Szóval akkor 'ezt nekem írtad' ? Hát hogy képzeled ? Egy nyílt fórumon, csak úgy beírod a véleményed és a megélt tapasztalataid? Mindezt nekem válaszolva?
Most azonnal rohansz a modihoz (vagy felhívod...ööö...segítsek? ) és kérsz egy "mea culpa - igazat szóltam, üssetek!" topikot!
Például tegnap is: pénteken még úgy tudtam, égető szükségem lesz a holmikra vasárnap, egy fényképezéshez.
Persze lófasz jött Csikánó, nem tükör... de mindennek megvan az oka... betaknyosodtam vasárnapra, így nyugodtan pihenhettem, nem idegesítettem magam megfázva, mindenféle ( k..va sok pénzt hozó ) munkákkal
"Pete"ének van bontott ZZR tükrük, komoly 10 font per darab és kettőre 10 a szállítás. Én bepályáznék rájuk a helyedben, mert mire a tiéd kész lesz már elkopnak a zebrák
Üdv mindenkinek!
A nyáron vettem egy 91. évjáratú ZZR 500-ast.
Azt szeretném megtudni, hogy ehhez a típushoz a fokozatkijelző beépíthető?
Konkrétan erre gondoltam:
Istenem, ez a Kawazsolesz nyomja az igét a Z mint Zénóezer topikba is válasz gomb továbbra is égeti a kezét, plusz ha nem kérnek semmit, akkor is rögtön el akarja adni neki a válaszban... persze KEDVEZŐ áron
De látod, te mint civil ugyan ezt a szolgáltatást kapod! Csak sajnos a képeket csekk befizetés után postázzák. Arra mondjuk rákérdeznék milyen nagyításig lehet megrendelni, de garantáltan időkódos lesz
Egyetlen hiba, hogy nagyon új és drága ez a GPS adatküldés technológia (biztos a műholdak miatt), így csak a kiváltságosok tudják megengedni maguknak az akár 300K-t érő képeket.
Bámmeg, én állat meg zsúfolt memóriakártyán hordom haza a képeket a Garda tóról...
F@szom, ezután hazaküldöm a GPS-el ( ez valami új futárszolgálat? ) oszt' mire bemegyek a garázsba, már ott vannak a falon, poszternek kinyomtatva
Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!