Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...mármint túra ügyben...
Na de aztán tessék ám nekem is szólni!
hmm "ugyanilyen 250-essel" a tied fiatalabb még pár Alpok, Adria, Tátra.. karikával
Az enyém meg féktelen
Kiváncsiságból: lemérnéd nekem az első féktárcsád vastagságát?
Tőlem kapsz egy ajándék Labellót, mert tanulva az én ilyen irányú terveimből olyan szopáshalmaz előtt állsz, hogy tuti ki fog cserepesedni a szád tavasz előtt

Riszpekt minden őrültnek, akik megvalósítják az ötleteiket
Van néhány ötletem a télre, amiket szeretnék megvalósitani, felsorolom, aztán jöhet a + -
- töltésmérő az aksira, időben észreveszem a túltöltést - megvalósitva
- fesszab alá egy aluminium direkthűtő + procihűtő a túlhevülés ellen, ugyanis a felesleges áramot elfűti a fesszab, azért melegszik
-olajnyomás mérő: a gyári gomba helyére egy hidraulika cső lesz betekerve, mert a jeladó nem fér ott el, elvezetve a tank alá, ott csatlakoztatva a jeladó, ami már végre nem csak egy piros lámpát villant fel, hanem mutatja a valós olajnyomást.
-olajhőmérséklet mérő, olajdeknibe szerelt érzékelővel, a feszültségmérővel azonos méretű digitális kijelzővel
-esetleg egy hőmérséklet érzékelő a hűtőviznek, mert pontos adattal nem szolgál a gyári. Ekkor már egy forgókapcsolóval lenne megoldva a váltás az egyes mért helyek között, hiszen minek annyi panelműszer
-szét lesz szedve a motor télen, a váz szinterezve, mert balf@szul lett festve, és pattog le a festék
-csavarok egységesitése a könnyű szerelhetőség érdekében, és hogy kevesebb szerszámot kelljen cipelni, meg esztétikai szempontokat is figyelembe véve
-műanyag burkolat rendbetétele
Futóművek rendbetétele (2 éves a telóolaj)
Igen, minden Ok.
Beszeltem a dokival, varja a hivasod olaj ugyben. Remelem meg kaptad az sms-t. Es koszi szepen.
Nyugi... MI is jönni fog ugyanilyen 250-essel, a sebesség jövőre nem a köbcentin fog múlni.
Őt se érte utol senki a Mecsekben
ezzel megyünk akkor elsők leszünk vagy utólsok és vártok:)jövőre ha megyünk/mehetünk veletek túrázni
Semennyi. Nem lehet.
valamit akart lenni
pedig vmiut ki kellene találni:)mert sajna mind 2 nem megy:)
Eltérő váz, blokk kialakitás, nem lehetséges
Mint szakértők mennyibe kerülne átépiteni egy 250est 400asra?Ugy néz ki veszünk egy hegyi kis házat igy nagy beruházás nem lesz de valami kis erősítés kellene!
kawasaki zzr 600 E verzió minden alkatrésze bontásból eladó. telefon 06309492804
Köszi, fel is hivtam! 110ért adná, 93 E version, 39e km-el. Nem lenne rossz vétel, igaz találni angliában fiatalabbakat is olcsóbban, de azt még be kell hozni, am abban is tud segíteni.
küddöm sms...

sztem 100 körül aggya...

de hogy a 600as blokkot simán belerakni háát én úgytom az nemmegy, legalábbis papírozni nem lehet... de nem vagyok
Szia Bitu!
Pár hsz-el lejjebb is van a kérdés, hogy mennyibe kerül behozni angliából egy blokkot? Esetleg alternatívák?
Még nem most tervezem, majd valamikor később, egyenlőre csak tájékozódom. Kex hivatalosan átépitette, beszéltem ma vele mi kell hozzá, mibe kerül. A blokknak idősebbnek kell lennie a váznál, kell egy papir a dmc-től, autószerelőtől, h beépitette a blokkot, stb, ezek kb 50be vannak. Blokkok vannak angliában olcsón, igaz tényleg nem tudom megnézni. A telszámot át tudod dobni, egy telefont megér mipénz lenne a blokk?
Vannak terveim a télre, majd részletezem azokat is.
Nem kell erőltetni a hivatalos futárszolgálatokat: magán úton egy komplett motort behoznak vastagon 100 alatt, egy blokk meg töredéke.
az angliából behozott blokkal sztem annyi csak a baj, hogy lutri, nemtod mit veszel... igazából minden blokkra igaz ez ami egyben van, és nem tudod beindítani.... ha már egy ilyenbe belevágsz érdemes olyan cuccot beépíteni ami gurul még pár métert... egyébként én is gondolkoztam a dolgon, de végül letettem róla sok a macera, és nem biztos hogy olcsóbb, mint venni 1 600ast... ha érdekel van egy telefonszámom, a srác most hozot be 1 600ast bontani, még egyben van ki is lehet próbálni...
Továbbra is erőltetném a helyedben az angol importot... 320-ért kelt el a 98-as , makulátlan ZZR600 egész véletlenül szürke...
szerintem egy kiló alatt nem áll meg... (gyűjtőfuvarral vmelyik spedíción keresztül a legolcsóbb, de nem lesz kevés az tuti...)
Bituman-t kérdezd, ő fejből megmondja városra pontosan