Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Szivesen máskor is!
7000 Ft lesz a csomag. És kösz a közreműködést!
Reggel 8 körül kell hívnom a futárt, hogy mikor ér ide.
Te zsírozd le a kutyával, hogy küldje. Oszt csörgess meg. Mert akkor kedden reggel egyeztetek a futárral. Ja és mennyi pízt készítsek.
Tényleg?
Az tök jó lenne!
Akkor mit szólnál egy keddi átvételhez, és akkor délután meg találkoznánk lerendezni a számlát.
Ne fáradj 15kw... csak úgy repítheti azt a két és fél tonnát
Várjál felnyitom a géptetőt,és megnézem, csak lemegyek a garázsba.
najó... kis csalással. Nem tiszta elektromos, de HIBRID az lenne!

1. üzem: ahogy elindulsz, az akkumulátor gyorsítja a főtengelyt egy egyenáramú motor által kb. 500-as fordulatra (értsd: önindítózás)
2. üzem: ez után a benzinmotor veszi át a szerepet

( és aki azt mondja , hülyeség! nézze meg az S500-as hibrid merci elektromotorját. kb. 18 lóerős... pffff )
Hali! Nekem a szomszédomba jön a kutya által említett futár, szótok kimegyek, kifizetem, oszt este 22-ig ejöhecc érte . Adatlapcsin van tecsi számcsi.
Ezt azért megnézném. Micsoda teljesítmény, micsoda menet dinamika.
Magyarisztánban nem hogy ez, kisebb dolgok sem elfogadtathatók.
Ja, hogy tavasz!? Az ravasz!
Akkor jövőhéten megkérem bátyámat, hogy menjen el érte. Akkor kedden vagy szerdán küldheted, de akkor hétfőn még egyeztetünk (akár telcsin). Előre is köszi!
Én inkább átalakítom a f@szba tiszta elektromos üzemre (papíron) ha az NKH kérdezi mekkora a teljesítmény? Nézzen be az ülés alá, ott az akksi: 12v 12A = 0.15 KW

Számolja ki...
Az fain!
Akkor én meg sem szólalok a 636-osra! 83 Kw
Igen, a tavaszi Rammstein koncertről volt szó
Futár délig van ott, a posta kb 1800 utánvéttel.

De a postától olcsóbb ha valakit megkérsz h menjen el a Váci útra fél dél magasságába, ott minden nap fent van a futár, el tudja vinni ha reggel 8 előtt szólsz, bármelyik nap.
72 Kw

Egyébként ER 6 -ból és más hasonló gépből is volt 25 Kw -os, nem tartom elképzelhetetlennek. Ha jól tudom ezek főleg Német piacra jöttek, fene tudja ott mit, miben számoltak.
Ui.: a 250 -esem 30 Kw (sajnos), míg jó pár négyszázas csak 25Kw.
25? Az kevés lenne egy kicsit nem?
A 600-as Zizi mennyi a forgalmidba Rami?
Én jövőhéten 6-14-ig dolgozom. Futárod délután is szokott pesten járni? Vagy olvastam valami koncertről, amikor esetleg te is jössz fel pestre?
Vagy uccsó lehetőség, hogy mennyi a postaköltség?
Akkor mondjuk legyeeen ?
25 Kw!

De most tényleg, volt ezekből olyan? Ha igen, akkor el lehetne sütni, csak kell hozzá egy jó ügyintéző.
Egyértelmű, NGK. Bármikor vihető, van egy vödörrel polcon. Találd ki hogy jusson el Hozzád!
Oké, akkor az kéne a 2 héten belül. Ez NGK, vagy milyen márkájú? Nem mintha annyira számítana, csak mennyen tőle!
Az nem én voltam, bocsi!
Ugyanaz. 7000, még két hétig.
Azt csináltattam énis, de nem, magára a kábelkorbácsra. akkor valaki más volt
A kuplungbowdenra gondolsz? mert én csak azt csináltattam.
2002-es 636-os
Haaló!
Te csináltatttál kábelkorbácsot a zizihez?
Hol meg mennyiért?