Valami ilyesmire akartam asszociálni amikor mutogattam a motoron a kipufogót. Szerintem kivitelezhető a dolog, a kérdés hogy a szigoritott műszaki miatt érdemes-e, bár ha a közúton nem lehet belőle szivás, akkor mehet, vizsgára meg vissza a régi. Ha nem hangos, talán nem kötnek bele. Mellesleg felszerelte már valaki a blokkolóját?
Hali. Igen postai utánvéttel sajnos az ország másik felén vagyok. Holnap küldök róla képet hogy azért nehogy férreértés legyen. 2000 Ft + utánvét. A cimed küld el ide bbzzkukac citromailponthu
ALLVEER, ZSO777 : MÉG FÉL ÓRÁIG ÁTVEHETŐK A BLOKKOLÓK AZ ORCZYN!
Megérkeztek a lézerblokkolók ! Kérem a LISTÁRA írja fel magát mindenki, hogy milyen módon/mikor kívánja átvenni !
A lehetőségek:
- Dunaújvárosban, szabadon választott időpontban és napon, személyesen.
- Budapesten, a San Marco utcában Dec.5-én, kora délelőtt ( 9h körül)
- Postai utánvéttel. Ennek költsége 1.900.- Ft
Értettem... Új motor mostanában nem.
A koton érdekelne, lehet benézek az üzletbe
A többit akkor esetleg tőled
Összedobok egy csomagot, kellene még egy pár cucc.
Kopó/fogyó alkatrészt nem veszünk ilyen helyen a márkakereskedés új motor vételére, és Kaffaszakki feliratú póló,zokni és kotongumi vételére tökéletesen alkalmas ellenben.
Tessék, 2.565.- forint. Itt fogom a kezemben... Új.
Nem nagyon értem rá mostanában semmilyen motoros témára, még olvasni sem, de látom a ZZR-eseknél zajlik az élet, ha már az idő nem engedi meg a tekergést, akkor megy a szokásos csinosítgatás, barkácsolgatás...
Azért csak óvatosan közlekedni a kütyükkel is, a sok agyatlantól ezek sem védenek meg!
Kicsit hivatalosabb témák:
kutya.!
Nyár óta porosodik nálad a polcon 4 gyertya, az árukat meg a postaktg-et még akkor átdobtam neked, de aztán nem küldted a cuccost, mert úgy volt, hogy járok arra és elhozom. Hát nem jártam, úgyhogy akár el is postázhatnád nekem, ha vmikor lesz rá alkalmad.
Köszi a türelmet, és szólj, ha kell infó ezzel kapcsolatban!
Mindenki!
Mindenféle okok miatt megválok a ZZR-től.
Ha vkit érdekelne akár itt, akár ismerősök között, akkor ebben a hirdetésben vannak részletek is, meg elérhetőség is.
Az ár nyilván tájékoztató jellegű, ha meg kérdés van, állok rendelkezésetekre.
Előre is köszönöm a segítséget!
Összesen végül 17 rendelés futott be, természetesen nem nyitottam ki mindet egyesével. Továbbítom az importőr felé a problémát, és addig is kiveszem a saját készletemből a harmadik jeladót és elküldöm Neked - ha így megfelel.
Köszönöm hogy jelezted, most már egyesével kibontogatom mindet, mielőtt eljuttatom a gazdájához.
Szia!
Megérkezett a lézerblokkoló,10perce vettem át....lenne egy kis szépséghiba!
Autós csomagot kértem,amihez ugye 3 fej jár,meg is van,nincs ezzel gond,viszont az egyik fej használt,fólia nem volt már rajta,de ami igazán zavar,hogy még össze is van karcolva.
Hogy van ez?
Mindenkihez ilyen csomag érkezett?
A képeken jól látszik miről van szó....
Megérkeztek a lézerblokkolók ! Kérem a LISTÁRA írja fel magát mindenki, hogy milyen módon/mikor kívánja átvenni !
A lehetőségek:
- Dunaújvárosban, szabadon választott időpontban és napon, személyesen.
- Budapesten, a San Marco utcában Dec.5-én, kora délelőtt ( 9h körül)
- Postai utánvéttel. Ennek költsége 1.900.- Ft
LÉZERBLOKKOLÓ ÁTVÉTELEK:
1, Kutya - motoros klt. 1db - ÁTVÉVE 11.27
2, Kutya - autós klt. 1db - ÁTVÉVE 11.27
3, &rash - autós klt 1db - 11.05 - ÁTVÉVE 12.02
4, tHUNder - autós 2db - 11.10 - Bp, Orczy út , Dec.5
5, vitya636-motoros 1db - 11.12 -ÁTVÉVE
6, Mizsi - autós kit 1db - 11.05.............utánvét/POSTÁZVA 12.02
7,zsoo777 - autós kit 1 db - 11.10 - Bp, Orczy út , Dec.5(tHUNder)
8, kutya - autós klt +1db - allveer. 11.05 - Bp, San Marco utca, Dec. 5
9, Bálint_88 -motoros 1 db - 11.10 - ÁTVÉVE 11.27
+1 : RRamm - motoros 1db - 11.05
Ár: 57.000.- helyett 43.550.- FT. Aki autós kitet kért, 2900 Ft plusz költséggel számoljon a vételárnál.
A koton érdekelne, lehet benézek az üzletbe
A többit akkor esetleg tőled
Összedobok egy csomagot, kellene még egy pár cucc.
Tessék, 2.565.- forint. Itt fogom a kezemben... Új.
Posta utánvétel? vagy hogy oldjuk meg a küldést? mennyi is volt a beszélt ár?
Hát, nem egészen 2500 ft, inkább 8000 ...
Igen, azóta is ott vannak a polcon, már azt hittem valami komoly gond van, hogy nem jelentkeztél.
Küldj emailben egy címet, és már utazik is!
Nem nagyon értem rá mostanában semmilyen motoros témára, még olvasni sem, de látom a ZZR-eseknél zajlik az élet, ha már az idő nem engedi meg a tekergést, akkor megy a szokásos csinosítgatás, barkácsolgatás...
Azért csak óvatosan közlekedni a kütyükkel is, a sok agyatlantól ezek sem védenek meg!
Kicsit hivatalosabb témák:
kutya.!
Nyár óta porosodik nálad a polcon 4 gyertya, az árukat meg a postaktg-et még akkor átdobtam neked, de aztán nem küldted a cuccost, mert úgy volt, hogy járok arra és elhozom. Hát nem jártam, úgyhogy akár el is postázhatnád nekem, ha vmikor lesz rá alkalmad.
Köszi a türelmet, és szólj, ha kell infó ezzel kapcsolatban!
Mindenki!
Mindenféle okok miatt megválok a ZZR-től.
Ha vkit érdekelne akár itt, akár ismerősök között, akkor ebben a hirdetésben vannak részletek is, meg elérhetőség is.
Az ár nyilván tájékoztató jellegű, ha meg kérdés van, állok rendelkezésetekre.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Fecó
emailben elküldtem az enyém....
Valaki hatalmas üzletet csinált,hogy kicserélte.....főleg ha egy ilyen szem 2900ft.
Bosszantó ez....
A kis központi kütyün van nektek fólia?
Köszönöm hogy jelezted, most már egyesével kibontogatom mindet, mielőtt eljuttatom a gazdájához.
Megérkezett a lézerblokkoló,10perce vettem át....lenne egy kis szépséghiba!
Autós csomagot kértem,amihez ugye 3 fej jár,meg is van,nincs ezzel gond,viszont az egyik fej használt,fólia nem volt már rajta,de ami igazán zavar,hogy még össze is van karcolva.
Hogy van ez?
Mindenkihez ilyen csomag érkezett?
A képeken jól látszik miről van szó....