Most beszélte ma homokszórós emberrel, lelessz szórva a váz, a lengővilla, első telók, féknyergek, és kap szép festést. Homokszórás kb 9-10.000, porfestés szintén kb egy tizes.
A porfestett részek matt feketék lesznek, az idomok meg felújításra várnak majd, azok pedig a Mazda RX8as piros, és fekete színkombinációt kapja, csak még nemtudom milyen designal
tHUNder Misi szerzett anno többet is ilyet, ha jól emlékszem az is 8-9 ezer volt az akkori árfolyamon.
Én is veszek majd, nagy mákom volt hogy egy hónapja a tátrában semmi baja nem lett...
ja, ez tiszta sor, a kérdés hogy amit Ti szerváltatok az is ilyen árban mozog, vagy monnyuk a felébe megáll, mer akkor inkább az persze ha van még forrás hozzá
Ha azt vesszük hogy kisebb feldőléskor, csúszáskor megvédi a generátorfedelet, ami nagyon sérülékeny helyen van, és esetleg ezáltal nem folyik ki 10.000ft olaj, akkor bizony megéri
na még egyszer
ezt süti!
carbon zx6
De most komolyan, egy olyan nekem is kéne, szintén a generátor tetőre!
(limedeckel + carbon + zx6)
angol ebay
A porfestett részek matt feketék lesznek, az idomok meg felújításra várnak majd, azok pedig a Mazda RX8as piros, és fekete színkombinációt kapja, csak még nemtudom milyen designal
Én is veszek majd, nagy mákom volt hogy egy hónapja a tátrában semmi baja nem lett...
Ez 33 ojróér...
talán most: link