Rendben keresni foglak.
Amúgy szerintem hülyeség a teszt.
Hivatalosan 200-300 méteren belül egyik gyártó sem garantálja, hogy biztosan blokkolna a cucc.
A mi egyik céges autónkban viszont hülyét kapok már,állandóan jelez a kiyo laserpro 3-as.2 fejet tettünk előre,1-et meg hátra,és nagyon hatásos.
Érdekes módon a fizikai ( videókkal is alátámasztott teszteken ) csak a 60 méternél közelebbi mérések esetében gyengébb a Kiyo, mint a 2-3 szor drágább kütyük.
Mondjuk a Zsindexes kiskancsók PONT NEM a Kiyot árulják...ennek is lehet némi köze a rosszul végződő tesztekhez
Ha olyan szar lenne ez, akkor ezt az új "csoda" trafit nem blokkolta volna olyan sikeresen
Tudok, de ahhoz kell a bolti gépem. Hétfőn délután keress meg (szerintem addigra betalálok a pultba ) és intézzük! Telóolajam is van, csak döntsd el h 5-10 vagy 15w -s kell Neked.
Az szuper lenne Ugye irta Petro is, hogy a plexinek bizonyos fényeket kell átengedni, ehhez kellene tudni hogy melyik fényspektrumot is...
Mellesleg az index fórumot olvasgatva a kiyót elég rendesen lehúzzák, és a teszteken sem szerepel fényesen, remélem azért nekünk jó lesz.
Amúgy k-jó lenne ha lehetne a hsz-eket szerkeszteni, mert mindig elfelejtek valamit... Most is majdnem elfelejtetttem, de az egy külön hozzászólás témája, meg még ráér.
Kedves kutya!
A tavalyi alkatrész csomag nagyon jó volt.
Most olyat kérdeznék,hogy 2000-es 1,1 zizibe telószimeringet tudsz-e?A jobbos itt a téli pihenésben elindult szivárogni sajnos.Illetve telóolajat hozzá.
Előre is köszi!
Én arra gondoltam, hogy van ilyen sötét plexi, és az mögött nem látszana a blokkoló, csak kérdés hogy ez mennyire rontja le a hatásfokát. Jó lenne tesztelni egy ilyent, és akkor lényegesen könnyebben el lehetne dugni a kíváncsi szemek elöl, meg külső behatások sem érhetik annyira
Szia!
Lehetne tenni a plexi mögé is,autókban is van hogy belülre van szerelve,teszter szerint hatásos.Élőben még nem tudom.A mi céges autóinkra kívülről helyeztük el,illetve én személy szerint a zizimre is oda rakom most fel.
Ebayről van a Bagster, el sem mondom h mennyiért, mert agyonvertek érte...
Az olaj+szűrő megrendelve, légyszíves szólj rám egy hét múlva kb. nehogy az évváltásos keverésben kimaradjon ( elég sok rendelés nyúlik át az új évre )
Ha már csak ezt lehet kapni akkor jó lesz, remélem tetszeni fog a kis zizinek. Akkor jöhet az oil+szűrő. Te honnan szerezted a tankvédőt és mennyiért?
Kívánok minden motorosnak, napsütéses motorozós időt, olcsó benzint, széles utat balesetmentesen!BÚÉK!
"Nyakunkon az új év, elmúlt a karácsony,
a motoros csizmádat hagyd békén barátom.
Míg újévi malaccal tömöd meg a hasad,
a meleg garázsban erőt gyűjt a vasad.
Várd ki a jó időt, én csak azt ajánlom,
motorozhatsz nyáron végig az országon.
Tavasszal felkötjük a motoros kendőt,
így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!"
Mindenkinek motorozásban gazdag balesetben szegény napsütéses új évet kívánok!
Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális sexre.! BUÉK
Garis motornál is kötelező felhasználniuk (ha megfelel minőségben) gari után meg pláne.
Persze (ha ki akarnak tolni magukkal) elküldhetik az ügyfelet, de jelen helyzetben nem hiszem h ilyet bárki megengedne magának... kivéve ha pécsi az ember
Hívd fel Orháékat, szerintem rugalmasan fogják kezelni, ha megmondod h Fuchs olajat, és Hiflo szűrőket viszel.
Amúgy szerintem hülyeség a teszt.
Hivatalosan 200-300 méteren belül egyik gyártó sem garantálja, hogy biztosan blokkolna a cucc.
A mi egyik céges autónkban viszont hülyét kapok már,állandóan jelez a kiyo laserpro 3-as.2 fejet tettünk előre,1-et meg hátra,és nagyon hatásos.