Az valóban egy tömlő. Én már cseréltem termosztátot, és nekem is így nézett ki, és a rogyás is stimmel. Bár ránézésre inkább hő hatására meghajlított cső, de az a gyári.
Megtudja valaki mondani, ... a huto es a termosztat kozti tomlo , valami hajlitott idom lenne, mert az enyemen egy egyenes tomlovel van osszekotve, raadasul meg is van rogyva a hajlitas miatt, ahogy kijon a hutobol es a levegobeomlo tartaly alatt vissza van hajtva a termosztatig. Vagy ez igy eredeti? Nehezen tudom elhinni hogy igy normalis. Kar hogy nem fotoztam le.
Szentesen voltam tegnap (autóval) simán egy pólóban voltunk kint, 19.5 -öt mutatott a digit az árnyékban. Hibátlan jó idő volt - de csak ott. Útközben végig trutyis, esős dzsuva.
akkor csak itt Fehérváron volt olyan gatyarohasztó meleg?
mondjuk Nagyanyó mondta hogy alig 170kmre innen nem sütött egész nap a napocska
de azért megyek holnap ha ilyen idő lesz:)
Kedves ebay mester, kérnél nekem erről pontos információt. http://cgi.ebay.co.uk/Black-Si...
valam
int ha megkérhetlek tudnál az eladónak jelezni, hogy ha nem kel el a gép rakja fel újra mert lehet érdekelne csak az enyémet jövő vasárnap jönnek megvizslatni és ha elkel akkor ez tetszene helyette. + meg lehet e az eladótól tudni hogy mi lenne az a valós ár amiért eladná.
Előre is köszi ha tudsz segytani.
Helló!
Dobj egy üzit alváz és motorszámmal az emailomra, és meglesem.
Mostanában megy az alvás, igaz a héten olyan szinten elfáradtam hogy aludni sem tudtam miatta - érdekes párhuzam
Halihó!
Engem érdekelne, bár tudom, hogy nincs különösebb jelentősége. Az enyém - papíron - '96-os.
OFF - Hogy megy az alvás mostanában? Remélem nem kell jövő nyárig éberkedned, a receptúrát ismered, hátrahagytam alkalmazásra az általam szerzett ismereteket
ON
És erről a bekarikázott részről van szó ugye?
Esetleg adsz egy e-mailt és leírom h mik érdekelnének.
k,ülés ,féktárcsák,elektromos alkatrészek,indexek,váz,motorblokk,müszerfal,és még sok apróság .TEL06309492804
mondjuk Nagyanyó mondta hogy alig 170kmre innen nem sütött egész nap a napocska
de azért megyek holnap ha ilyen idő lesz:)
Holnap ha jó idő lesz egy motorozás?
http://cgi.ebay.co.uk/Black-Si...
valam
int ha megkérhetlek tudnál az eladónak jelezni, hogy ha nem kel el a gép rakja fel újra mert lehet érdekelne csak az enyémet jövő vasárnap jönnek megvizslatni és ha elkel akkor ez tetszene helyette. + meg lehet e az eladótól tudni hogy mi lenne az a valós ár amiért eladná.
Előre is köszi ha tudsz segytani.
A - agip kút vagy B - Budaőrsi út
Dobj egy üzit alváz és motorszámmal az emailomra, és meglesem.
Mostanában megy az alvás, igaz a héten olyan szinten elfáradtam hogy aludni sem tudtam miatta - érdekes párhuzam
Engem érdekelne, bár tudom, hogy nincs különösebb jelentősége. Az enyém - papíron - '96-os.
OFF - Hogy megy az alvás mostanában? Remélem nem kell jövő nyárig éberkedned, a receptúrát ismered, hátrahagytam alkalmazásra az általam szerzett ismereteket
ON
Mindenképpen keresni foglak.