kutya ur tiszteletem, szeretnék rendelni olajat (fux) eksön barátom ajánlásával a motoromba szürövel együtt kérnék egy árat, és adom a cimet köszi elöre is.
Érdemes pedig kivenni a fékbetéteket, kintről nézve becsapós lehet, de a kopásjelző csík pontos információt ad. De mivel előbb utóbb ugyis cserélned kell, nem árt az, pláne jó áron. Ha esetleg jó idő lesz összefuthatunk egy gép mustrára, ha már ilyen közel élsz.
Körülnézek - bár én eddig egyik Zizin sem cseréltem a 70ezer km alatt - a többit holnap megrendelem
Kérlek küldj egy emailt, név, cím, telefonszámmal - és intézem a többit!
Most már tényleg úgy ézem, hogy eljött az idő az kopó fogyóanyag beszerzésére. Lassan tavaszodik, most már csak -10 van és 30cm hó....
A lista nem változott. A fékbetéteket megnéztem, kb 1 mm van rajta elül-hátul is. Szét nem szedtem csak kintről, amit láttam. Cserés valszi.
Motorolajat rád bízom, hogy milyen legyen. Nem versenyzek, inkább poroszkálás néha-néha pályán végsebesség
Teleszkóp olaj: szerintem valami kemény. Közel 100 kg vagyok, meg gyakran van utasom is (általában mindig más, mert félősek egy kicsit..) Gyertyák, hűtőfolyadék, fék-, kuplungolajak, szűrők maradnak.
Benzinszűrőn gondolkodom kell-e. Milyen tétel lenne az?
Köszi előre is
Üdv mindenkinek!
Még új vagyok az oldalon.de ma egy ZZR 400 boldog tulaja lettem.
Valamiféle gépkönyvet keresnék hozzá.Tudom nem egyszerű feladat.
Előre is köszi mindenkinek.
olajszűrő: 1.600.-
olaj, szintetikus 10-40 Fuchs: 10.000.- / 4L
Ha sokat Ringezel akkor Fuchs ProRace 15-50 olaj: 14.000.- / 4L
Cím jöhet privátban, jövő hét elején tudom is küldeni!