Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na figyuka!
A színe miatt még nem gyári!
Igazi motorba, meg 18 ezres GYÁÁÁRIIII gyertya!

( ööö...a Kawa mióta is gyárt gyertyákat? )
Játékmotorba játékgyertya kell
ez csak azér ilyen kicsi, hogy ne húzza le a fenyőágat
Hali Kutty!
Kézbe kaptam a gyertyákat!
Köszi szépen!
Az összes motorba ilyen "kicsi" való? Azt hittem hogy nagyobbak!
Jól van egye kukac
Ok, egyezzünk ki egy döntetlenben...
Oh... te szegény de azé
Te ne bőgjé' Baba... ők Nekem is foglaltak szállást, és én meg nem tudok menni ! Na ez a
Ramiék pont most készülnek Erdélybe...
. . . . . . . . .
És akkor mi van ha leesik a hó? Van megoldás!
kutya elolvastam a kis túrátokat a hegyekbe nagyon nagyon szép emlék lehet. Nem semmi Az ember szinte ott van Én Erdéllyel vagyok így, de ahol ti voltatok az sem semmi
Én kb 4 hónapja nem mentem vele, csoda hogy a lábaim között akartam érezni?
De most meg már leesett a hav.. de sebaj, tényleg csak a tudat is boldogít, hogy már jó. Idén be kell pótolnom a lemaradást
A fehérvári ziziseket is meg kell látogatnom
Én mindíg ......
Sziasztok. ZZR 1.1 alkatrészek eladók!
csabamuvek@freemail.hu
Jó egészséget a motorodhoz, óvatos légy!
Az a lényeg... szívtam már én is 2 hónapot egy kidörzsölődött fordulatszám-kábel miatt... amikor 10 hét után meghallod a vas hangját újra... na az az élvezés, nem a lepedő-akrobatika
nana jó kis műhely ez..megaztán el lett persze magyarázva de körülbelül hogy elindult a motor, megszűnt minden és a bukó már a fejemen is volt
mindegy nekem hogy mi a neve
jaja a zsineg én má nem bonyolítom, madzag oszt kész kit érdekel a lényeg hogy kész van
hello

tudok várni mert az enyém bent volt a kocsiba mikor összetörtem és újra kell kábeloznom. de a műszerfal fölé csak ezekkel az után gyártott plexikkel fér el? aszem :) nah szép napot
'ZSINEG FÉLRE VOLT KÖTVE, SZIGSZALAG KI VOLT KOPVA'

Ha azt lefordítod japánra és kiküldöd Akashiba, a Kawások hivatalból kijönnek és felgyújtják a műhelyt, ahol ez a remekmű készült
Még jó hogy nem kócmadzag. Szia András!