Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen.
Tapasztalatotok márkaszervízzel kapcsolatosan, hozott anyaghoz mit szólnak?
Hello Zizzentek,

holnap nem valószínű, hogy netközelben leszek, ezért most kívánok Mindenkinek eredményekben, élményekben, széles utakban és motoros kilométerekben gazdag 2010-es évet!
Szia,

motorolaj: 10.000.- / 4L
gyertya: 7.700.- / 4db
légszűrő: 3.000.-
olajszűrő: 1.090.-
hűtőfolyadék: 2.000.- / 4L
fékolaj: Bosch Racing 5.1 - 4000.- / L
telóolaj: 3.000.- / L ( 5-10-15 w is van )
első fék: 7.350.- (brembo)
hátsó fék: 7.125.- (brembo)

A posta kb. 1800.- Ft, utánvéttel együtt. Én csak az Orháékat ismerem ( Debrecen, kawa képviselet ) a bolttal elégedett is voltam -az én vasam is tőlük van- nem tudom a szervizük is ilyen jó -e?
LOL!

Jézuska last minute
Szia Kutya!

Én is lassan kezde(né)m beszerezni a cuccokat a tavaszi upgradehez.
Nekem 1100 (D5)-ashoz kellene gyertya, levegő-, olajszűrő, hűtőfolyadék, fékolaj (kuplung is), motorolaj, teleszkópokba olaj. Fékeket meg kellene még néznem. Mennyit kóstálna a csomag kb? Hogyan jut el szabolcsba?
Meg tudtok-e valakit, aki ezeket kicserélné nekem, mert láma vagyok a géphez teljesen (Nyíregyháza és környéke).

Köszi
Sajnálom!
De vicces volt, mert a bejáratnál is sorban állás volt, hogy bejuss csak az épületbe. Nem tudom mekkora készleteket halmoztak fel az akcióra, de a nadrágból is az uccsót hoztam el.
Lehet hogy a bukó is hasonló fogyócikk volt.
ok köszi már nézelődök
húsz. nyolcvan helyett... ég az íbéjen is 60ropi az a sapka
És az milyen volt?
Bocsi, csak ezt megláttam, és nem volt szabad otthagyni ennyiért.
Az mennyi lett volna?
Ebay. Thermostat Housing , és rack keresőszavakkal.
Kár h nem előbb szóltál... egy Grifo-t elhozattam volna Veled!
szevasztok
Nem tudja valaki véletlenül,hogy 500-as 92-es zizi-hez hol lehet szerválni termostatot, és doboztartót?
Szasztok!
Most voltam a Shoxban, és a nagy akciók vannak!
Most vettem a Difi bőrnacit, 65.000 ft. helyett 19.990-ért!
Most már így teljes a ruházat!
Szia,

olaj 10-40/15-50 = 10.000.- / 4L + szűrő: 1.500.-
Fékolaj: Bosch Racing - 0,5L - 3.500.- , 1L 4.000.- Szerintem a kuplungodban is fékolaj van
Hűtőfolyadék, 2.000.- / 4L
Gyertya - 7.700.- / 4db

Hát kb. ennyi, olajból a 10-40 rögtön van, a 15-50-re várni kell 1-2 hetet.
Szia!
Lassan eljön az idő,amikor rendelnem kell Tőled újra cuccokat!
zxr750L -hez olaj,Fuchs 10-40,vagy 10-50et szeretnék,szűrővel.Fékolaj kellene még.Meg a kuplungba is kellene vmi olaj Esetleg gyertyák is,ha marad lé.Meg akkor már a hűtővízet is cserélem,abba is kell vmi
Ha szépen kérlek írnál árat ezekre? Mindenképpen Nálad rendelek,csak,hogy kb tudjam mennyi lesz.
Köszi, Jimmy1
Verőfényes szép napot mindenkinek!
Tegnap megjárattam kicsikéket haverommal! Annyira jó volt újra hallani a motorok duruzsolását, hogy csak na!
Sajna nem vittem ki az utcára de kaptak egy üzemmeleget, és egy kis járatást! Legyen már jó idő!
Bár azt mondják, hogy szilveszterkor akár 10 fok is lehet.
Valami nem jó.....

Item number: 180448407320
Egy ilyenre hogyan lehetne szert tenni szerintetek, és mennyi lenne az ára, mire hazakerül?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Hálás köszönet. :-)
No úgy néz ki angliába is elért az e-bay új hulláma. Szóval ketté fog válni a dolog. Lesz a "hagyományos" e-bay és lesz ez az új. A classified ad csak annyit tesz, hogy fizetett hirdetés (mint a Tempóban vagy Bazárban). Felrakja a paraszt amit el akar adni telefonszámmal e-maillel.

Te meg ha kell a cucc felhívod/írsz neki és intézitek ahogy tudjátok. Ennek több komoly veszélye van: nincs Paypal védelem, nem tudsz visszajelzést hagyni az eladóról így neki kurvára mindegy mit ad el, és az E-bay se vállal felelősséget az ilyen áruk után.

röviden ennyit a Classified ad-ről
Ok. Ha be vagyok kapcsolva, bármikor.
jaaa hogy ez extra cucc lehet nem ártana egy ilyet beszereznem.... Kutya felvettelek msn-re majd kéne beszélnünk....
Ha nem raktál rá, akkor nem is lehet
milyen hátsó sárvédö van rajta ? :) nekem ez nincsen meg.....
Már csak szintetikus olaj létezik Fuchsban, így az olaj kicsit drágább mint eddig.
10-40 szintetikus olaj 2.500.- / L = 10.000.- Ft a 4L, + 1500.- a szűrő ahogy eddig is.

Van mindig.