Lézerharcosoknak: a Szuperlézer ami mér éjszaka is, nem blokkolható, de amire a legkíváncsibb vagyok az az "alkalmasak, hogy a digitális felvételeket GPS segítségével azonnal továbbítsák feldolgozásral"
Kéne egy motoros cuccba (bukó lehet a karon is, nem kötelező fejen, mondjuk nekem már mondták, hogy jó áll a bukósisak ) megjelenő bulit csinálnunk valahol? Bár nem volnék egyedül? Megjelennénk valahol el is vinnének bennünket pszichiátriára az biztos. De ha tudnák milyen jó filmet nézni így ...
Eddig én is bírtam... de holnap asszem rendezek egy hóban pörgést a quaddal, este meg Superbike Riding Challange a gépen valahogy ki kell bírni márciusig
Én férfiasan bevallom, hogy már kezdtem nézegetni a motoros képeket és valamelyik este majdnem felvettem a motoros cuccot . De ellenálltam a kísértésnek, még 2-3 hetet kibírok .
bár személyesen még a múlt évezredben találkoztunk, de azért pár tanácsot adnék.
1, "..Van Dna sport szürö raktáron.." - egy nagyszerű, de ki kérdezte Tőled?! Ha nem használod a 'válaszerre' gombot, senki nem fogja magára venni a mondandód.
2, ha valaki KIZÁRÓLAG üzletelés céljából van itt, arra van remek lehetőség: adás-vétel topik, súlyosabb esetben meg főoldal, hirdetések kiemelése - persze ez pénzbe kerül. ( Ez utóbbit biztos forrásból tudom, még én is fizettem érte)
Tudod igazából az ugyfél elgédettség számít nem a reklám. Én nagyon elégedett vagyok a Dunaújvárosi szervízzel. Egy másik baranyai srác is, a harmadik a DMC-be hordja pestre azóta ő is elégedett...
Agybaj ez a fickó, biztos sokat meditált, hogy melyik topikba mit írjon bele, hogy ne legyen nagyon feltűnő az önreklámozás... Biztos rosszul megy az üzlet, de ez a megoldás nem túl szimpi...
De vicc ide vicc oda, okoskanak es ocsilacinak semmi bajuk a riasztóval, más volt ott a probléma.
Nah mind1, a lényeg nem 100% védelem, de szerintem megéri.
Nem tájékoztatás, egy GSX 750F -ben szopatta a jóembert egy szezonon át - persze lehet h simán sz@r volt, vagy rosszul bekötött.
Mindegy, nekem nem kell több fölös kábel, marad a riasztós tárcsazár.
Köszi az infót és a lehetséges variációkat.
Attól én sem félek, hogy leszívja az aksit, mert szezonba nem áll 2 napnál többet!
Ilyenkor meg zárt, biztonságos helyen van, amikor meg ki lehet iktatni. De tavasszal beruházok egyre az biztos!
Huh, előre is Kutya elnézést, de megpróbálok enyhén fogalmazni!
De téged félretájékoztattak!
Nekem mindig volt és nem meríti le az aksit! Persze, ha 3-4 hónapig áll (1x volt rá csak példa, télen).
Okvetlenül rakjál bele! Nekem minden esetre van egy dugi biztositek is, ha azt kihuzom akkor kikapcsolja a riasztót és nincs "fogyasztás". Ha minimum 2-3 hetente használod a mocit esélye nincs, hogy lemerítse, ha pedig igen akkor szar az aksid!
Ha leszünk 10-15 -en akkor már jó móka!
bár személyesen még a múlt évezredben találkoztunk, de azért pár tanácsot adnék.
1, "..Van Dna sport szürö raktáron.." - egy nagyszerű, de ki kérdezte Tőled?! Ha nem használod a 'válaszerre' gombot, senki nem fogja magára venni a mondandód.
2, ha valaki KIZÁRÓLAG üzletelés céljából van itt, arra van remek lehetőség: adás-vétel topik, súlyosabb esetben meg főoldal, hirdetések kiemelése - persze ez pénzbe kerül. ( Ez utóbbit biztos forrásból tudom, még én is fizettem érte)
Nah mind1, a lényeg nem 100% védelem, de szerintem megéri.
Én motorba riasztót értettem
Mindegy, nekem nem kell több fölös kábel, marad a riasztós tárcsazár.
Az király! És reméled, hogy a lakásban hagytad el...
Azóta nem találom !
Attól én sem félek, hogy leszívja az aksit, mert szezonba nem áll 2 napnál többet!
Ilyenkor meg zárt, biztonságos helyen van, amikor meg ki lehet iktatni. De tavasszal beruházok egyre az biztos!
Item number: 280439762639
Item number: 220528281471
Item number: 160387371706 (nekem ez van)
es erre rákeresve találsz még:"motorcycle alarm"
De téged félretájékoztattak!
Nekem mindig volt és nem meríti le az aksit! Persze, ha 3-4 hónapig áll (1x volt rá csak példa, télen).
Okvetlenül rakjál bele! Nekem minden esetre van egy dugi biztositek is, ha azt kihuzom akkor kikapcsolja a riasztót és nincs "fogyasztás". Ha minimum 2-3 hetente használod a mocit esélye nincs, hogy lemerítse, ha pedig igen akkor szar az aksid!
Vegyél a képesmotorról riasztós tárcsazárat, 7-8 ezer forint, azonnal riaszt bármilyen irányú mozgásra. Plusz fizikai védelmet is ad (ha nem is sokat)