sziasztok srácok! a Jézuska hozott egy hátso gumát, csak egy baj volt vele, hogy elfelejtett előtte konzultálni velem, a gumis meg hülye volt a témához, vagy nemtudom, egy a lényeg, hogy
Continental Contiforce SM 150/60R17-es gumit hozott a zizire
gyanitom hogy mivel supermotora tervezték ezért puha lesz és gyorsan kopik... vélemény esetleg?
Karácsonykor jó kajával megtömöm a hasam
lemegyek a garázsba megnézem a vasam
csorgatom a nyálam, elmennék egy körre
bánatomban inkább, rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat
unalmamban eszek egy kis halat.
És ezt addig addig csinálom,
még az egészet kihányom.
Én mondom neked barátom
motorozás nélkül
szart sem ér a karácsony.
Kösz az ötletet, de egyelőre magam aknázom alá a 'mázsínót' a napi 14-15 szem gyógyszeremmel ahogy halad az idő, úgy maradnak el a pirulál is - a jövő tél már egyszerűbb lesz
( főleg egy ilyen boltban, ahol az ÖSSZES kolléga taknyos mint állat )
Sziasztok! kutya ur valami védelmi vonalat épits ki, legalább olyat mint a Maginot, és nincs több fertőzés! Köszönöm a cuccot, uton van már felém!
Áldott békés karácsonyt mindenkinek!
Megoldódott, NeoCitran és társai meglazították a slájmhadsereg fővonalait...a csatát megnyertük jelentem! a betétek pedig úton vannak - ha reggel van csomagszállítás még, akkor már holnap Nálad lesz!
Háááát így akkor nincs mit tenni..... ma felragasztottam egy ZZR matricát a faridom alá.... így már remélem jóvátettem a tér-idő kontínum szabályainak megszegését.....
Jajj ne már, hogy így, ilyet, ideírsz. Nem tudom mit képzelsz magadról! Azonnal vedd le a képeidet, ilyesmit csak és kizárólag arc nélkül lehet! Ha az megvan, akkor keresd meg az általános iskolai padtársam és próbáld meg tőle elkérni a postacímem....
Még ilyet bazzeg...Ha nem tartod be az íratlan szabályokat akkor elfajul ez a fórum!
Mindenkinek békés, boldog karácsonyt és egy kis "ajándék" mindenkinek ez alkalommal (már akinek nincsen már ilyenje) .
De ez ha jól tudom nem a teljes "csomag" így ha van valakinek további akkor "csomagoljon és ajándékozzon" Karácsony előtt nem kibontani !
tényleg a méretét el is feelejtettem megnézni, amugy már megvan mondtam a Jézuska elfelejtett informálodni nálam, szal cserés lesz