Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Evribodry!

Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!
Nincs bocsánat. Azonnal át kell matricáznod ZZR mintásra a motorod, különben felborul a tér-idő kontínum!
Szia Kutya.
Írtam neked mailt...írj már ha megkaptad... Köszi.

Bocsánat, hogy bepofátlankodtam.
Szóval akkor 'ezt nekem írtad' ? Hát hogy képzeled ? Egy nyílt fórumon, csak úgy beírod a véleményed és a megélt tapasztalataid? Mindezt nekem válaszolva?

Most azonnal rohansz a modihoz (vagy felhívod...ööö...segítsek? ) és kérsz egy "mea culpa - igazat szóltam, üssetek!" topikot!

(w)uff, szóltam!
Ha rányomsz az előzmény gombra láthatod kinek írtam.
Ezt nekem irtad?
Mondom én, hogy jó élet van odaát

Zebrabőr, csajok, pénz, quad. Tisztára mint egy szomáliai földműves herceg!

Szolgálati közlemény:
E-bay hasfájásokat a jövő évben fogok tudni már csak gyógyítani, de addig kellően kipihenem magam
Neeeem én bízok a sorsban

Például tegnap is: pénteken még úgy tudtam, égető szükségem lesz a holmikra vasárnap, egy fényképezéshez.
Persze lófasz jött Csikánó, nem tükör... de mindennek megvan az oka... betaknyosodtam vasárnapra, így nyugodtan pihenhettem, nem idegesítettem magam megfázva, mindenféle ( k..va sok pénzt hozó ) munkákkal
"Pete"ének van bontott ZZR tükrük, komoly 10 font per darab és kettőre 10 a szállítás. Én bepályáznék rájuk a helyedben, mert mire a tiéd kész lesz már elkopnak a zebrák
Nézd mindenki azt ír amit akar. Nyugodtan lehet a szart csokinak reklámozni, de előbb-utóbb feltűnik a szag.

Remélem ahogy ide hordta a szél, úgy fogja továbbfújni is.
Sajna nem tudod beépiteni a régi analóg óra miatt.
Üdv mindenkinek!
A nyáron vettem egy 91. évjáratú ZZR 500-ast.
Azt szeretném megtudni, hogy ehhez a típushoz a fokozatkijelző beépíthető?
Konkrétan erre gondoltam:
és téged?
Óvatosan a szmájlikkal
Aki látta a Blöfföt, már tudja mi az a Nemezis. A többi meg szép lassan megtanulja a saját kárán.
Téged meg ki kérdezett?
Ezt hívják gerilla marketingnek? Elég idegesítő, mindenesetre.
Istenem, ez a Kawazsolesz nyomja az igét a Z mint Zénóezer topikba is válasz gomb továbbra is égeti a kezét, plusz ha nem kérnek semmit, akkor is rögtön el akarja adni neki a válaszban... persze KEDVEZŐ áron
Használja egészséggel az Úr! Örülök, hogy egyben odaért
Csak a pénztárcámat.... meg egy ilyet
Kit vagy mit nyúztál meg ezért a bakancsért, amiből készült?
Hát srácok már ezen én is gondolkoztam lehet fel is veszem holnap és kimegyek havatlapátolni lehet néznek majd a szomszédok
Bazz, nálunk megint szakad a hó, nem is akárhogy.
Mivel se quad, se endúró, bosszúból forralt bor meg szánkó!
De látod, te mint civil ugyan ezt a szolgáltatást kapod! Csak sajnos a képeket csekk befizetés után postázzák. Arra mondjuk rákérdeznék milyen nagyításig lehet megrendelni, de garantáltan időkódos lesz

Egyetlen hiba, hogy nagyon új és drága ez a GPS adatküldés technológia (biztos a műholdak miatt), így csak a kiváltságosok tudják megengedni maguknak az akár 300K-t érő képeket.
Bámmeg, én állat meg zsúfolt memóriakártyán hordom haza a képeket a Garda tóról...
F@szom, ezután hazaküldöm a GPS-el ( ez valami új futárszolgálat? ) oszt' mire bemegyek a garázsba, már ott vannak a falon, poszternek kinyomtatva