piros-fekete Zizit láttam ma reggel 9 körül a Dózsa György út - Váci út - Dráva u. vonalon, Duna felé haladni - ha magára ismer valaki, a járdáról (egész pontosan az ELMŰ-székház elől üdvözöltem )
Mondjuk ha olyan végük lett volna mint a Campbellnek talán kevesebben tették volna. Oldalról nagyon tetszett és gondoltam azon is, olcsó is lett volna, csak a vége.. Pont úgy néz ki mint egy golyóstoll betét nélkül
De micsoda optikai változtatás ! Nekem nagyon tetszett a hagyománytisztelet, ahogy a 4-2-4 dobokat felrakták anno a nagy Z re, nem is nagyon értettem h sportdobra cserélték páran anno.
Olcsón: angol ebay, vagy itthon Racsi Depó. Ebayen 150 ért már van blokk (állítólag) 26E mérfölddel.
DE én még várnék kicsit, szerintem télen komplett motort találhatsz már kint 300 körül, amiből itthon kényelmesen kiárulhatod a főtengely árát.
A ZZR - ER6 kipu párosítás gyakorlatilag behalt... az összekötő csövet ugyan meg lehetne csinálni az eredeti leömlőből is, de a himbától sehogy nem férne el a blokk és a kerék között a dob
Ha meg kikerül oldalra, akkor már valami szépet akarok, nem egy tejfölös dobozt, szivarvágóval a végén
Teli tankolod, még beindítod utoljára, benzincsapot elzárod, jár amíg el nem fogy az üzemanyag, így majd indításkor friss kerül bele tavasszal, illetve a hengerek üzemanyaggal való feltelése kilőve, aztán középsztenderre rántod, ram air nyílásokat betömöd, kipufogót is, így pára sem tud bele jutni, aksi ki, szobahőmérsékleten tárolva, esetleg csepptöltés. Ja, meg nemárt letisztítani., hogy ne rágja semmi az alkatrészeket
sziasztok
kérdésem lenne a szakikhoz!
van valami nagy titka amit kell vele csinálni a ZIZI-n a téli álom előtt?
Vagy aksi ki és aludhat, tavasszal meg nagy generál és lehet menni vele!?Köszi
Há persze 1eztetünk!
piros-fekete Zizit láttam ma reggel 9 körül a Dózsa György út - Váci út - Dráva u. vonalon, Duna felé haladni - ha magára ismer valaki, a járdáról (egész pontosan az ELMŰ-székház elől üdvözöltem )
Lemértem a fékcsövet amit az alkatrész topikban beszéltünk, megfelel a hossza!
Hol tudom átvenni Tőled ?
DE én még várnék kicsit, szerintem télen komplett motort találhatsz már kint 300 körül, amiből itthon kényelmesen kiárulhatod a főtengely árát.
Ha meg kikerül oldalra, akkor már valami szépet akarok, nem egy tejfölös dobozt, szivarvágóval a végén
Ezt most találtam Fehérvár topikba:)
kérdésem lenne a szakikhoz!
van valami nagy titka amit kell vele csinálni a ZIZI-n a téli álom előtt?
Vagy aksi ki és aludhat, tavasszal meg nagy generál és lehet menni vele!?Köszi