Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári=használt....
dugattyúk állapotát sem árt ellenőrizni/ kitakarítani.
Mi a véleményed ( maradjunk a tárcsáknál ) a Goldfren vs. Gyári felállásról?
Nem, ezek Brembok. De szerintem az sem lesz sokkal olcsóbb... Szóval ha a fékhatás a lényeg, akkor előbb betét-fékolaj-fékcső: ebben a sorrendben. Az egész kerül annyiba, mint egy darab tárcsa...
a goldfren-nek?
Jah... az ára kőkemény: a használható tárcsák még beszer. áron is 120-150 ajrótól indulnak.
Ha jót akarsz, akkor fém fékcső (nanenemazenyééém! ) és Brembo SC fékbetét.
Olyan lesz mint a Batmobil horgonya

Ha szebbet is ,akkor íbéj, és plusz két Grimeca v. hasonló tárcsa is.
Aham, de nem venni akarok csak az árát szeretném tunni... gondolkodok kurminálok mit lehetne a télen tuningolni
Nem...csak Brembo. A goldfren betétekkel nem volt jó tapasztalat, így a tárcsa már szóba sem kerülhetett.
Előre kéne ?
ÚÚÚ de kis faja lett a vezérgép

Figyi Bácsi, gold-fren tárcsákal foglalkoztok? Egy ár kéne nekem arra ami az enyémen van...
ez a ZTR egész jól néz ki
Tudtam, hogy jóféle lesz
Megjött a Bagster bőröcske... ezúton is kösz a segítséget tHUNder Misinek !
Van otthon ilyen Golf I. ülésem... készíts egy kalkulációt... de nekem biztonsági övvel kell... meg légzsákkal

Ugye meg tudjátok oldani ?
Kutya Bácsi!

Nagy Goldwingölő GTR előtt ajánlom figyelmedbe a fokozatosság elvét !
És még márkahű is maradsz
Aha, egyelőre csak az, aztán meglátjuk milyen minőségű, és lehet hogy jöhet a másik oldalra is.
Viszont ha magyar forgalmazók leszünk, akkor az első szállítmány lehetne ingyen, teszt gyanánt!
Lehet nagy hülyeséget mondok, de én üvegszálból fogom megcsinálni az új plexit, valami duplabubi jellegű lesz hogy elférjenek a műszerek.
Átlátszónak sem kell lennie, nem megyek én olyan gyorsan
körbejárom a témát még holnap, most mennem kell...
Gyanúsan olcsó, főleg a free shipping ha van füstszínű, akkor nekem is jöhet.
máminthogy a nálam azt jelenti hogy a vezérgépen?

onboard nem érdekes az a Te reszortod
Szerintem ilyen van nálam is (formára) nekem nagyon bejött. De a feketén keresztül nem tudsz onboardot csinálni... ha ez számít.
Kuty ez jó lehet túraplexinek?

250502096774 angol íbéj...
Amatőrök...
azé valamit nagyon elszúrtak....

577

elég ennyi ugye?