egy kocsi totálkárban és újra kelett vezetékezni, meg szeretnék rólla bizonyosodni hogy mükszik-e? Miben tudnál segíteni? msn valamid van ? amúgy nekem vettem a tv távirányító jelét jelzett csak nem tudom zavar e.
Köszi,csak azért kérdeztem mert van ahol az 525 t is ráteszik.
5.30 ZVM2.
Kaptam tőled árat k6 1000 s gixer láncszettre kérdés milyen lánc 525 v 530?
Nosza.
Sziasztok!
Kutya Úr láncszettel kapcsolatban lenne hozzád kérdésem.