Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még az idén nem időszerű. De majd átgondoljuk.
Csak nem akar a saját lányának rosszat
Petro: Kiagyaltam már valamit, de elég meredek elképzelés, nemtom megvalósitható-e. Inkább majd skypeon megbeszéljük.
Ez a Tátra... Rohadtul tetszene, csak félek egy kicsit tőle, meg a motort műszakilag rendesen fel kell rá késziteni, mert ha olyan messze valami gubanc van... Minden esetre lélekben mennék
Dikk ! Jaupízér kiokítlak tezsvíír!. Kell valami, ami alapja lesz az egésznek.Aztán üvegszövet, műgyanta, ecset, nitrohigító, meg türelem. És legalább 20 fok hőmérséklet .
Azt nekem is ki kell tanulnom, ha vége ennek a retek vizsgaidőszaknak
Legalább volt mit csinálnod, az unalom a hülyeség melegágya
jóvan golyós
Én nem bántom,de azasszony elintézi egy csapással ha kell
Engem is mindíg ezzel fenyeget.
Ekevasból készült bárd
Beszarás ajánlott
Én ma üvegszálaztam. A csöpp unokám "motorjának" a műanyagelemeit egészítettem ki, két komponensű+üvegszál több rétegben bedolgozva .
Nem nem, nem épitünk időutazó gépet, viszont az a műszerfal koránt sem tökéletes. A műszerek elrendezése miatt marha nagy hely van még benne, a visszajelzőket indexeket el lehetne sokkal ügyesebben is helyezni. ha kijön a sebességmérő -ami fél kiló - és helyére bemegy egy digitális, akkor elfér még a voltmérő, olajnyomásmérő, és a trafiblokkoló fejegysége is.
Ehhez "csupán" egy másik dobozt kell csinálni, ami szerintem üvegszálazást von maga után
Házasságival nem, de még egy éjszakással sem
Olyannak tűnik aki többre érdemes egy éjszakánál, legyél nyugodt. A golyóimat meg hagyd békén Ha annyira tudnék németül mint ő magyarul, egész boldog lennék.
Persze nem valószinű hogy megvalósul, de: te boldog lennél ha a lányod nem lehetne boldog mert valaki kiherélte a fasziját?
DeLorean?
Háááát,nem az a nagyszájú,vagány fajta
Inkább csendesebb féléből való
A magyar megy neki,de inkább németül beszélnek kint.Néha gondjai vannak a szavakkal,keresi a megfelelő kifejezést.Már régóta kint vannak,így nemcsoda hogy a magyar háttérbe szorul.Mikor kint voltam,akkor is kereste a megfelelő szót néha.
Nagylány ő már,de néha 12 éves az észjárása sajna
Remélem nem rohantad le házassági ajánlattal
Vagy 1 egyéjszakás kalandal

Mert kiheréllek
Neem, még csak a műszerfal van a szobámban. digitálisat akarok . Kipufogó az eléggé hátratolt téma lesz, sokba lesz a többi.
De méreteket most veszek, esetleg sablon lesz amint nem lesz ilyen baszott hideg
Naneeee! K...mint...kip...
Te hallod-e?!
A lányod az a félénk fajta?
Egyszer beszéltem vele eddig, szerintem megijedt
Mondjuk azt nem mondtad hogy nehezen megy neki a magyar

Más
Hamarosan nálam is barmolás alakitás lesz látható
Értem,végigzongoráztam.
Még én is agyalok, hogy igazán szép legyen eddig a legvalószínűbb, hogy az ülés alatt lesz a 12 csatlakozó, a kormány mögött pedig csak egy gyorscsati, amire simán rádugod a navit.
Tehát a készülékből csak egy 5-10 centis kábel fog kilógni, a gyorscsatlakozó vízmentességét pedig egy lefenekelt csatlakozó ellendarab biztosítja majd.

Ha jobb nem jut eszembe, akkor így lesz.

( "B terv" , hogy ebből kihagyom a 12V aljzatot mint hibalehetőséget, és a már meglévő központi 12v ( akksiról, az ülés alá kivezetett csoki ) csatlakozójára bekötöm direktbe, persze a töltő trafóját közbeiktatva. )
az hát!
meg anti............is
azasszony mondta
Te is skizó vagy?
Mi az,ki az?
Kivanott,mivanott,...........VÉTEL
Neked az az álneved?

oksi,észrevettük/akksi/
mindegy,mert valahogy így is kell egy 12-es csatlakozó/szivargyujtó/
mint a kocsiba.
A tartó majd érdekelni fog
1, lesz tartó, én is most vadászom az igazi megoldást. ( lehet h gyártva lesz a végén, de ez még titok )
2, a GPS nem 12V-ról megy ! nézd csak meg az akksiját.

A Hegylakók oldalon hamarosan lesz lézerblokkoló+navi bekötési cikk, abból minden ki fog derülni!
Itthon nem az. Felrakhatod szabadon
ha má itt tartunk:vettünk a kocsiba GPS-t.
Tudsz valami tartót hogy a ződségre is fel tudjam rakni néha?
Meg 12V-os csatlakozó se ártana.Persze ha valahogy fel tudom kókányolni
ez szabályellenes dolog nem?
ha észreveszi a szerv,megbüntethet nem?
Persze ha tudnám én is felraknám
Lézergyilkosok!

Sikerült tegnap bekötni a KIYO rencert, készre: a lámpatartó Y-konzoljai között előre, a lámpa alá rejtettem a plusz kábeleket ( legalább 1-1,5 m maradt a jeladóktól a központi egységig ) a műszerfalon pedig a jobb oldalon vezettem el, a műszeregység és annak kerete közé kényelmesen befér a két kábel.

Az ülés alatti 'műanyag tálcába' rögzítettem 2x1-es, zárt, vízhatlan biztosítékházat ( 700 Ft ) 2 db 10 A-s biztivel. Ide egy központi kivezetést hozok fel az akksiról (szintén a tálcán keresztül) így a modulonként bővíthető biztosíték aljzatokra később bármilyen elektromos kütyü ráköthető még, egy-egy újabb aljzat bepattintásával A szivargyújtó aljzatot levágtam, a zárt csőben futó piros vezeték kapta a pozitív sarut, a fehér a maradékot...

Szóval a szerkezet bekapcsoláskor villan, tesztel minden gut: de ilyenkor persze egy büdös trafi sincs a városban h kipróbálhassam!

( Képek hamarosan... )