rendeléssel hát őőőő izé na hát jajj szal ... kicsit félretettem a témát, karácsony, vizsgaidőszak, lakásvásárlás ilyesmik
annyi plusz infó van, hogy talán itthon is megtudnák csinálni kb 9-10 e jó magyar forintocskáért... ígérem hamarossan rágyúrok a témára és meglesz a végső megoldás...
Kérdés(ek) tankmelltartót tu-e valaki szerezni, vagy esetleg megmondani honnan kellene?
Hátsó doboztartó konzolt valaki csinált/vett már?Milyet hol mennyiért?
Én 2000-es fordulaton szoktam melegíteni szivatóval.Ahogy melegszik,úgy megy felljebb a fordulat.Folyamatosan engedem vissza a szivatót,míg el nem éri a 60-70 fokot a motor
Én nem mertem megvágni, a lámpa alatti résbe rögzítettem, ott kényelmesen elfér.
A Hegylakók blogon fenn lesznek hamarosan a képek a végleges bekötésről!
A hidegindító kar mikor már beindult teljesen húzzam le és úgy hagyjam melegedni a motort vagy toljam vissza, hogy alacsonyabb fordulatszámon melegedjen?
A fordulatszámmérő alatt van egy számláló az mit számol?
Szia!
Olvastam,hogy te már felszerelted a blokkolót.
Kérdezném,az érzékelők kábelét lehet rövidíteni,vagy ne vágjak ki belőle?
A hátsó még annyira nem problémás,de elől rengeteg a felesleg.....
1 db 636-ra valósi
2 db zézéerr-re valósi
akko az össz 3000 meg kapsz 5 forint borravalót áll az alkú?
Pályázni észter szintetikust, utcára 10-40 szintetikus olajat.
rendeléssel hát őőőő izé na hát jajj szal ... kicsit félretettem a témát, karácsony, vizsgaidőszak, lakásvásárlás ilyesmik
annyi plusz infó van, hogy talán itthon is megtudnák csinálni kb 9-10 e jó magyar forintocskáért... ígérem hamarossan rágyúrok a témára és meglesz a végső megoldás...
Ti milyen motorolajat használtok a ZZR- hez?
Köszi!
2, szintén, bár már csináltunk is az enyémre meg tHUNder Misiére.
Kérdés(ek) tankmelltartót tu-e valaki szerezni, vagy esetleg megmondani honnan kellene?
Hátsó doboztartó konzolt valaki csinált/vett már?Milyet hol mennyiért?
A jézuska hozta?
Keresem azt a kedves fórumtársunkat, akivel az oldaldekli védőt beszélgettük , hogy mizújs a rendeléssel? Részemről jöhetne...
A Hegylakók blogon fenn lesznek hamarosan a képek a végleges bekötésről!
A hidegindító kar mikor már beindult teljesen húzzam le és úgy hagyjam melegedni a motort vagy toljam vissza, hogy alacsonyabb fordulatszámon melegedjen?
A fordulatszámmérő alatt van egy számláló az mit számol?
Köszönöm!
Olvastam,hogy te már felszerelted a blokkolót.
Kérdezném,az érzékelők kábelét lehet rövidíteni,vagy ne vágjak ki belőle?
A hátsó még annyira nem problémás,de elől rengeteg a felesleg.....
0620-524-3412