Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
tényleg a méretét el is feelejtettem megnézni, amugy már megvan mondtam a Jézuska elfelejtett informálodni nálam, szal cserés lesz
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Ha unatkoznátok:

http://www.szon.hu/hirek/im:al...

Boldog Karácsonyt! Megérkezett a jogsim.
Már csak egy jó motor kéne. Nem tudtok véletlenül egy eladó ZZR 250-est?
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket.
Az a kisebb baj, hogy mennyi idő alatt kopik el, de méretében is alkalmatlan a motorra.
160/60 , vagy 150/70 rakható fel a ZiZire.

Szerintem ne vedd meg.
Békés, boldog Karácsonyt kívánok minden márka/típus-társamnak itt a fórumon!
sziasztok srácok! a Jézuska hozott egy hátso gumát, csak egy baj volt vele, hogy elfelejtett előtte konzultálni velem, a gumis meg hülye volt a témához, vagy nemtudom, egy a lényeg, hogy
Continental Contiforce SM 150/60R17-es gumit hozott a zizire
gyanitom hogy mivel supermotora tervezték ezért puha lesz és gyorsan kopik... vélemény esetleg?
Hölgyek, Urak,

én is kívánok Mindnyájatoknak Békés, Boldog Karácsonyt

Karácsonyi Dal - Másképp

Boldog, Bekes, Gazdag Karacsonyt kivanok minden kedves forumozonak!
Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! Jó pihenést az ünnepek alatt, sok ajándékot és benzingőzt!
Boldog Karácsonyt gyerekek!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és motorozásban gazdag új évet! Vrümm vrümm legyetek jók!
Karácsonykor jó kajával megtömöm a hasam
lemegyek a garázsba megnézem a vasam
csorgatom a nyálam, elmennék egy körre
bánatomban inkább, rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat
unalmamban eszek egy kis halat.
És ezt addig addig csinálom,
még az egészet kihányom.
Én mondom neked barátom
motorozás nélkül
szart sem ér a karácsony.

KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok.
Hétvégi móka kép!

Az elején azért zakóztam mert régen szánkóztam (plusz előző esti forraltbor túlfogyasztás), végén meg azért, mert azt hittem már belejöttem.
Kösz az ötletet, de egyelőre magam aknázom alá a 'mázsínót' a napi 14-15 szem gyógyszeremmel ahogy halad az idő, úgy maradnak el a pirulál is - a jövő tél már egyszerűbb lesz

( főleg egy ilyen boltban, ahol az ÖSSZES kolléga taknyos mint állat )
Sziasztok! kutya ur valami védelmi vonalat épits ki, legalább olyat mint a Maginot, és nincs több fertőzés! Köszönöm a cuccot, uton van már felém!
Áldott békés karácsonyt mindenkinek!
Megoldódott, NeoCitran és társai meglazították a slájmhadsereg fővonalait...a csatát megnyertük jelentem! a betétek pedig úton vannak - ha reggel van csomagszállítás még, akkor már holnap Nálad lesz!
ez már a második hsz itt! azonnal abbahagyni! csendőrség!
Ja és megkaptam az üzeneted MSN-en.... Várom a betéteket....és mégegyszer JOBBULÁST, ÉS GYÓGYULJ MEG!
Háááát így akkor nincs mit tenni..... ma felragasztottam egy ZZR matricát a faridom alá.... így már remélem jóvátettem a tér-idő kontínum szabályainak megszegését.....
Jajj ne már, hogy így, ilyet, ideírsz. Nem tudom mit képzelsz magadról! Azonnal vedd le a képeidet, ilyesmit csak és kizárólag arc nélkül lehet! Ha az megvan, akkor keresd meg az általános iskolai padtársam és próbáld meg tőle elkérni a postacímem....

Még ilyet bazzeg...Ha nem tartod be az íratlan szabályokat akkor elfajul ez a fórum!

Szenzációóóó, újabb világbajnok bűnözőőőőő, búúúlváááár
Mindenkinek békés, boldog karácsonyt és egy kis "ajándék" mindenkinek ez alkalommal (már akinek nincsen már ilyenje) .
De ez ha jól tudom nem a teljes "csomag" így ha van valakinek további akkor "csomagoljon és ajándékozzon"
Karácsony előtt nem kibontani !