Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsineg

bazz még mindig ezen röhögök
Dobozok felkerültek?
Én a műszerfal fölé teszem, ha tudsz várni pár napot, lesz róla komplett bemutató ilyen "Discovery: hogyan készült?" jelleggel

Műszaki miatt keress meg privátban, tudok segíteni.
Szóval annyi volt a baja hogy valami zsineg félre volt kötve és egy szigszalag ki volt kopva és szétcsúszott egy vezeték és hol érintkezett hol nem. A kuplunggal ott volt összefüggésben hogy ha a kart húztam, mozgott picit a kuplung kábel is és odanyomta a két drótot egymáshoz és akkor indult. De ez a vezeték miért is ne a légszűrő alatt volt, tehát ki kellett belezni rendesen. Egy szelephézag állításra még jelenésem van osz ennyi. Úgyhogy mindenki elpakolta a mociját, de a garázsban az enyém van kívül Tehát ha jön a tavasz Jaaaaaa elhagytam a kesztyűmet, de nem gáz, mert márciusban lesz a szülinapom és már megkértem a kesztyűt
Ismét meg kell köszönnöm Zolinak hogy meggyógyította a kicsikémet.
Már letisztítva csilli villiben várja a tavaszt:)
Igen várnom kellett mert egy ismerősöm jött el Kaposvárról hogy megcsinálja és olcsón megúsztam :) egy fazék babgulyással úgyhogy jó a mocikám és szép tiszta, tele a tank
Ahham bár nem volt egyszerű, ugyanis senki nem óhajtott vele szöszölni.....
Nem siették el.
Kiderült mi kinnnya volt?
Kész lett a zizikéééééééém!
Hali!
Hívtalak, de nem vetted fel!
Köszi, ha átveszed holnap a gyertyákat, ha tudsz csörögj vissza a részletekért, vagy majd én hívlak még!
Előre is köszi!
szevasztok

ti a detektor központi egységét hova raktátok ? beszél az is vagy csak villog? ezen filozok hogy hova rakjam az enyémet ( copy speed) és apropó a tavasz eljövetelével müszakiztatnom is kell a vasat, de most hallom hogy ha megbukik a műszaki vizsgán akkor egyből kivonják a forgalomból? akkor keresek valami tuti helyet mert a belpiacosoknak nincs az első lámpájába E betű. tud valaki valamit ? Csoki
Átadtam a futárnak, holnap viszi magával a motyót!
Ha nem boldogulsz vele szólj. Van kint bontós kontakt, ugyan nem kell vázszám, de emberi ára lesz
Nincs mit, valszeg ugyanúgy fogják hívni, csak R/H jelzéssel
grazie mille, és valóban ez balos, de akkor itt körülnézek
De... mindegy, keresési alapnak jó lesz, oszt' jóccaka
Ez baloldali, neki meg jobb kell nem?
Bár az angoloknál a jobb oldalon van a bal
Azzal nem lesz gond, már valahol Heathrow teherrészlegén kavar

Remélem a szállítástól nem esik szét benne a légbetétsor, de ha gáz lenne Caterpillar márkaszervízben hozzáértőkkel összerakatom
Én majd akkor leszek hálás (ugyanezen három dologért) ha zebrapata nő a lábam helyére
ÁÁÁ csak a nagy nevetésbe kicsordult.

Ilyen napokon vagyok végtelen hálás a sornak hogy:

a) ismerlek Téged
b) ismerem Áront
C) használom az E-bay -t
Ne sírj... ez vicces.
Muhahahahaha

khm.

Már nem sírok
Adj egy vázszámot és küldöm az árat!
ANGOL EBAY: 110462166441
Sziasztok!

Jobboldali lábtartó konzolra lenne szükségem a 400-as zizimre. Tud valaki segíteni?