Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szeretek róluk beszélgetni. Dugni inkább nem Még kormos lesz a vége
háme megszóltok, ha nem motorról beszélünk. émmeg nem szeretek beszélni róla, csak dugni háturrú
Ma semmit nem szedtem szét
De elinditottam valamit, ha kérdezik hogy milyen a motor, mi a véleményetek, csak linkelni kelljen. Saját élmények alapján
Most ez utóbbi van: láncszett-szószpark-kék48as...-meg kormánybefogó sokszög témában

Csak hogy bővítsük a beszélgetést: ma mit szedtél szét a motoron/környékén?
Ahogy megfigyeltem, elvétve van egy-egy hozzászólás ebben a topikban, van hogy napokig semmi, máskor meg mint a bolondgombák
Ugyananaz, mint az esős nyári vasárnap délutánokon: szar az idő = mindenki a sportmotoron lóg
Mi ez a szokatlan magas aktivitás kispajtások?
Az ne vegyen 48-as 2reszes osszecibzarozhato,kek bor motoros ruhát, mer' kicsilesz!
és eheti a banánt...
okké!Februárban megkapom a fizut, és már küldheted is!
De addig még úgy is szólok!
az má hülye marad !
fejezd má be agyatlan!
48-as 2reszes osszecibzarozhato,kek bor motoros ruha nem protektoros,piros selyem belso elado,vagy csere nagyobbra nem csuszott hasznalt szep hibatlan csaplarzs@citromail.hu
saki má nagyra nőtt micsinájjon?
48-as 2reszes osszecibzarozhato,kek bor motoros ruha nem protektoros,piros selyem belso elado,vagy csere nagyobbra nem csuszott hasznalt szep hibatlan csaplarzs@citromail.hu
háhogy egybe van a két végmegálló. nem lehet? magyaro-on sem?
Sosebándd fijjam...nőjé mindég nagyra, oszt' jóvan!
alfa és omega , a kezdet és a vég
Bámmeg a nulla kilométeres valaminek hogy lehet fizikailag végállomása?
Igen, nálam csak az van! ( meg motormosás... )
nemtom, honfoglalón most buktam ezt a kérdést
igyál rendesen ,akkor nem lehet baj
akkor a 2 végállomás egy ikerház?
elnézést , megyek is mert valaki rámuszította a dußermanokat

tudtad hogy a ciprusi vonathálózat hossza 0 KM?
Amit az enyémhez tudsz ajánlani szettet, az is D.I.D?