Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért lehet hazapostázni egy angliában vett blokkot?
Kezdem gyűjteni az infókat 400-ról 600-ra témában
sajna az időponti kárértéken kapásból bukik az ember, plusz kétszer is esett most a használtak ára...
Kezdek aggódni, hogy abból, hogy motoromat 93-94-es ZZR-re cserélném le tavasztól, nem lesz semmi.
én is írtam nekik, meg beszéltem velük, eredmény: zéró. polgári pert hagytam én is a faszba... sajnos értékben sosem lesz igazság...
A Sugo-motors bontó egyébként 100ezret akar érte adni.
Igen, de még hosszabb távon nem megy a gyaloglás, meg vannak kisebb fájdalmak, mint derült ki lábbal rúgtam be a tankot esés közben

UNIQUA ez a biztosító én az UNION-nál vagyok. Szerintem írok majd egy levelet, hogy "annél azért többre számítanék", mert ahogyan a Ptk. mondja:

"...a károsultat oly mértékben és módon kell kártalanítani, hogy a baleset előtti állapot maradéktalanul helyreálítható legyen."

Ha ez nemmegy, akkor jön az ügyvédi herce-hurca, de ez meg több év is lehet akár... Magyarország.
milyen tököm biztosító ez?
Szerintem még a 320.000 jó a fél millához. Nekem millió felett van a motor, töréskor a felét sem kapnám meg. Fene tudja, lehet ki tudod árulni darabonként, ami elég sokáig is eltarthat. Meggyógyultál már?
A nő most azt mondta, hogy nem tudnak ezzel foglalkozni, tehát a különbözetet fizetik ki.
92 ezer csak a roncs? dehogynem, ha megtartod a roncsot, akkor a különbözetet kapod. ha eladják, akkor a teljeset.
Ez nem úgy van, hogy káridőponti érték-ből kivonom a roncsértéket?

"A gépjármű káridőponti értékét 320.000Ft, roncsértékét 92.200FT összegben állapítottuk meg"

Nem a különbözetet kapom meg?
ez érdekes. 227e.+kb.150e (roncs)= 380ezer. sajnos nekem is kb.ennyit számoltak. de ilyenkor nekik a roncsértéket is fel kell becsülniük, ezért fura, mert azzal is kell számolniuk. és megkérdezik, hogy te akarod értékesíteni a roncsot vagy ők!
Roncs értékesítésére? Nemigazán.

A papír szerint 227 ezerrel akarnak kárpótolni, ami nevetséges, mert mindennel együtt félmillában volt nekem a motor.
biztosítótól nem kaptál ajánlatot a roncs értékesítésére?
Szia,

mindig van. 10 alatt megáll a 4L olaj+ a szűrő. Holnap tudok is küldeni ha gondolod.
Szia, hát én kettőről tudok Polgárdi és Kakasd, aztán hogy vesznek e be vagy mi van azt meg nem mondom...próba cseresznye..
Tesók!

Nemtudtok egy motorbontót, akit érdekelne esetleg egy 91-es törött elejű ZZR400? Sajnos semmi érdeklődés nincs iránta 150ezerért sem, pedig egyben szeretném eladni!

Esetleg merrefelé érdeklődjek?
hát ha találnék egy olyan vevőt végre akit komolyan érdekel, és kp-re venné nem hitelre+ érdemesnek is tartanám hogy odaadjam eme igen szép vasat:)