Hú, ez is nagyon jól néz ki!
Per pill most nincs 35 ezrem egy szettre, úgy hogy elég lesz csak a generátorra. Viszont az milyen spéci ragasztó, hogy meg kell venni?
Mert én a zizire még simán felnyomtam FBS-sel. Az szilikon alapú hőálló ragasztó. Úgy megfogta mint Kutya engem a teplicei szerpentinen.
De 500 ojró a kedvezményhatár?
Ahoz még pár fórumról kéne szerezni megrendelőket!
Meg egyelőre lássuk a mintadarabokat a mieinkre.
Most gyött meg a mél! szal megtalát , izé, nemtom mikor menek, tárcsák megvannak a tank még készül, kérdéses hogy jövőhéten itthon leszek e... szólok mindenképpen ha megyek!
a következő a szitu karbonvédő ügyben. 89 ojróé érkezne leszállítva a két kupak a gyujtásra... 10 euró plussz a ragasztó hozzá ( 1 sztem elég kettőnknek )... embernek van készlete pl ZX6-ra 129 ojróé... ha összetudnánk szedni 500 ojrónyi rendelést van 20% kedvezmény...
HALLÓ!
Akit érdekelne illen motyó szóljon, made in germany
Per pill most nincs 35 ezrem egy szettre, úgy hogy elég lesz csak a generátorra. Viszont az milyen spéci ragasztó, hogy meg kell venni?
Mert én a zizire még simán felnyomtam FBS-sel. Az szilikon alapú hőálló ragasztó. Úgy megfogta mint Kutya engem a teplicei szerpentinen.
De 500 ojró a kedvezményhatár?
Ahoz még pár fórumról kéne szerezni megrendelőket!
Meg egyelőre lássuk a mintadarabokat a mieinkre.
továbbra is beszarás miket tanász
monnyuk még mindíg jobb mint az én hegesztett deklim...
"Extra Long (12"), Long (8") and Short (4") baffles available for 1.5", 1.75", 2" and 2.25" diameter exhaust pipes - see Shop for details."
most keresek 1ébként másik forrást, talán lesz occsób is
Z-re nem köll karbon védő?
a következő a szitu karbonvédő ügyben. 89 ojróé érkezne leszállítva a két kupak a gyujtásra... 10 euró plussz a ragasztó hozzá ( 1 sztem elég kettőnknek )... embernek van készlete pl ZX6-ra 129 ojróé... ha összetudnánk szedni 500 ojrónyi rendelést van 20% kedvezmény...
HALLÓ!
Akit érdekelne illen motyó szóljon, made in germany