Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mong Zolit tudnám ajánlani, csak épp nem találom az ivanics honlapján, lehet már nem dolgozik ott
De iwiwen fent van, kawaturbo becenév alatt
Ingyen nem lesz, de ért a kawákhoz
amugy az aksit bemértem és még jo de lehet nem ad le feszkót?Az a baj hogy meg sem nyikkan még a lámpák sem gyúladnak ki:(
azt hiszem valakit riasztani fogok fehérváron csak nem tudom kit úgy is át kell nézetni március 15 előtt más külömben nem nagyon kellene menni Tihanyba:)
50A?
Nálam a max az 30
Ha tényleg fordítva volt benne az akku, akkor annak gatya valószínűleg.
Tehát összes bizti átnéz, szikra-benzin ellenőriz, és ha ez mind jó, akkor egy autó akksiról direktbe megtekerni. Ha régen nem ment akkor előtte karbi tisztítás/feltöltés is persze.

Esetleg segítségnek minden hengerbe 1-2 csepp ( de tényleg csak annyi! ) benzin, indítás előtt jól jöhet.
Sziasztok
Segítésget kérnék !Nem indul még mindig a zizi:(
Valszeg após fordítva rakta vissza az aksit
50A bizti kicserélve de se hang se fény :(sőtt semmi
Mi lehet az oka?
ööö....tőlem?

2100.- Ft lesz, ha nem túlzás érte
üdv mindenkinek
Valaki megtudná mondani,hogy a 92-es 500-as zizimhez honnét lehet venni légszűrőt?!
előre is köszi a segítségeteket.
Hmmm, így azért ha visszaemlékszem , szorongattad Te az én hátsómat , mármint "vittelek" . Akkor visszavonom, nyilatkozhatsz a hátsómról .

KillBill ez a gumi utáni érdeklődés azt jelenti amit remélünk?
Lesz egy darázs is a csapatba tavasztól?
"- Doey! Te fogtad meg a seggem?

- Innen ez fizikai képtelenség uram!

- Ismerem a trükkjeidet!"

Teeeeeeeeeeeeeeee!
Te is nézegetted az én hátsóm ?
Amíg egymás mellé-elé nem rakjuk a hátsóinkat ilyeneket tessék nem kijelenteni !
Emlékszel, mire? Már rengeteg hónapja nem is láttuk egymás hátsóját !

Nah az "érdekes" részek ki lettek törölve a fórumból?
A maga szánalmas módján vicces volt a dolog. Mint a Totalcar egyik Peugeot 30akárhányasróll írt cikke után beérkezett gyűlöletlevél, amit a kereskedő a hivatalos címéről írt
Valami név/arctalan gyökér, aki ráadásul az első mondatával simán elárulta magát, hogy mi a másik nikkje amin írkál
A lényeg: berágott azon, hogy KillBill gumis kérdésére Bitu meg én három különböző márkát mondtunk, ő pedig pont egy negyediket akart rásózni... persze rögtön közellenségek lettünk a szemében, h szerintünk nem ér vmi 80-90-et, ha 50-ből is ki lehet hozni ugyanazt a dolgot...
Én 22ig vizsgázok, utána meg boritom szét a motort, szal nekem még idő a blokkoló.
Azért arról tájékoztassatok hogy ki volt ez a vadhajtás, akit senki sem fogadott az elvárt üdvrivalgással
ja-ja, én is ezt fürkészem, de kimaradtam az első körből... jobb is, gondolom, szimpatikus jellem lehetett, ha mindenki rokonszenvét így kivívta
csak vicceltem amúgy a vas nekem sem tetszett
Várj vele egy kicsit az &ras most készül beépíteni egyet, lehet, hogy nagyon keskeny sávban sugároz, és azt nem látja a kamera . Szerintem.
ööö akkor valami bibi van mert ez eléggé leélt cucc ujravezetékeltem de a zavaró nem villog :(
Amit villogásnak látsz, az az infralézer villogása.Azt is látnod kell.Akkor jó!
nah erről én is lemaradtam, de látom intéztétek....
szerelem a lézerblokkolót de egy érdekes kérdés felmerült bennem a tesztjét csinálva, ha tv távirányítóval be lehet indítani, kamerával látni a távirányító ledjének a villogását a zavarást valóban nem kell látnom vagy az más frekin mehet?
húúú micsoda "flame" lett itt hirtelen, hál' isten lemaradtam róla...

különben
Jó, hogy ez egy fórum, de ... .
Azért látom valaki már intézkedett.
Hali!
Úgy látom valaki még az alapműveltséget sem ismeri(pl: KÖSZÖNNI!),de itt bebukott mert ez a kis csapat eléggé összetató

Kutya bácsi neked jobbulást!
Mit nem értesz? Tudod itt normális emberek vannak , adott esetben segítünk egymásnak. Ennyi.
Mivel nem ember, így nincs is itt. Ennek legbiztosabb jele hogy innentől nem kap válaszokat, tőlünk, és elkopik.

MINDEGYIK álnevével együtt.