Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap délelőtt mobilos...öö mobilis leszel?

Vinnék fel egy vödörrel...

khm... fütty...fütty... MATR..khm...ICA...fütty...
Nem lesz nagy difi, de a drágulás -januártól- sajnos elkerülhetetlen.
Sziasztok! Kutyus Jövőre vegyem meg az olajat töled szürővel vagy még az idén meg kell vennem. Tudod infláció miatt kérdezem.
íbéjről jön a karácsonyfa is mi, feldíszítve? csak fel kell fújni
Úgy senkinek sem jó így elnni de hát ezt hozta a gép...még jó hogy a karácsonyi bevásárlást elintéztem E-bayen
úszómesternek nem jó ilyenkor
ot kezdődik, hogy vaterára be kell regelni. oszt mire ez lejár soksok pénz lesz a liciteredményben...
Thomass jövő héten már valószínűleg lesznek fejlemények, ha tudok valamit felhívlak. Nem felejtettem ám el, csak úszok a munkában
Csak magának zöld a zőccség effektíve
És te erre tudsz is licitálni?
Ajj, de olyan csekély az esély, hogy valaki elvigye közölünk.
Pedig nekem kellene! Kva jól néz ki!
Helló!
Kawás ing egy forintos aukcióban:
http://www.vatera.hu/kaeasaki_...
Tök jól néz ki!
fejidomot menyire tartod?
Hááát...inkább a T-kormányra van kitalálva... meg egy kicsit kapónak bizonyult, kora délután konkrétan elkelt
Es "normal" ZZR-en all mint Katiba a baba?
Ha erre bolintottal akkor lsz hagyd abba a hirdeteset .

Ja es nekem 600-asom van, arra is jo?
1994 es zzr600E bontott alkatrészei eladók . blokk ,felnik , féktárcsák ,indexek,lámpák ,tank ,öninditó,müszerfal,sárvédő,olaj hütö,hütő,elsőtelók,hátso rugóstag ,lengőkar ,ülés,idomok,elektromos alkatrészek, kapcsolók,fék munkahengerek,őninditó,villanyak ,kormány csutkák, még sok apróság . tel 06309492804
1994 es zzr600E bontott alkatrészei eladók . blokk ,felnik , féktárcsák ,indexek,lámpák ,tank ,öninditó,müszerfal,sárvédő,olaj hütö,hütő,elsőtelók,hátso rugóstag ,lengőkar ,ülés,idomok,elektromos alkatrészek, kapcsolók,fék munkahengerek,őninditó,villanyak ,kormány csutkák, még sok apróság . tel 06309492804
Az új kormánygátló miatt nem fér el, így eladósorba került a Givi S850 vízhatlan GPS tartóm
Új, csak a fotók kedvéért volt fenn a gépen.

Részletek : Itten
Mintha Sugo - Motornál láttam volna zzrt bontásra, kérdezz be Andihoz(sugo-motor) az Alkatrészekbe.
Nekem is nagy terveim vannak, csak ki kell kapnom a blokkot... meg lecsupaszitani a vázat
sziasztok

nem tudja valaki fejidomot honnan lehet szerezni az se baj ha picit sérült nagy terveim vannak :)
NGK CR9E , 1790.- Ft / db
Segítsetek.Érdeklődnék,hogy milyen gyertya kell az 1100-be.Előre is köszi.
hali atix!
Ha elküldöd a képet, és jo mehet a postai utánvét, szarakszik a freemailem, azért irok ide, de még megprobálok küldeni egy üzenetet a címemmel.
400-as karbi jó állapotú szívócsonkok -3db- eladók vagy egy lap sörért odaadandók!
Én már felraktam volna, de a blogon beígértem a dokumentálást: szóval hétvége szerintem...