Mong Zolit tudnám ajánlani, csak épp nem találom az ivanics honlapján, lehet már nem dolgozik ott
De iwiwen fent van, kawaturbo becenév alatt
Ingyen nem lesz, de ért a kawákhoz
azt hiszem valakit riasztani fogok fehérváron csak nem tudom kit úgy is át kell nézetni március 15 előtt más külömben nem nagyon kellene menni Tihanyba:)
Ha tényleg fordítva volt benne az akku, akkor annak gatya valószínűleg.
Tehát összes bizti átnéz, szikra-benzin ellenőriz, és ha ez mind jó, akkor egy autó akksiról direktbe megtekerni. Ha régen nem ment akkor előtte karbi tisztítás/feltöltés is persze.
Esetleg segítségnek minden hengerbe 1-2 csepp ( de tényleg csak annyi! ) benzin, indítás előtt jól jöhet.
Sziasztok
Segítésget kérnék !Nem indul még mindig a zizi:(
Valszeg após fordítva rakta vissza az aksit
50A bizti kicserélve de se hang se fény :(sőtt semmi
Mi lehet az oka?
Teeeeeeeeeeeeeeee!
Te is nézegetted az én hátsóm ?
Amíg egymás mellé-elé nem rakjuk a hátsóinkat ilyeneket tessék nem kijelenteni !
Emlékszel, mire? Már rengeteg hónapja nem is láttuk egymás hátsóját !
Nah az "érdekes" részek ki lettek törölve a fórumból?
A maga szánalmas módján vicces volt a dolog. Mint a Totalcar egyik Peugeot 30akárhányasróll írt cikke után beérkezett gyűlöletlevél, amit a kereskedő a hivatalos címéről írt
Valami név/arctalan gyökér, aki ráadásul az első mondatával simán elárulta magát, hogy mi a másik nikkje amin írkál
A lényeg: berágott azon, hogy KillBill gumis kérdésére Bitu meg én három különböző márkát mondtunk, ő pedig pont egy negyediket akart rásózni... persze rögtön közellenségek lettünk a szemében, h szerintünk nem ér vmi 80-90-et, ha 50-ből is ki lehet hozni ugyanazt a dolgot...
Én 22ig vizsgázok, utána meg boritom szét a motort, szal nekem még idő a blokkoló.
Azért arról tájékoztassatok hogy ki volt ez a vadhajtás, akit senki sem fogadott az elvárt üdvrivalgással
nah erről én is lemaradtam, de látom intéztétek....
szerelem a lézerblokkolót de egy érdekes kérdés felmerült bennem a tesztjét csinálva, ha tv távirányítóval be lehet indítani, kamerával látni a távirányító ledjének a villogását a zavarást valóban nem kell látnom vagy az más frekin mehet?
De iwiwen fent van, kawaturbo becenév alatt
Ingyen nem lesz, de ért a kawákhoz