Reggel 8 körül kell hívnom a futárt, hogy mikor ér ide.
Te zsírozd le a kutyával, hogy küldje. Oszt csörgess meg. Mert akkor kedden reggel egyeztetek a futárral. Ja és mennyi pízt készítsek.
najó... kis csalással. Nem tiszta elektromos, de HIBRID az lenne!
1. üzem: ahogy elindulsz, az akkumulátor gyorsítja a főtengelyt egy egyenáramú motor által kb. 500-as fordulatra (értsd: önindítózás)
2. üzem: ez után a benzinmotor veszi át a szerepet
( és aki azt mondja , hülyeség! nézze meg az S500-as hibrid merci elektromotorját. kb. 18 lóerős... pffff )
Ja, hogy tavasz!? Az ravasz!
Akkor jövőhéten megkérem bátyámat, hogy menjen el érte. Akkor kedden vagy szerdán küldheted, de akkor hétfőn még egyeztetünk (akár telcsin). Előre is köszi!
Én inkább átalakítom a f@szba tiszta elektromos üzemre (papíron) ha az NKH kérdezi mekkora a teljesítmény? Nézzen be az ülés alá, ott az akksi: 12v 12A = 0.15 KW
Igen, a tavaszi Rammstein koncertről volt szó
Futár délig van ott, a posta kb 1800 utánvéttel.
De a postától olcsóbb ha valakit megkérsz h menjen el a Váci útra fél dél magasságába, ott minden nap fent van a futár, el tudja vinni ha reggel 8 előtt szólsz, bármelyik nap.
Egyébként ER 6 -ból és más hasonló gépből is volt 25 Kw -os, nem tartom elképzelhetetlennek. Ha jól tudom ezek főleg Német piacra jöttek, fene tudja ott mit, miben számoltak.
Ui.: a 250 -esem 30 Kw (sajnos), míg jó pár négyszázas csak 25Kw.
Én jövőhéten 6-14-ig dolgozom. Futárod délután is szokott pesten járni? Vagy olvastam valami koncertről, amikor esetleg te is jössz fel pestre?
Vagy uccsó lehetőség, hogy mennyi a postaköltség?
Szivesen máskor is!