Német és angol ebay-en érdemes figyelni ilyeneket. Az amcsi oldalon zx6e alatt lehet keresni cuccokat, csak onnan nem nagyon akarnak küldeni, ha meg igen akkor meg qrva drága a szállítási költség.
JAH... ehhez már nem jó a régi tanktáska.... viszont erre lehet tenni fasza csatttosat
szóval van egy eladó tanktáskám, gyűrött közép-Olaszország Csehország, Lengyelország térképpel a vízhatlan részben és most vadászhatok erre passzoló darabot kell nekem variálni
Nekem azt mondták Párizsba akarnak emigrálni és adtak 4000 ajrót fejenként... hétvégén szólj rám: adok egy-egy 8 dioptriás szemüveget, meg egy 30 centis Eiffel torony makettet...
öööö most nem erre gondoltam, arról a két szerb asszonyról akartam veled beszélni akiket a múltkor hazahozattál velem a csomagtartóban... kezdenek sokat enni, elvihetnéd már a francba őket
enyém elég szar volt, mind2 oldalon be volt ragadva 1-1 dugattyú. aztán kapott egy pár másikat donormotorból (köszi, ha olvasod, de inkább dolgozzál ), plusz egy bandit főfékhengert. egész más lett a megállás folyamata
Ott a közepén az egy gps tok?
Nem a tükörbe megy?
Mikor lesznek készek a tükrök?
szóval van egy eladó tanktáskám, gyűrött közép-Olaszország Csehország, Lengyelország térképpel a vízhatlan részben és most vadászhatok erre passzoló darabot kell nekem variálni
Goldfren GFT602.502.F1 46200 Ft / db
JTT2131FW03 40320 Ft / db
a Kawa gyári most 75000Ft - 30% ~ 52ezer pénz / db
nekem elfogytak sajna
és a most szerzett első is csak 3,71mm
Koons százados , meg Butch a két legnagyobb
utána rakd ki őket az Úrhidai dombon oszt' jóvan.
Maroktelefonról beszélsz drogról ? Nem ismerlek, telefonbetyár !
Elmondom majd mi a tervem
minnyá felhívlak, no nem ezért, akarok valamit kérdezni