Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól emlékszem a motorodra ( 98-99 évjárat ) akkor 7000 Ft a négy gyertya ( csak év végéig, 11.200 lenne teli árban )
Mikori a Tied?
Hali Kutya!
Ha dolgozol, meg tudod nézni, hogy a Zöldségembe mennyiért van gyertya? A lánc és fogaskerékre meg elővételbe feliratkozok, mert az jó ár, amit korábban mondtál!
Fogalmam sincs majd átírásnál kiderül
hát elvileg az se fordulhat elő, mert átírásnál ezt is kérik.
Igazából azért érdekelt, mert már olvastam különböző teljesítmény meg súly értékeket az 500-asról. Az enyémbe 63 kW (85 LE) van írva, ami sztem egy picit sok. Olvastam olyat is, hogy 74 LE-s ami reálisabb.
Viszont a 217 kg stimmel
2 napja vettem még nincs átírva,énse tudom ,hogy mi alapján fogok majd fizetni.
Egyszerüen nincs semmi aper jelé írva. Talán véletlen lemaradt az előző átírásnál?!
Én 1300 körülire állítom (tudom, sokan ettől lejjebb szokták, ez az én hülyeségem ) és egy műanyag tekerő-fej van, ha jól tévedek a bal oldalon (javítsatok ha rosszul emlékszem!) a váz alatt kivezetve.

Ha egyenetlenné válik alacsonyabbra (1000 körül) állítva, akkor a szívócsonk-karbi-szinkron történeteket kell megvizsgálni.
Az hogy lehet, hogy nincsen teljesítmény megadva a forgalmidban?
Akkor a teljesítményadót, meg a kötelezőt milyen értékekre fizeted?
Nekem az alapjárat 1000es fordulat körül van, indításnál szivatóval olyan 2-3 ezres fordulaton melegítem pár másodpercig
Bal oldalt a deklinél kilóg egy csavaros kupakkal ellátot bowden vagy mi, azt kell csavargatnod, 400asnál kb 1200 az ideális
Kutya úrtól kérdezném még ha lehet,hogy az alapjáratom elég magas.Hol lehet állítani rajta és valójában mekkora fordulatnak kéne lenni.
Bocs a kérdésekért,de még nem ismerem a gépet és vannak aprobb hibái. köszi
kw nincs semmi a sújya pedig 217kg
/217 KW/KG így van írva a forgalmiban
Köszi szépen sokat segítettél.
Neked mekkora súly és teljesítmény van beírva hivatalosan a forgalmidba?
Nem bonyolult, itt részletesen leírtuk hogy működik.

De a végleges megoldás, egy különálló gáztartályos , hangolható hátsó rugóstag beszerzése (típusidegen, minta és méret alapján.)
Szevasztok!
Szert tettem egy 500-as zizi-re,de sokat még nemtudok róla.
Ha tud valaki segíteni,hogy a hátsó telót hogyan lehet erősebbre állítani/2 személyre/megköszönném.
Kutya, gyere át a banditosba plíz, fékcső kérdés van, csak nekem tették fel
Nincs, de sztem össze lehet rakni az Elring 'Dirko' motorösszerakó pasztájával.
Valamikor erdeklodtel szallitasrol!
Ezek is szallitanak link
Ez a szelep ala, van neked tomitesed?
mondtam amit mondtam hát sérült is.....
20 ért viheted
Hali! Mink a Szöllő-vel már meg tettük, szóljatok mert akkor több sört kell vinnem.
hehe 30 ugy láttam az sérült 10-et adok érte kp.