Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leméretezek egyet, nem vetem el végleg az ötletet. Csak az árát sokallom...
Mégis csak Kawasaki Talán ha normális motorból jön a hang szerintem kellemes lehet. Az ER-nek emlékeim szerint elég mély és karakteres lenne a hangja, ha nem az a béna két henger ökörködne a cső végén
Istenem, de randa így leszerelve... de elgondolkodtató... csak a hangjára lennék kíváncsi egy sor4-en
380163626454
Nem tudom a méreteit: tudod, nekünk keresztben kell h elférjen.
De lehet h felrakom a saját dobomat, az eleve szűkített. Nem kell folytani, bukok 5lóerőt, meg 15 kilót... pont fasza.
Ez ropiért van e-bayn ÉS végül is 600-ashoz való
mondom hogy van ovál
Mert ez száraz karteres. Nekünk a kis hely miatt kell ilyen ovális.
Hát nekem ennek csöve is kereknek tűnik
Nem láttál még Buellt ?
Ja vágom, ez a laposüveg kabátba lesz rejtve

Még sose láttam motoron ilyen lapos pöfögőt. Snekiházi vagyok
Úgyse' fog látszani... csak a vége
Ilyesmi a dob, csak nem reflexes, sima átfolyó rendszerű.

380mm hosszú a dobtest, 50es ill 60as belépőcsővel, 30-45-60-90 fokos összekötő csövek vannak hozzá.
ezt tegyétek fel! hangja jó mély!
Az nem piskóta masszírozás lesz hogy ki is nézzen valahogy
Közben találtam dobot és összekötőt is !

5rugó körül vannak az univerzális ( lapos! ) átfolyó dobok ( valszeg dB killer kell majd bele ) 5-6 ezer Ft áron. A 45-90 fokos összekötő csövek 1500 Ft körül vannak hozzá. Angol gyártmány. Kotrok képet-méreteket róla.
Jobban elkezdtem nézegetni... a sztender úgy is áldozatul esne a 4-1 rencernek is.. szerintem ott elfér, annak a helyén.
Az összekötő a bajosabb.
A kipufogó még melegebb, bár neked van olajhűtőd is, a 400on nincs. Ez a lapos dob valami kocsié volt egykoron? A leömlőket vágnád gondolom el, azért kell az új kipufogó. Palást helyett jó lehet a hőálló bandázs, akkor egyből megvan oldva az egyedisége, és még nem is melegszik.
A blokkot melegíteni ? Ami alapból 150 fokos a nyári araszolásban ?

Nem hiszem h ez lenne a bajunk... lapos átfolyó dobot tudok olcsón, csak szép palást kell rá.
Az a baj, tényleg kurva kicsi a hely, ahogy már régebben beszéltük. Valami lapos dobbal lehetne megoldani, hogy elférjen, a középtámasz is maradjon, de szerintem az olajleeresztőt azt takarni fogja a dob, igy bonyolultabb lesz az olajcsere. Azért kivitelezhető, elég durván fog kinézni a zizi vele
Felmerült bennem azonban a kérdés, hogy mennyire fogja melegíteni a blokkot így a kipufogó?
Esetleg hóálló bandázs kellene rá.
Nyugi, az enyémen az lesz... arra kell ez az új leömlő lejjebb kell tennem a dobozokat meg a lábtartókat... és azt csak így lehet.
Blokk alatti rettenet kipufogó
Tudom, nem fér el
Te Kutya, szerinted sírba foglak vinni egyszer a kérdéseimmel?
ez a 4-1 jó ötlet! asszem én is megcsinálom...
Ha szép állapotú a kipu rajta, akkor azt becserélhetnénk eccer a télen... valamire. lenne kedvem kiput faragni...olyat még úgyse csináltam.. valami egyet...a négyből