nem vagyok én rosszindulatú, csak degecen születtem amúgy nicket eccerűbb váltiztatni mint nevet vagy márkát én nem vok ilyen márkahű, én duB-hű vagyok. olyan gépet veszek, ami jó nekem. sajna így marad a suzukis dzseki, kawás hátizsák és a hondás alsó
na mosmá tucc mindent! nem akrtam rögtön kiteríteni minden lapot
egyébkétn két dolog biztos az életemben hogy megmarad, legalábbis a dolgok mai állása szerint... az egyik a Kawasaki (Kawa) a másik a nevem Andris (A) bármennyire is sajnálom a kis Zizi valszeg nem marad velem életem végéig, ha minden jól megy... az meg hülyén néz ki hogy egy GTR 1.4-et hajtva irogatok ilyen nick-el
az hogy mennyire lett elmés a nick, más lapra tartozik
Adjatok egy kis fúrógépet... tekerek az órába 30 ezret, és felteszem a blogra: Pilot Road 2 , 35 ezret futott, és még új állapotú !
Jöhet a Zs... olyan vastag leszek mint a Michelin baba...
Nincs jelentősége de átkereszteltem magam, a "ZZ-R400" olyan személytelen volt.
Nagyonnagy találmány lett az új nicknevem, sokat gondolkodtam rajta anyukám is segített és ez lett
Szia
Nos lehet mert nem vittem el gumishoz majd az lesz a következő verzió hogy nézek egy gumis és ráteszem padra!
Amúgy ha közelebb élnél mondanám hogy találkozzunk és megnéznénk egymás motorját!
visszakerestem gummám: Bridgestone BT45 szinte új volt, 15ezer+t elmegy, 20ezernél még látszott a minta - murván mentem azért nem cseréltem előbb..
hűű a hátsóm (Pilot Road 2) lehet tovább fogja bírni mint az első
a gumiban is 2000km van? hűűű én az elsőt 35ezernél cseréltem, lehet hogy az még a gyári volt? szóval ebben erősen kételkedem - csak én 20ezer+t mentem még vele kopásig
bár attól még berázhat az is, nekem az új hátsó 4500at futott és átsúlyozta a bácsi - beszedtem egy defektet az Orfűi karikán
egyébkétn két dolog biztos az életemben hogy megmarad, legalábbis a dolgok mai állása szerint... az egyik a Kawasaki (Kawa) a másik a nevem Andris (A) bármennyire is sajnálom a kis Zizi valszeg nem marad velem életem végéig, ha minden jól megy... az meg hülyén néz ki hogy egy GTR 1.4-et hajtva irogatok ilyen nick-el
az hogy mennyire lett elmés a nick, más lapra tartozik
Adjatok egy kis fúrógépet... tekerek az órába 30 ezret, és felteszem a blogra: Pilot Road 2 , 35 ezret futott, és még új állapotú !
Jöhet a Zs... olyan vastag leszek mint a Michelin baba...
Nincs jelentősége de átkereszteltem magam, a "ZZ-R400" olyan személytelen volt.
Nagyonnagy találmány lett az új nicknevem, sokat gondolkodtam rajta anyukám is segített és ez lett
szal eztán így...
ZZ-R400 vótam
Nos lehet mert nem vittem el gumishoz majd az lesz a következő verzió hogy nézek egy gumis és ráteszem padra!
Amúgy ha közelebb élnél mondanám hogy találkozzunk és megnéznénk egymás motorját!
hűű a hátsóm (Pilot Road 2) lehet tovább fogja bírni mint az első
új féktárcsád van?
a gumiban is 2000km van? hűűű én az elsőt 35ezernél cseréltem, lehet hogy az még a gyári volt? szóval ebben erősen kételkedem - csak én 20ezer+t mentem még vele kopásig
bár attól még berázhat az is, nekem az új hátsó 4500at futott és átsúlyozta a bácsi - beszedtem egy defektet az Orfűi karikán