Kutya képbe vagy fékbetétileg? irtam e-mail is ! kéne élőrre hátra valami ami fog is de nem kopik vészesen! 95-ös zzr 400. nézzél utána légyszi. üdv Ádám
Hazaértem végre Hogy seregélyes és perkáta környékén milyen szar utak vannak még mindig... Mellesleg lassan kezdek felolvadni, a lábujjaim kicsit elhültek
Megérkeztek a lézerblokkolók ! Kérem a LISTÁRA írja fel magát mindenki, hogy milyen módon/mikor kívánja átvenni !
A lehetőségek:
- Dunaújvárosban, szabadon választott időpontban és napon, személyesen.
- Budapesten, a San Marco utcában Dec.5-én, kora délelőtt ( 9h körül)
- Postai utánvéttel. Ennek költsége 1.900.- Ft
Megérkeztek a lézerblokkolók ! Kérem a LISTÁRA írja fel magát mindenki, hogy milyen módon/mikor kívánja átvenni !
A lehetőségek:
A lehetőségek:
? A műanyag idomon és a tank két fülén megy át az első két csavar. Ha az ülés alatti kettőt kitekerted és kiemelted kicsit a tank hátulját akkor simán kicsúszik a műanyag alól, nem kell leszedni. Már ha úgy van összerakva ahogy gyárilag kell...
Ja, majdnem... Nem férek hozzá az első 2 csavarhoz a tankon, csak úgy, hogy leszedem a tank körüli idomot is. Ahhoz meg meg kell engedni az oldalsó idomot ...., tényleg pofon egyszerű és gyors.
most postázom az utánvétes csomagokat. Megkérlek, hogy amin az előleget küldted, azt a szelvényt faxon a 0625-510-199-re / vagy emailben küldd át légyszíves !
( szétázott a fasz postásnál anno, nem látszik szinte semmi a név/cím részből )
A lehetőségek:
Tudtok egy árat kb az 1100-as (D-s) levegőszűrőjére?
Mikor kell kicserélni? Tök fekete, bogaras, szutykos...
Másik. Az első izzó csréhez is még tovább kell bontani a gépet?
Így is "atomjaira" szedtem az akksi miatt.
En is ugyan ezeket javitom, csak nalam a rogzito fulek is le vannak torve.
En forrasztopakaval csinalom, kivul belol (es utanna festem) ragasztast sajat anyagaval. Ha van eleg turelmed es kezugyesseged meg lehet forrasztani hazilag is. En meg fulet is kellettt gyartanom mert hianyzott. Csak jo melyen kell melegiteni (nem csak feszinesen), hogy osszeolvadjon.
A 6oson való motorozást leszámítva meglepően kellemes volt
de majd csak jövőre folytatom a kilométerek gyűjtését. Még nincs is tavasz de már 3 túra be van tervezve
De a Brembo csak 600.- Ft-tal drágább, én is azt tettem a motorba. Neked is azt ajánlom