Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Má mitő lennék az kéremszépen
leigázásra gondolsz? válasz ment
Mexálljuk a Picúr birodalmat ?
ebbű moderálás lesz jaja sejtettem, h Ő az.. megyek bezavargok a blogjába
jah...meg kommentel is... akinek ilyen "követői" vannak, mint Pici '#31_Pici-R' Picúr , azt érdemes szemmel tartani !
nem vagyok én rosszindulatú, csak degecen születtem amúgy nicket eccerűbb váltiztatni mint nevet vagy márkát én nem vok ilyen márkahű, én duB-hű vagyok. olyan gépet veszek, ami jó nekem. sajna így marad a suzukis dzseki, kawás hátizsák és a hondás alsó
Budaörsi rendőr-e vagy?
na mosmá tucc mindent! nem akrtam rögtön kiteríteni minden lapot

egyébkétn két dolog biztos az életemben hogy megmarad, legalábbis a dolgok mai állása szerint... az egyik a Kawasaki (Kawa) a másik a nevem Andris (A) bármennyire is sajnálom a kis Zizi valszeg nem marad velem életem végéig, ha minden jól megy... az meg hülyén néz ki hogy egy GTR 1.4-et hajtva irogatok ilyen nick-el

az hogy mennyire lett elmés a nick, más lapra tartozik
Csak előtte vágd le róla a szőröket
értem má, Kiss A. nevű lakos olvasgat mostanában szenny(hon)lapokat?
rendben. holnap meg regelj be KawaBéla nicken
Hoppá... a menedzserem micsoda ötletet adott

Adjatok egy kis fúrógépet... tekerek az órába 30 ezret, és felteszem a blogra: Pilot Road 2 , 35 ezret futott, és még új állapotú !
Jöhet a Zs... olyan vastag leszek mint a Michelin baba...
Ha becézed akkor KIS 'a' ! És különben se személyeskedj...
Te, ha szponzorálni kezd a Michlen a marketingértéked miatt, akkor szójjá olcsó gumi témában
jóvanmá szólícs Bélának
ez sokkal személyesebb A-nak becézhetlek?
Szógálati közlemény!

Nincs jelentősége de átkereszteltem magam, a "ZZ-R400" olyan személytelen volt.
Nagyonnagy találmány lett az új nicknevem, sokat gondolkodtam rajta anyukám is segített és ez lett

szal eztán így...
ZZ-R400 vótam
Én már beletekertem vagy négyezret a hátsó Pilotba - Ringen, autópályán, Tátrában. Kb. újnak el tudnám adni ha lemosnám
Szia
Nos lehet mert nem vittem el gumishoz majd az lesz a következő verzió hogy nézek egy gumis és ráteszem padra!
Amúgy ha közelebb élnél mondanám hogy találkozzunk és megnéznénk egymás motorját!
visszakerestem gummám: Bridgestone BT45 szinte új volt, 15ezer+t elmegy, 20ezernél még látszott a minta - murván mentem azért nem cseréltem előbb..
hűű a hátsóm (Pilot Road 2) lehet tovább fogja bírni mint az első
teljes generál?
új féktárcsád van?

a gumiban is 2000km van? hűűű én az elsőt 35ezernél cseréltem, lehet hogy az még a gyári volt? szóval ebben erősen kételkedem - csak én 20ezer+t mentem még vele kopásig
bár attól még berázhat az is, nekem az új hátsó 4500at futott és átsúlyozta a bácsi - beszedtem egy defektet az Orfűi karikán
nekem most lett teljes generál májusba ugyhogy......azóta mentem vele 2000km-t!
Tegnap este felhívott, ma szerzek egy futárt aki beviszi a kórházba a csomagot.
Ha nem volt törve, akkor egész nyugodtan. Jóféle bringa, bár nekem (a ZZR-es kötődés ellenére) a GTR 1.4 jobban bejött