Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, ezt a kisebb összeget személyi kölcsönből meg lehet oldani...
Lehetne rakni a motorra olajnyomás mérőt?
Van rajta ugyan, de az vagy világit, vagy nem, engem meg érdekelne a pontos nyomás. link Ezt a fajtát hova lenne célszerű szerelni?
nálam volt de hitelre akarták erre meg már sajna nem lehet:(
1 órája történt, nem vártam még semmit
és tapasztalat?van mozgás?
én ma raktam fel először élesbe, csak úgy jönnek ezek a szomorú szmájlik
szevasztok! eladó lett a gépezet: képesmotor - zzr400
hali ment a mail
attix irj egy mailt lécc, mert nekem nemtudta elküldeni
jamborgeza kukac freemail.hu
Köszi a válaszokat.
Tényleg, a múltkor kinthagyott letámaszóval folyamatosan lefulladt induláskor...
A bal oldali kapcsoló egység szerelhető, vagy cserés az egész?
Lehet valami kontakt hiba van csak, remélem.
Hajjaj de még mennyire

Szombat délután összelegózzuk, csak konkrétan az elektromos emberrel kell egyeztetni az indexeket, de ha neki is jó szombaton akkor gyáááá!

Ma megveszem a csavarokat, a Z1000 oldalpanelek meg lábtartók már türelmetlenül várják sorsukat, az eredeti lábtartóból kialakított kipofogó tartó festésre vár homokszórás után.

Szerintem tetszetős lesz, meg nem utolsó sorban kényelmesebb, és talán oldalról is látni fogják az indexet ezekkel nagy bucikkal
Szerintem MotoMarket... De nem akarok bele vau vau
Sunyi Bím Vörös ?
Alakul a molekula
Max. akkor, ha van gyújtásmegszakító a motoron. Amikor váltasz, a hajtás nem feszíti egymásnak a kerekeket.
nem tesz jót neki. én is próbálgattam régebben és a kísérleteim alatt eltört a kuplungtengely alsó lapkája... nem tudom mi az összefüggéss, de gyanús h pont akkor történt
kicsit diszgráfiás lettem a napokban
motorfék
Kuplung nélkül versenyző feeling, ott sokan úgy váltanak de én úgy tudom azért mert így sokkal gyorsabb a váltás és kevesebb ideig nincs tolóerő de azt senki ne állítsa sztem hogy ez motor kímélő mert úgy se tudod pont azt a fordulatot eltalálni ahol épp zéró a motorvék és a nyomaték "holtpont". sztem
Írd be a gugliba: kapsz 415ezer igenlő, és 416ezer 'SOHANE' választ...
Tény , hogy a Zizi halkabb úgy, de nem vagyok biztos benne, h jót tesz neki. Én kuplunggal váltok, főleg ha jövőre meglesz az olajos Magura...
Mit gondoltok a felfele kuplung nélküli váltásról? Andris mondta h Ő igy szokta, kipróbáltam és tényleg jó, csak figyelni kell rá.
1, igen az, a többi ZZR is így működik
2, ezt nem tudom hogy van az 1100-esen, van olyan, ahol a kuplung kiengedésekor tilt csak le.
3, általában kapcsoló hiba.
Kérdés(ek): 16-18 l benzin fogy a tankból (1100-as), a benzinszint jelző mutatója régen kifekszik. Ez normális?
Másik. Simán be lehet indítani kuplung nélkül, leengedett oldaltámasszal, sebességben .... ez normális? A '80-as z650-et nem lehetett....
Fénykürt nem működik. Okát esetleg?

Előre is köszi.
Hali elérhetőségem bbzzkukaccitromail.hu