hali!
egyik haverom most akar mocit venni, nagy dilemma segítséget kérünk, adatok a következők:
1.friss jogsi, motoros előzmény nincs, de valamennyire érett a kolléga
2.anyagi keret: max 800e HUF
3.motor dilemmája: kawasaki zzr400
suzuki gs500f
suzuki bandit 600
yamaHA FAZER 600
suzuki sv650
4. szempontok: viszonylag olcso fenntarthatóság, kezelhetőség, és szerintem h azért necsak 2 évig használja, mert akkor elég sokat bukik rajta (gs500f )
okfejtéseket szeretnék kérni, nagy segítség, persze én elfogult vagyok, és zzr-t ajánlanék
Tegnap az Esőembert néztem vmi adón ( ha már Tom Cruise ) ez a Dustin Hoffmann faszi nem gyenge
ma még 'Farok csóválja' lesz szerintem, és a lényeget már láttam is az életműből a Kramer kontra Kramert meg nézze akit egy zsepigyár szponzorál
Volt egy 'kis'(megoldás) program véletlenül úgy reggel fél nyolcig.
Most ébredtem fel, a Wheeler Dealersre
Még este gyakoroltam kicsit a PS-en is ( ne üssetek, nagyon kezdő fázisban vagyok ): az első Z ami a mai sor4-ek őse, és az utolsó ZZR sorozat közös klónja...
Akkor valami agyonhasznált motorolajat használok sikosítónak, hogy ki ne kezdje a cerkát a korom!
Ja, és azt is felmelegítem elötte, mert akkor jobb a viszkozitás!
egyik haverom most akar mocit venni, nagy dilemma segítséget kérünk, adatok a következők:
1.friss jogsi, motoros előzmény nincs, de valamennyire érett a kolléga
2.anyagi keret: max 800e HUF
3.motor dilemmája: kawasaki zzr400
suzuki gs500f
suzuki bandit 600
yamaHA FAZER 600
suzuki sv650
4. szempontok: viszonylag olcso fenntarthatóság, kezelhetőség, és szerintem h azért necsak 2 évig használja, mert akkor elég sokat bukik rajta (gs500f )
okfejtéseket szeretnék kérni, nagy segítség, persze én elfogult vagyok, és zzr-t ajánlanék
kösz mindenkinek