Hali Kawanyuszmi!
Valószínű a kuplungnál lévő kapcsolód játszik az idegeiddel, és a mociddal. A kuplung karnál van egy micro kapcsoló az lehet a ludas. Ha a csati nincs rajta rendesen, vagy oxidált csinálhat galibát.
Nagyon köszönöm, igen sajnos meg vagyok lőve mert házhogy nem nagyon jönnek ki és tényleg nem indul be kaptam tippeket gyargyákról és benzinpumpákról..most úgyis ráérek, ha gondolod és majd lesz időd ránézhetnél...
Közelben lakom, motorral még fel is tudok ugrani, a gond az hogy sosincs időm a tanulás miatt Megpróbálok valamit összehozni, de nem ígérek semmit. Biztos van fehérváron aki ért hozzá - nálam jobban -
Esetleg tudom javasolni Terényi Zolit várpalotán, bár hozzá el kell ugye valahogy vinni a motort, ezért jó lenne beindítani. Bikázni hogy szoktátok? Nálam az nem működik, hogy a testet az aksira vagy vázra rakom, a kuplungdeknire kell, és akkor tekeri meg. Megpróbálok időt szakitani rá, de zhidőszak jön
Ohhh..az nem olyan egyszerűűűű . Annyi a lényeg röviden hogy régebben csak bikával indult..igen én is akksira gyanítottam, vettem bele újat, de u.a. Aztán javasoltak olyan megoldást, hogy a mágneskapcsolót cseréljem, egy ideig ment, majd ismét ..Kaptam olyan tanácsot, hogy zárjam össze a mágneskapcs.-nál és akkor pöccre indult. Most meg már se bikával, se semmivel. .tekerne szerencsétlen de egyszerűen nulla zéró... Szóval úgy kezdte hogy csak akkor indult, ha szórakoztam a kuplunggal és rohamosan romlott az állapota...
Szia UBYs! Lásd kivel van dolgod, tettem fel millió képet a gépről (is). Jó volna egy két közeli zzr es, mert nincs szebb látvány, mint egy tucat zizi egy csordában :)) Jahh...egy kis előleg...nehh!
jaja kicsi uby-m:)
tehetnél fel egy képet azért a masinádrol:)(is)
amugy örülünk h fehérvárrol vagy Te is már lehet lassan fehérvári zzr talit csinálni
Valószínű a kuplungnál lévő kapcsolód játszik az idegeiddel, és a mociddal. A kuplung karnál van egy micro kapcsoló az lehet a ludas. Ha a csati nincs rajta rendesen, vagy oxidált csinálhat galibát.
Esetleg tudom javasolni Terényi Zolit várpalotán, bár hozzá el kell ugye valahogy vinni a motort, ezért jó lenne beindítani. Bikázni hogy szoktátok? Nálam az nem működik, hogy a testet az aksira vagy vázra rakom, a kuplungdeknire kell, és akkor tekeri meg. Megpróbálok időt szakitani rá, de zhidőszak jön
Ki kellene mérni hova jut el áram, csatlakozók megvizsgálása, stb. Sztem érintkezési probléma lesz
Gondolom sokan kaptatok Ti is Kawa hírlevelet, és benne képeket az új Z1000-ről!
Aki nem, az itt megnézheti!
http://www.kawasaki.hu/news.as...
Kicsi
t brutál gép lett, ahoz képest, hogy így néz ki gyárilag!
tehetnél fel egy képet azért a masinádrol:)(is)
amugy örülünk h fehérvárrol vagy Te is már lehet lassan fehérvári zzr talit csinálni