Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem valami kidugózás a megoldás kulcsa a karburátorokban.
A lefolytott 9-eseket is így lehet életrekelteni. 98--143 LE
Ez tipp,vagy tény?
Ha tény,akkor mennyi az annyi?
Köszönöm a tippet.
Felhívom,
hátha tudnak valamit.
Üdv.R.
Vannak ilyen meglepetések ha drágul, arról úgy is szólok előre
Sziasztok! Kutya Úr megkaptam a láncot,olcsóbb volt mint amit mondtál de azért köszönöm Már csak a jó idő hiányzik.
ok akkor küddd küldöm a cimem az emiledre. Köszike
Halló,

a Yuasa 11.680.- , a Banner 9.900.-. Van mindkettő, de inkább a Yuasát javaslom.
Hali mindenkinek Kutya úr 91 zzr 1 db akksi mennyibe fáj nálad? 12v 12Ah 160x130x80 bár ezt biztos tudon bal pluszos
Kutya!

Megjött a légszűrő, átvettem.
Köszi!

Üdv
I solve problems
Ha a kezzzembe fogom a Zzzzzobjektívet, akkó ki tudom szivattíúzni belűle a zzoxigéntet?
Maradjon csak egybe, nézegetni ráér szezon végén Egyenlőre négy vót', abból kettőnek kint megvan a gazdája a maradéknak meg itthon, de folynak előrehaladott tárgyalások a témában
jááááj, a genujieee párc ennyi pénzért lehet h szétszedem, gyors ránézek: az összesen HÁROM helyen készülő szűrőbetétek melyikét meri "gyárinak" csúfolni a káffászáki
A kocka el van vetve! Februárban jön transzportter, ez magát más síkon és érintheti
Karbiban van lefojtva . Tudok rá bontott 600-as karbit és lesz ménes!
QuickSteel, Dunaújváros. Ők tudni fogják a megoldást!
06-20-346-5897
Mindegy, akkor itt. Gondolkodsz rajta, hogy eladod, vagy eladod, ha igen, mibe kerül?
hali!
amikor én szétszedtem a lámpát, véletlen elkötöttem a 3 kábelt, pedig felirtam meg minden, és ki is mértem, szal nemtom h történt, nekem akkor produkált ilyen tüneteket, a kapcsolója szerintem ellenőrizd ezt is!
Üdv.mindenkinek!
Van egy 500-as zizim.Ha netán valaki rendelkezik gyakorlati tapasztalattal,hova rejtettek el benne kb.20 lovat(ugyanis megfojtott
változat )örömmel venném a segítséget .
Robi
Majd holnap megnézem alaposabban mert nem rég jöttem ha és csak mentem vele 1 kört de eléggé elfáradtam a vezetésbe.

Köszi a választ!
Szia!
Első körben győzödj meg hogy a spirál van e elszakadva. Alul kitekered, ha a felét kitudod húzni, akkor bizony belül szakadt, velem ez történt. A kerékben lévő részében is lehetséges hiba, illletve a kmóra házban is a fogaskerekek környékén.
Biker-worldről tudsz rendelni, 3-4.000 forint.
Üdv itt
Helló

Most vettem egy ZZR-t de nem mér a kilóméteróra.
Valaki meg tudja mondani kb mennyibe kerülne egy új spirál, és hol érdemes vásárolni a motorhoz?

Köszönöm
Lehet valami állat szétrágta a vezetékeidet. Ki kell deriteni meddig folyik el az áram. Az is lehet hogy nincs pl rendes érintkezés. Biztosítéktábla? Szerintem első körben nem kell hozzá szaki
Főbiztosíték?
Nem.