Nekem eddig a dójcsokkal van tapasztalat, nem vertek át, minden meggyött ahogy kell... egyébként gyakrabban megfordulok (tam) németországban, vannak nekem is ügynökeim szal eddig működött... majd lehet rápróbálok az inglisre is, van kint pár cimbora, meg a nyelv is közelebb áll hozzám...
Nem szeretem Adolfékat, és ez valszeg kölcsönös....Angliában vannak kint ügynökeim, akiken keresztül akkor is be lehet szerezni dolgokat, ha nem hajlandók ide küldeni.
Pl így lesz egy teljes szett Pirelli Angel st-m decemberben, bőven nagykerár alatt
Egy párszor már volt hasonló, 2 hétről beszélünk addig símán eltart a levelezgetés... 1ébként simán küldenek ide a német íbéjről. Monnyuk motoros mifenéket még nem rendeltem sosem de sok mást igen...
ha nem küldenek az nem ezért van... monnyuk itt Te vagy az az íbéj guru nemistom mit dumálok...
Tökéletes lenne!
És mi egymás között hogy oldjuk meg a pénzt? Rózsaszín csekk neked címezve? Vagy ha jársz pesten, akkor pacsiba bele?
Vagy más, hogy bátyám naponta jár fehérvárra, max leküldöm vele.
Na most az van, hogy ez ugye egy shop, szal elvileg több darab van, viszont mindegyiket aukcióra tette ki a csávó, nem pedig sofort-kaufen (azonnali vásárlásra) szal nemtom...
Sztem legyen az, hogy leütjük, aztán lelevelezem vele, hogy csak nov 5 körül tudok utalni... az jó neked? Nekem is csak akkor lesz zsé....
Woww! Köszi!
Találtam is a sajátomra kuplung ház és generátor védőt is.
Neked is mennyire sürgős, hogy megrendeljük? Mert kéne, de csak a köv. hónapban tudnám lecsengetni az árát.
Oda kéne vlaami, mert nem tetszik az a luk...Csapadék szempontjából sem előnyos, mert az utolsó mosás/garázsolás után onnan még kifolyt két deci víz a konyhába
Még megy a matek de valahol összegurulunk Legalább is kocsival . Az old timer expót még nem tudom meg fogjuk-e nézni...Várok egy üzenetet e-bayen és után akiderül
Meg tudnád azt tenni nekem, hogy a Zizi oldalán lévő váztakaró kupakokat leméretezed?
Olyan esetlenül fordul mint egy gerenda (vagy én voltam béna ) a formája, a csattanó váltó, a ramair hangja stb. fasza lenne, és ennyiért ajándék is... de nagyon esetlenül kanyarodott alattam, meg Misi cimborám alatt is.
Nem nagyon tudnám elképzelni a Tátra/Dolomitok kört egy ilyen vassal.
Minnyá írok is az embernek tanátam egy villanypósta címet
Nekem eddig a dójcsokkal van tapasztalat, nem vertek át, minden meggyött ahogy kell... egyébként gyakrabban megfordulok (tam) németországban, vannak nekem is ügynökeim szal eddig működött... majd lehet rápróbálok az inglisre is, van kint pár cimbora, meg a nyelv is közelebb áll hozzám...
Na, én esti off, aztán jövök...
Pl így lesz egy teljes szett Pirelli Angel st-m decemberben, bőven nagykerár alatt
ha nem küldenek az nem ezért van... monnyuk itt Te vagy az az íbéj guru nemistom mit dumálok...
És mi egymás között hogy oldjuk meg a pénzt? Rózsaszín csekk neked címezve? Vagy ha jársz pesten, akkor pacsiba bele?
Vagy más, hogy bátyám naponta jár fehérvárra, max leküldöm vele.
Sztem legyen az, hogy leütjük, aztán lelevelezem vele, hogy csak nov 5 körül tudok utalni... az jó neked? Nekem is csak akkor lesz zsé....
Találtam is a sajátomra kuplung ház és generátor védőt is.
Neked is mennyire sürgős, hogy megrendeljük? Mert kéne, de csak a köv. hónapban tudnám lecsengetni az árát.
sztem akad, nézz körbe itt : shop
ha kell szólj, és rendelek neked is, sakkorr mindketten annyira jól járunk mint még soha
( este csörgess meg hat körül, és lemérem ! Mire kell ? )
Meg tudnád azt tenni nekem, hogy a Zizi oldalán lévő váztakaró kupakokat leméretezed?
De láttam vmi angol oldalon a 2010-es speed triple-t.... gondolkoztam hogy 'randán szép -e?'... DE NEM.
Az a superduke, ami randán szép ez simán borzasztó aránytalanul csúnya
( bonus: láncsprédet felvigyem szombaton ? )
Nem nagyon tudnám elképzelni a Tátra/Dolomitok kört egy ilyen vassal.