Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg muszáj is, ha északra, vagy délre/nyugatra indulsz motorozni. Ukrajnába nem nézik, ott ordíthatsz bátran...
A ZZR-be is akartam csináltatni egy olyan bedugható "furulyát", mint ami Dub Leo-jához jár gyárilag. Azzal túrabarátabb lenne.
Köszönöm
Hívj fel fél egykor, addigra úton leszek feléd !
Hali!
Kutya úr mikor jársz a nagy faluba? Azt mondtad hozod a lánc sprayt.
Mikor telcsizzek, hogy talcsizzunk?
Nem. Halál a forgalmidra (ha a rendőr megállít). Meg a szelepekre a blokkban. Plusz megsüketülsz ha a fagyizón túlra mész.
Jah...és meghúzom a .... hajad...ha velünk motorozol és végigüvöltöd az utat

Szóval ne. Egy mély tónusú, de nem üvöltő ( pl. Áron Arrow rencere ) kipu sokkal jobb.
Nekem volt a 4kilóson full üres sportrencer. 50 km-t bírtam, aztán visszaraktam a gyárit...
Kedves Kutya..lenne egy kérdésem..400as zizi+sportdob=zéró folytás==halál a blokkra?
csak szólj...(sajnos) nem megyek sehová..
Köszi szépen &rash!
A dob biztosan, de szerintem a leömlőben sincs túl nagy keverés.
Igen, 8 kor veszi fel nálunk a holmit, és egy negeyed óra múlva már bent lesz vele ! Beszéljétek meg hol tegye le a futár, és oda irányítom !
780mm
Jaj de édes a babátok! Gratulálok!
Megmaradt mégis a bálnátok? Mármint az 1100-es.
Nézd meg az új mocim a profilomon. Zöld lett mint a tied!
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni! Tudna valaki ZZR600-assal kapcsolatban ülésmagasságot mondani?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!

Van valakinek elfekvőben benzinpumpája 1100-eshez? Vagy jó másé is, ha jó hozzá. Köszi!

cézé
Köszi!
Holnap felhívlak!
zzr 600-as fém fékcsö eladó. zzr 600 E bontott alkatrészei eladó, még minden megvan hozzá. Telefon 06309492804
A nyolc az tuti? Mert akkor szolok neki, hogy valakinek hagyja hatra, ha o nem lesz elerheto, mivel kilencig vizit van!
A 400-as kipuffogoja jo lenne a 600-ra. Ugyanis eredetit szeretnek ra!
OK! Csak arra kerlek, mielott viszed csorgess ra, hogy tudjon rola, mikor ersz oda . Kosz!
06703650837
Bizony!
Hétfőn nyolckor megy a futár a motyóval !
Az olajteknő és az idom közé semmi nem fér - szóval felejtős.
Csak a sztender helyére megy fel, ha jól látom.
Elég lesz azért kitalálni hogy legyen ez fent. Én a középtámasztól meg nem válnék, ezért ez is bonyolítja. Azokat a leömlőket nem lehetne elvágni még jóval a közösítő előtt?
Közvetlen a dobba menne a 4 leömlő, bár akkor meg tuti módosulna valami, ami miatt nem menne megfelelően
Volna még egy eszement ötletem, de az olyan hogy már mondani sem merem, marad a gyári, legalább megvédi valami a motor hátulját csúszásnál