Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszi az olajat! Ma reggel elhoztam.
1996-os zzr 600-as tulajdonostól ,szép állapotban,új hátsó gumival , eladó. TEL 06309492804
Másfél Millerből EZ is H-s rendszámmal feszít a garázsodban
A GTR az egyetlen vas amin ülve nyakamban van a 'Leszarom!' tábla... pont olyan gyors vagyok vele mint egy Duke-al, feltéve ha nem túl szűkek azok a kanyarok.

Arról nem beszélve, hogy ez egy Kawasaki... és ez egy olyan hátrány, amit a KTM soha nem tud behozni eddig a nagy ár difi ( kb. 1 mill ) volt a kulcskérdés. De most, h lassan egy árba kerülnek, nem kérdéses...
A Duke ne mhiszem hogy 'az utolsó motorom' díjra bármilyen eséllyel is indulna... a GTR meg tisztára ezt a benyomást kelti.

Ha ez megvan, csak egy veterán kell a garázsba... meg egy quad... meg a f@szom... nem Dubaiban vagyunk
És addigra hol lesznek a Superduke árak? Biztos jól kijönne a Szuperherceg is a tátrával
Teeee ne hergelj !

Különben is... már vastagon beestek 2 milla alá a GTR 1.4 árak még 1-2 év, és jönnek a másfél milla alatti motorok... és akkor... tíz év ZZR -es gurulás után... csak a motor szíve marad ZZR
és utána bele egy ilyet
Most licitáljon mind, aki 400 -as

ZZR600, '96/2002 , 15E mph , 180 EFt !
Igen van hozzá olajhütö 15000ft az ára
Én ezeket nem ismerem... kikezek, mikezek ?

HÁÁTPEERSZEEEEHOGYMEGYÜÜÜNK ! És tuti lesz még egy valaki a csapatból, aki jönni fog...
van rajta olajhütő?
1994-es kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók .motorblokk ,felnik,féktárcsák ,aksi,lánc,karbi sor ,hütö,olajhütö,telok,spojlerek,lámpák,indexek,tank

,benzinpumpa,gyujtás elektronika,feszszab.müszerfal,még sok minden.minden apróság is .TEL:0630 9492804
Szép az a mostani zöld is!
Ennél félnék, hogy mikor törik ki egy göröngyön!
Viszont a helyedben egz dolgot megtennék, Ezekre cserélném a felniket....persze ízlés kérdése...
Bazz, és tényleg van ilyen!
Ez tényleg műkszik!
Szombaton felvigyem a Fuxlánc-sprét ?

Nem rossz!
De a kalapcsálakkban tudsz segíteni?

Próba link: próba
Ha oda viszi, akkor még 30 lőerő de csak hátramenetben, viszont a szakértelmük megfizethetetlen

A 2000 km után megálló motorok tulajdonosai között steelhorse matricákat sorsolnak ki
ööö...melyik szervizbe ? Én Pécsen ismerek egyet...
Ejnye no. Nem jól áll maga ehhez a Ninjához....

Ha menő lennél úgy kezdted volna, hogy lime zöld kormányvég súlyok, három négyzetméternyi Monster logó, valamint kalapácslakkal sötétített plexi..

Eddig ez 30 lóerő plusz és még szervizbe nem volt a gép
Tudsz linkelni, csak ésszel a href.hu -lerövidíted a linket, és már be is tudod szúrni.
Hát ez beszarás!
Nem tudok linkelni!
De találtam!