Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

80 font lett szóval nem erőltettem inkább

Igazából van egy kész megoldásom a felső csomagoknak ( tartalék kapaszkodó+adapter+a csomagtartó rács ) csak meg akartam spórolni a szerelést
Sikerült leütni a cuccot értelmes áron?
Ha bekötöd a blokkolót, valami hasonló eredményt kell hogy kapj:

Kiyo Laserpro teszt a Viasat3 -on!
Tartónak egy fejre állított Y alak kell (legalábbis Áronkával ezt tárgyaltuk legutóbb ) tehát most van itt az ideje, hogy a felső tank lefogatás másik csavarját is M8-ra cseréld ugyanis az fogja tartani.

A végére kis gömbfej (faudi fej) és egy 41-es bilinccsel a villaszárhoz rögzíteni a túloldalát.

Kb így fog kinézni:
Az első kettő jöhetne, de még ráérős a dolog. 50 fontnál többet nem költenék rá, mire itt van nálam gondolom az is 20.000 felett lenne. Bár ha már nálam van úgy is felszerelem
Ha van rá mód légyszíves figyeld, hátha akad valami olcsó. Tartót meg reszelek hozzá.
Hát ha gondolod figyelek és szólok ha akad valami, de ezeket többnyire 100-110 font körül szokták elvinni. Mindig az utolsó két percben lázasodik a licit.

Ami még meglehet olcsóbban, pl a gyári darabok, amin mondjuk nincs Öhlins vagy Hyperpro felirat ellenben minőségi . De a noname felejtős

260531920624, 260532102953, 290366736279

Hogy ezek hogyan kerülnek rá, azt magának kell kimatekolnia

Valaki nem szeretne egy szinte új Marushin sisakot két plexivel korrekt áron?
"..Kutya tud adni talán mintát.."

Kutya már eladta a sajátját kár h nem előbb mondta Andris, neki olcsón megszámoltam volna azt hiszem az új Mito gyárija volt, mert egy Mito-s ember rögtön ráharapott 15-ért...
Ilyen csatim szerintem van polcon nekem is. Bármelyik "mindenes" öreg autósboltban tudnak adni, polcról.
Van itthon több biciklipumpa is, szerintem nem tűnne fel senkinek ha egyet elhasználnék a cél érdekében
20 környékén nem lehet lőni valami elfogadhatót?
270519466354
Vagy vannak a gyári telók, olcsón, de azok meg feltételezem nem állíthatók . Bekellene lőni melyik lenne a legjobb hozzá, úgysem akarom én tekergetni
Hát tömítés, ami nem bírja a hőtágulást, elég szar ha akkor folyik el belőle az olaj amikor csillapítania kéne. A hova folyik meg egy más kérdés.

Mondjuk akkor még jóhiszeműen feltételeztük, hogy van benne annyi anyag, hogy komoly kormánycsapkodásnál ne törjön vagy vetemedjen el....

ABS-ből se rendelnél noname kínait
Irtam két veszprémi cégnek is, akik konkrétan ilyenekkel foglalkoznak, remélem holnap válaszolnak. A tanácsokat meg megfogadom
Miért, akár még elfogadható minőségű is lehet.
Egy szimpla telón, mint ez, nehéz valamit rosszul csinálni a gyártás alatt. Mi baja lehet ennek?
Ennyi erővel biciklipumpát is lehet csillapítónak használni
A fényszóró foglalat a legegyszerűbben pótolható, az megegyezik más járművekével is. A csatlakozók tisztithatók különböző oldószerekkel és kontakt tisztítókkal, ha épek akkor jó. A vezetékek szigetelése ha rugalmas és nem töradezik vagy merev hajlítgatásra jó, a sérüléseket visszavágással vagy ha olyan egyedi cserével orvosolni kell. Első sorban melegedés nyomokat és kidörzsölődést keress, illetve a csatikat kell behatóbban tanulmányozni.
Na ez nem biztos hogy belefér a költségvetésbe pillanatnyilag
Az ilyen az felejtős?
Alternatívák: Venni olcsón bármire való Öhlinst 30-35 000-ből és gyártatni eszkábálni, kendácsolni valami tartófélét a zizihez. Mondjuk Kutya tud adni talán mintát azzal már nem is oly vészes a téma...
"Ismerd meg ellenfeled hogy legyőzhesd"
Régen sokat legóztam, most meg ezzel legózom
Kormányteló: barkácskedv pipa, valahogy felkerül. Pénz - ez már keményebb téma, 50-60-180 ezreket nem fizetnék érte, nagyjából milyen alternatívák vannak? Túl bonyolult nem kell, pár fokozatban állítható, esetleg valami bilincsek, de azt a részét már esztergályossal meg lehet oldani.
Ááá te annál keményebb vagy Más inkább öngyilkos lesz vagy felgyújtja az egészet, ahogy van, te meg olyan élvezettel boncolgatod mint Hannibal Lechter a pácienseit.

Kormányteló erősen pénz és barkácskedv függő, de nem lehetetlen.

Mondjuk a zizihez csokiért meg rágópapírért mérik az alkatrészeket, de kitartásod figyelemre méltó
Köszi, egyenlőre még jó a sajátom is, viszont olcsó pénzért egy kormányteló...
Mellesleg ha jól emlékszem Te ígértél nekem egy szőlőzsírt, mert amit csinálok abban ki fog cserepesedni a szám
A legnagyobb hiba amit eddig találtam, az a fényszóró foglalatának megolvadása. A többi vezeték nagyrészt sértetlen, itt-ott van sérülés, de azok is aprók, viszont nem hagyom úgy őket. Van viszont néhány csatlakozó, amik teli mentek porral a hűtő mögött. Komolyabb hiba nincs rajtuk, különböző elektromos alkatrészeket még nem mértem ki. Az ok amiért csinálnék egy újat, az az hogy ha már rendbe rakom, mindent ami olyan cseréljek. Magukról a vezetékekről nem tudom milyen öregek. Ha más nincs, akkor a sokeres vezeték le, ha kapok hozzá műanyag csatlakozókat, mert elég problémás kibányászni belőlük a kis réz foglalatokat. Meglátom mire jutok vele. Közben 32re bővült a színek száma, épp most mérem le melyikből mennyi kellene.
És nem is költségesebb.
Ezt tudnám ajánlani 4000-ért
Ennyiféle színű vezetéket az életben nem kapsz, mivel nem létezik. Az járműiparban nem véletlenül csíkozzák őket, de nekik egyébként is könnyebb a helyzetük mivel nagytételben gyártatnak. Kereskedelemben méterre iyeneket nem kapsz. Javaslom esetleg vilamossági boltban (ott is csak rendelésre) hogy az adott keresztmetszetű (sztem 1,5 -es lehet az a 31 féle vagy 1-es) vegyél harmincvalahány eres jelzőkábelből 3-4 métert -vagy amilyen hosszú a leghosszabb vezetéked- mivel azok ugyan mind fekete színűek az egy darab zöld/sárga kivételével de az érszigetelés sorszámozott és beazonosítható kb. 3 cm-ként. A vastagokkal nem lesz sok bajod, csak vagy vigyél mintát vagy tudd a keresztmetszetét és még véletlenül sem az átmérőjét. Ha már mindenképp komplett cserélni akarod a teljes köteget (én nem valószínű hogy ezt választanám, előbb megvizsgálnám hogy mind haszontalan-e és csak a végeket szerelném ujra) célszerű több szálat behúzni esetleges opcionális eszközöknek.
31 féle színből áll a vezetékköteg, illetve 3 színből kell vastagabb is, kettő színből pedig még annál is vastagabb. Szerintem elevenen fognak megnyúzni ha ezzel a kérésemmel beállítok a boltba...
Szerencsére a folyosón tudok dolgozni rendesen a motoron, a héten kiveszem a blokkot, aradékokat lecsupaszitom, aztán mehet festésre. Szerdán megyek a kábelköteghez alapanyagért, aztán emg jöhetnek az idomok, veszek műgyantát meg üvegszálat. Meg közben dokumentálom az utókornak: karbi