Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mán jó?
na még egyszer
Woow!
ezt süti!
carbon zx6
Hehhe!
De most komolyan, egy olyan nekem is kéne, szintén a generátor tetőre!
A linkbe a zzr 600 helyére beírod h 'ZX6' és tádááám !
(limedeckel + carbon + zx6)
Akkor ez jobb, mint a kettő az egyben sampon és balzsam?
Hogy ne lenne, csak pályaidomnak hívják
Zzr 4-600 4-1 micron rendszer ! 22 eft

angol ebay
Ilyen nincs ott véletlenül ZX6-ra?
motor szállitás motor mentés külföldröl is TEL:0630 9492804
Tudod... miért pont ebből felelne meg a gyári kivitel...
ól rájt!
Kitalálom igazából én nem ilyet akartam, majd szombaton megmutatom mire gondoltam...
Izé, akkó rendeljek 2-őt? mer az tökfasza lenne ha megtunnánk osztani a postaköccséget... micósz? németből gyönne a cucc.
Most beszélte ma homokszórós emberrel, lelessz szórva a váz, a lengővilla, első telók, féknyergek, és kap szép festést. Homokszórás kb 9-10.000, porfestés szintén kb egy tizes.
A porfestett részek matt feketék lesznek, az idomok meg felújításra várnak majd, azok pedig a Mazda RX8as piros, és fekete színkombinációt kapja, csak még nemtudom milyen designal
úgy emléxem 8-10 körül volt nekünk is.
tHUNder Misi szerzett anno többet is ilyet, ha jól emlékszem az is 8-9 ezer volt az akkori árfolyamon.
Én is veszek majd, nagy mákom volt hogy egy hónapja a tátrában semmi baja nem lett...
ja, ez tiszta sor, a kérdés hogy amit Ti szerváltatok az is ilyen árban mozog, vagy monnyuk a felébe megáll, mer akkor inkább az persze ha van még forrás hozzá
Ha azt vesszük hogy kisebb feldőléskor, csúszáskor megvédi a generátorfedelet, ami nagyon sérülékeny helyen van, és esetleg ezáltal nem folyik ki 10.000ft olaj, akkor bizony megéri

Ez 33 ojróér...
Ehh nemgyó a link

talán most: link
ez megéri a pézét szerintetek?
Tegnap beszéltünk ülés meg tárcsa ügyben... , hívlak amint látom már, hogy mikor tudok menni hozzád!
Közben Andris (KawaA) már jelezte hogy megy Hozzád a héten alkatrészért, ő fogja elhozni a fékcsövemet is, add oda majd neki légyszíves !
Pesten lakom xx.kerületben ,hol találkozzunk?