Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehhez elég egy kipuffogó bilincs meg némi lemez Ha nem válik be buktál 200 forintot
Ezt a kétmunkahengerest felejtsd el... kiló felett van

Meglátjuk, nekem egyelőre az áron féle régi felfogatás teccik...meglátjuk.
Áron féle rejtett felfogatás, hogy az alsó villahíd alá kerül a munkahenger, és a hűtő rögzítésnél van a fix pontja nem lenne egyszerűbb? Menet közben csak nem fogod állítgantni....
A vázra lehetne ragasztani csavarnak felfogatást, csak az idomoktól nem férne el szerintem, nameg ott van a ram air cső.
A másik amire gondoltam, az az alsó villahid, arra van csavarozva a fékcső elosztó, ami nekem már nincs, mert direktbe vannak kötve a fékcsövek. Ennek a helyére talán elférne gátló, a másik vége pedig egy konzollal a műszerfal tartókonzoljához rögzítve. Most fejből nemtudom mekkora hely van ott, az tény hogy nagy gátló nem férne el, és a vezetékeket is szépen el kellene rendezgetni. Ha nincs más, akkor bizony ahogy irtad, a tan elé kell rakni kereszbe, ami nekem nem szimpatikus. Akkor már inkább egy másféle kormánygátló kellene: link
Pl ez: 120480705973
Ez most komolyan ennyibe kerül? ennyiért két doboz tejet kapni
Még az sem biztos, h a Zizin meg lehet oldani a telóra való rögzítést mivel ahhoz legegyszerűbben, a vázról, hosszirányban induló gátló kellene - azt viszont rögzíteni nem lehet sajnos...
Marad a kormány mögött keresztben lévő gátló, A-konzollal a tank első lefogatására rögzíteni, a mozgó szárat meg a kormányhoz/telóhoz átmenő csavarral.
Nyilván nem ZZRhez gyártottat találni, de ha már van olyan bilincs, amit rá lehet rakni a telóra, illetve valamiféle konzol van, akkor ott már nem nehéz rögziteni, ellenben akkor ha csak maga a gátló van, és külön kell megvenni hozzá a bilincset.
A konzolról mesélj nekem egy kicsit... én még sehol nem találtam a ZZR-re passzolót, sztem úgy kell csináltatni hozzá.
Ahogy nézem a fórumokat most mindenki átépít

Válság van drága a csere főleg ilyen átírásokkal

Úgy vagyok vala, hogy midnig lenne szebb jobb erősebb, de marad a Zé. Most jól látszik a Samurai karaktere, egyedi, és amióta Áron felpiszkálta a lelkét, eléggé izgága is lett. Persze a további mókolás jogát fenntartom
Nekem inkább az tetszett, hogy a '89-be kitalált ZZR lábtartóba cuppra belemegy a 2007-es Z1000 lábtartó csonkja hiába na, a tradíció

(Meg kéne néznem... hátha belefér a Z1300 hathengerese a Zizi vázba )
Én most a kormánylengéscsillapitókat nézem, 10-20-30.000 forintért vannak már öhlinsek pl Konzollal persze, mert itthon azért is elkérnének még egy tizest Egyszer bevásárlok, csak legyek kész a mostani tervekkel. A váz szinterezése meglesz 10 alatt(eddigi infók szerint)
Rettentő sokat számít. MOst kiderült, bár vinném egy 700km-ert azt az okos marketingest aki úgy gondolta hogy a Kicsi Zén ne az Ezredes lábatartókonzoljai legyenek...

Viszont megoldottuk komoly 10 ropiból és még minden alkatrész Kawa a motoron
Már ha van konzolja is hozzá... hiába kényelmes a lábtartó csonk, ha a konzolja 20 centire van az üléstől
Ha lecserélem a kipuffot, az lesz az első, h hosszabb lábtartó konzolok is felkerülnek a vasra !
Ugye ugye. Aki szereti az utasát, az a hátsót is cseréli FJR 1300-asra
Tökmindegy... az ebay akkor is fele annyi lesz árban, mint itthon bármelyik bontó én továbbra is a színre választott (!) bagster tankbőrön ájulok be, amit 4500.- Ft ért sikerült beújítani És a szállítással együtt (!) 7 fontba kerülő Z1000 lábtartó se volt szar...

(ez utóbbit ajánlom melegen a márkatársaknak: sokkal kényelmesebb ez a levegővel töltött sztori, a ZiZi gyári lábtartójánál, és milliméterre passzol a gyári konzolba! )
Vicces hogy el vannak szállva ebben a tetves országban az árakkal
Böngészem az angol ebayt, lényegesen olcsóbb minden, és még választék is van. Bár lehet itthon is meglehetne találni sokmindent, ha a bontósok vennék a fáradtságot, és egy embert ráállítanának hogy tételesen mindent rakjon fel hirdetni. Egyszer be kellene vásárolni
Mindkettőt bele lehet rakni, de a sima bőven elég. Van nálam is ilyen H4-es szett, 10.000.- Ft.
Sziasztok!
Kis segítség kellene!
2000-es 1,1-es zizibe tud valaki xenon szettet?Illetve sima megy bele vagy bi-xenon?
Köszi
kawasaki zzr 600 E verzio minden alkatrésze eladó bontasból Telefon :06309492804
übazzeg
tököm mindíg lebuktatom magam ilyenekkel

bár úgy lenne faszi, még egy szaros téli motorra se tellik , a GTR az csak olyan álom szerű
ŐK vitték el a lottót Annyiból már fussa GTR 1400-ra
irigyellek az egységes ruházatodért
ennyi! csak nekem a Kawa jó