Szóval annyi volt a baja hogy valami zsineg félre volt kötve és egy szigszalag ki volt kopva és szétcsúszott egy vezeték és hol érintkezett hol nem. A kuplunggal ott volt összefüggésben hogy ha a kart húztam, mozgott picit a kuplung kábel is és odanyomta a két drótot egymáshoz és akkor indult. De ez a vezeték miért is ne a légszűrő alatt volt, tehát ki kellett belezni rendesen. Egy szelephézag állításra még jelenésem van osz ennyi. Úgyhogy mindenki elpakolta a mociját, de a garázsban az enyém van kívül Tehát ha jön a tavasz Jaaaaaa elhagytam a kesztyűmet, de nem gáz, mert márciusban lesz a szülinapom és már megkértem a kesztyűt
Ismét meg kell köszönnöm Zolinak hogy meggyógyította a kicsikémet.
Már letisztítva csilli villiben várja a tavaszt:)
Igen várnom kellett mert egy ismerősöm jött el Kaposvárról hogy megcsinálja és olcsón megúsztam :) egy fazék babgulyással úgyhogy jó a mocikám és szép tiszta, tele a tank
Hali!
Hívtalak, de nem vetted fel!
Köszi, ha átveszed holnap a gyertyákat, ha tudsz csörögj vissza a részletekért, vagy majd én hívlak még!
Előre is köszi!
ti a detektor központi egységét hova raktátok ? beszél az is vagy csak villog? ezen filozok hogy hova rakjam az enyémet ( copy speed) és apropó a tavasz eljövetelével müszakiztatnom is kell a vasat, de most hallom hogy ha megbukik a műszaki vizsgán akkor egyből kivonják a forgalomból? akkor keresek valami tuti helyet mert a belpiacosoknak nincs az első lámpájába E betű. tud valaki valamit ? Csoki
bazz még mindig ezen röhögök