Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kutya Úr!
Hallom, hogy Ti már ódákat zengtek Áronék szaktudásáról és Kawasakikhoz való hozzáértésükről.
Az új mocimon tavaszra szeretnék egy pár dolgot megcsináltatni, mondhatni a kötelező szervízt megcsinálni használt motor esetén. Tudnál nekem segíteni, hogy az alábbi javításokat mennyiért tudnák megcsinálni, vagy pedig kérdezzem meg tőlük én, telefonon?

Ezek lennének:
Karbiszonkron (21000-es óra szerinti km-nél kell már?)
első teló olaj csere + szimering
első-hátsó lánckerék csere + lánc
első-hátsó kerék centírozás

Mert ha olyan árat mondanak, hogy dejó, akkor veszem a fáradtságot és leviszem hozzájuk utánfutóval.
Előre is köszi!
Azok meg bekaphatják!
Viszont milyen brutális lenne egy bi-xenon a mocira, mert itt ugye mint két égő ég, nem úgy mint a Honda CBR-nél. Rátolok egy távolsági fényszórót és nappali világosságot csinál!
Akkor jó lesz. Csak a tudatlan rendőrök fognak szívatni miatta...
Szerintem üveg.
A búrán nincs foncsor, hanem az égő foglalata körül van. A búra tök sima.
A Tiéd már sima üveges, vagy még hagyományos búra van rajta ?
Megtörtént, majd jelezd hogy milyen módon szeretnéd átvenni !
Bemattítja?
Azt meg hogy? A hőtől? De elvileg az nem is ad ki annyi hőt, mint egy halogén.
Háát jó a Xenon főleg ha bemattítja a foncsort Hogyé adnak abba egy lámpaburát?
Én a napokban nézegettem, hogy a ZX-en is ki lehetne építeni a xenon szettet! Van neki hely bőven!
De akkor rami, tuti, hogy engem is hátraküldened hozzád, ha nem a kipufogó miatt, akkor a lámpa miatt! Pedig most milyen bársonyos hangja van a gépnek!
enyémbe épp' jöhet a másik fele
naugyehogyugye... kszennon meg minden
bolháskutya
az én hujeségem na ezt nem értem
120476257993

na
Nembántalak... mikor felborútam a hüjjeséged mijatt, felállítottad a motorkámat... kvittek vagyunk
mámegibantassz
Igen... láttam a Tátrába is...egész úton....a tükörben csak a kanyarokat nem láttam tőle
Jövőre Maga lesz a záró motorka... szopjon más éjszaka, én fél kilométerrel , meg 10 motorral előrébb leszek
Otthonos A menetszél meg majd leviszi róla a morzsákat
Éjszaka lehet is vele látni valamit, vagy szórja a fényt mint paraszt a kukoricát?
látod kuty

Szürke padlószőnyeg ? Tényleg csinos...
hondámba ketttő kellll nem 1

ja külömbenis szenonom van

ja hogy ez kit érdekel
Megtaláltam végre az anyagot, ami menni fog a Bagster üléshez
Valaki elfelez velem egy 55w + 90% Tungsram Megalight Ultra dupla csomagot ? Ára: 3.900.- / pár.
Véletlenül most tudok hozatni 2.800.- / pár árban... de a motoromba csak egy izzó fér bele...

Nos, valaki ?