Szia Kutya! http://cgi.ebay.co.uk/Kawasaki...
Ennek az ára nem tudom jól értem e de csak irányár ugye? Ez olyan mint az 1 forintos aukció a vaterán, vagy valami hasonló áron el is hozható szerinted?
Ha van időd és ránézel akkor köszi a segítséget!
Hátul nem lesz para, viszont nem tudom meddig süllyesztettem be, illetve mennyire kellene kilógnia, de kis reszeléssel kijjebb fog jönni.
Párhuzamosan gondolkozom egy kis eltüntető szerkezeten is, ami eltakarja a kíváncsi szemek elől, hiszen egyik őnk sem szeretné ha valakinek megtetszene és magával vinné, illetve ha igazoltatáskor látszana
Amikor olvastam az útmutatóját énis elgondolkodtam rajta, kicsit hülyén van megfogalmazva nem? Lehet érteni akár úgy is, hogy az egyik az érzékelő, a másik a blokkoló, de nem hinném hogy igy lenne.
hello elöbb én irtam neked csak öcsémként jelentkezett be, bocs ami nekem van ahoz elörre van 2 fej hátra 1 de énis kénytelen voltam szétszedni mert ujrakell vezetékelnem.
Köszi a képet, már meg is született a megoldás a fejemben
Mivel ezt valahogy berakták oda, és biztos hogy nem úgy öntötték rá, megvan erre is a technika, amit én a melegitésben látok. Szóval megy forróvizbe a tükör, aztán csókolom
Na itt vannak a képek:
Hátul hatalmas hely van, ha kivesszük a rendszámvilágitást, ami kurva nagy helyet foglal el. Annak a helyére bőven befér a blokkoló fej, ami 86mm széles a tartófülek nélkül, de azok úgy is beljebb kerülnek, a hely pedig 92mm ami rendelkezésre áll.
Elől már bonyolultabb a helyzet...
Vagy marad a fejidom alatt, vagy bekerülhet a ram air nyilások fölé, a lámpa alá, de ez a fejidom faragásával jár, mindenkinek a maga dolga hogy megreszelné-e a gépet.
Csináltam neked képeket, hátha csökken a kíváncsiságod!
Így néz ki belülről, mint látod az a lyuk max. vízkivezetésre szolgál, ha valahogy a tükörlap mögé kerül. A belső (lapra merőleges) műanyag bordák és a külső perem közt van a tükörlap.
Nekem annó nem sikerült kivenni, amit pedig a kitört tükörlap helyére vágattam volna az meg sehogy sem lett jó!
Én a helyedben ezt hagynám, bár ahogy ismerünk!
"mert (M) as(s)zem az érzékelőben kevesebb led van?"
Tőlem kérdezed hogy szerinted hogy van?
Ez egy fej szétrántva, de feltételezem hogy az érzékelés blokkolás itt egy fejjel van megoldva.
Aki már szedte szét a visszapillantót... Hogy kell kiszedni a tükröt belőle? Az alján találtam egy lyukat, de eddig még nem találtam csavart benne csavarhúzóval urológuskodva, kipatttintós lenne?
Sok évvel ezelőtt a jó öreg P21 -nek kellett csinálnom irányjelzőt. Abban az időben sokfélét lehetett kapni! volt Mz, meg még az Mz-hez való ! ráépítettem, bekötöttem, 4x5 W mert a 65 W os dinamó ennyit tudott, de működött. Visszapillantót is! Régi "szép" idők.
Na erre mondta az öreg Tábori anno, amikor az agyonkarcolt Aprilia hegert, 125-ről, házilag akartam 180-asra fúratni
- És ha azt kitámasztom, ott lekötöm, maga megfúrja, legyártjuk, megvágom és a ...és a... azt leheeeet?
Lassan megvakarta a fejét...
- Fiam. Mindent lehet.
- Úgy értem... maga szerint érdemes is?
- Na azt már nem...
Így lett bő 160-as a motor, és már így is beleért a dugó a power szelep aljába...így azt eltávolítottam kicsit
Szóval Ok hogy lehet, de van értelme erőlködni vele? Ez a kérdés
Az a helyzet hogy rohadt kiváncsi vagyok, tényleg szinte mindent szétbontok amitől nem tartok hogy nem tudnám összerakni, illetve már nem garanciális. Tegnap digitális fényképgép meg a blokkolófej, előtte meg számgépek, telefonok, hifi, kések, a motorjaim, meg lehetőségem volt gépkarabélyt is szétkapni . Csajokat nem bontom szét(igaz volt hogy a gombos farmert patentosnak hittem ), viszont kíváncsivá tettél, ki a hölgy?
Mára terveztem hogy szétrántom az idomokat, és bepróbálom hova lehetne rakni, hogy ne lógjon ki a motorból, illetve hogy állitható is legyen, remélem még ma tudok anyaggal szolgálni, végülis nincs hideg szerelgetni.
Épp érdeklődött az egyik motoros kiscsaj utánad... de ezek után nem küldöm Hozzád bazz, tiszta vér reggelre a lepedő, én meg hallgathatom, hogy dugás helyett vakbélműtét volt a program
( de ha már szét van kapva: szerinted be lehetne süllyeszteni, mondjuk a lámpa alá, vagy a ram-air beömlő alsó részébe? )
4 lityi olaj meg szűrő mennyi pénz lenne utcai kirándulós használathoz a kicsi zizi-be?