Az üvöltő cső eddig csak akkor volt hasznos, amikor strandon dolgoztam, és a bejárathoz tettem le a motort. A tömeg szépen utatnyitott ha hallotta a dübörgést A másik haszna, hogy itthon hallják ha jövök, és kinyitják a kaput nekem. Viszont vissza is üt, mert volt hogy a rendőr várt, mert hallotta hogy hangoskodtam
Szerintem akinek gyári van, az ne akarjon üvöltőset, nagyon is jó ha a blokkhangot lehet hallani.
Csini az lehet, nekem is az lesz. De az üvöltő hang (öncélúan) igazából semmire se.
Majd egyik évben rendezünk Kalocsán egy ZZR bajnokságot oda mehetnek majd az üvöltő üres csövek !
Maohhh jólban, akkor hát nem lesz csini kipum jah, néztem egy kék krómosat..faaaaa..... nem is vészes..40 rongy..de mi kis mohók vagyunk, és egyből kettő kell úgyhogy akkor így jártam.. Jahh..persze előbb ugye el kell indítani
Köszi! Én is imádom, bár eddig csak 300 km-ert sikerült vele menni, mert jött a szar idő, de már most imádom!
Te melyik évjáratút szeretnéd?
Amúgy jól vagytok?
Ezt láttam felrakva egy gépre, innen jött nekem is az ötlet.
Szerintem átbaszás: a bowdenek nem érnek el ennek a végéig ( kb. 11 centivel kell hosszabb ) szóval azt is hozzá kell adni. ( plusz 10ezer + szerelés )
De szerintem amit én találtam (az LSL villabilincses tartó) szemre szebb és kényelmesebb is. Azt én találtam bontottat 10-ért, a kormány 6ezer volt hozzá (pazzaz). És a CBR 600-é is jó a ZiZire, gyakorlatilag bármelyik 41-43 befogósat fel lehet tenni.
Pedig kell h legyen... már ha nem belpiacos a motor ( a Tied épp az ) a szegecseltet úgysem hiszik el, majd lefényképezem az enyémen a jelzést, azt a számsort kell belenyomni.
gondolhatod mennyi e betű van benne... de a télen szerelek rá
még nemtom, hogy magába a dobba gravíroztassak, vagy egy plakettre, aztán azt feldobni szegeccsel vagy valami nyállal... utóbbi eccerűbb lenne...
hozzáteszem a gyáriban sincs 1 árva e betű sem
Szerintem akinek gyári van, az ne akarjon üvöltőset, nagyon is jó ha a blokkhangot lehet hallani.