Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30eforint fej idom
Nekem tőlük jött a 'menni észak' kifejezés is
Kegyetlenül értenek a hangulat teremtéshez. 97'-ben voltam Finnországban egy hónapot és sikerült egy "esti" (ott még este 9-kor is sütött a nap) koncertjükbe bekeveredni. A vörös Seregnek meg nevéhez méltó a katonazenekara, őket nem is kellett hangosítani nagyon

Egyébként azóta van tőlük originált cd-m de a dedikáltatás már nem jött össze
most (nem)kicsit utállak
Muhahahah megvolt. Kétszer! Tractors Vodka and Roc&Roll
Nem kérdés... január elejére tervezem a bevásárlást, egy vödör embert összeszedtünk már de most nagyon fenem a fogam... egy Leningrad Cowboys -ra kéne eljutni kis Russian Army kísérettel...

Kutymuty! Megyünk Rammsteinre akkor? Kéne lassan jegyet venni
Hát már a Lime Partyn sem voltak olcsók az ilyen cuccok!
a kawánál veszett drága minden. egy olyan zöld púposhátizsákot befogadnék, de irdatlan píz...
Gondolod?
Na majd szemen követem, míg le nem jár és meglátjuk.
De valaki itt mondta, hogy ebay-en sokkal olcsóbban meg lehet az ilyen cuccokat rendelni, mint a kawánál. Milyen szépen mutatna egy ilyen ing a karácsonyfa alatt!
Jaja, pont azért is kéne annyira!
a cigók meg bili jeans-t hordanak
...és a testvérüket bányaszerencsétlenségben elvesztett szomorú törpéknek, a Vidor without you című számot
váltottam új ment. régit kérem ignorálni! fos mindenhol van.
Jájj ne is mondd...Magyar diszkók

Vaclav Havelnek küldenénk Práűgába születésnapjára Tina turnertől a What'c love got to deal with című számot
Akkor What a ( diszkómagyarban: váccsá ) szolgáltatót negyed órája elküldte ugyanaz a fos rencer, amin Maga várja
Turbolax-ot neki, attól tuti kiszalad
mél el van menve, egy nagy kakit... se nem jön, se nem megy, valahol megrekedt
És ami el van menve az nincs itt. És ha nincs itt akkor nem is tudok róla
Reggel még nem volt semmi...azóta szék lett. Mél meg el van menve.
jó. én már kávéztam. Neked milyen volt a reggeli székleted?
napközben, este vagyok @ net. számod még mindig 07? aúúúúú rendicsek!
Ha Vadon Janit kiszállították, szerintem nagy meglepetés nem lesz a csomagban
Beszélgessünk... nekem még most alakul a pogrom.
a nagykutya feljön meddig lesző itt? edzés után eltok mászni bkv-val (és a motór a garázsban remeg )