Sok reményt ne fűzz hozzá, a lemezeknek nem lenne szabad sav nélkül maradni rövid időre sem, ha kiszáradnak kuka. Egyébként a benzinkutakon kapható higitott (32 Bé°) savval kell feltölteni, de ebben az akksiban már nem hiszem hogy nagykárt tesz az aut.akkutöltő. Egyébként a töltőáramot az akku belső ellenállása határolja be, egy ilyesmi méretű akku esetében nem biztos hogy sokkal több lesz 1A-nál, kivéve ha cellazárlatos.
spirált tudok, de jobban jársz ha úgy gyártatod. Biatorbágyon fillérekből elkészítik Neked.
Dobozt én is a Louis-os 42L-est vettem: itthon 18-20ezer, kint 59 euró.
Konzolt Édesapám készítette ( tHUNder Misinek is ) 15 ezer forint anyaggal együtt. Vagy használtat vadászni - ha jól tudom RamAir Atti is használtan vett gyári konzolt, hasonló árban.
Sziasztok.
Én a Kutyát keresném fel azzal a kérdéssel, kéréssel, hogy tud-e beszerezni ZZR 400-as hoz km óra spirált (92-es) Illetve tud-e hozzá Doboz konzolt, meg dobozt? És Milyen árba, ha tud?
Ha nem öreg az akksi, akkor készre kevert akksisavval, meg egy frankó sok napos csepptöltéssel még lehet h visszahozható.
Viszont HA NEM SIKERÜL, akkor rögtön eszi a fesz.szabályzót, szóval óvatosan.
Ha egy akksiból kifolyt a sav, és 3 hete úgy áll, hogy az alján van egy nagyon kicsi, akkor savval fel lehet ismét tölteni? Ezesetben kell ismét akksitöltőre tenni? Eddig csak sav volt benne.
Szép estét!
ZZR donort keresek, én jobb oldalon csúsztam, tehát olyan bontásra szánt 96-os évjárat körüli 400-ast keresek aminek az említett oldala egybe van.
Segitségeteket előre is köszi! TEL:70/2462002
Dzsuva
Nekem Joszef Petro segitett, kicserélt pár vezetéket, meg kimért néhány dolgot, énmeg közben tanultam tőle
A töltés még mindig felmegy 15ig, de ahogy te is mondtad, a könyv szerint elbir ennyit. Amúgy a régi fesszabályzómból kimarta a műgyantát, szerintem vedd fel vele a kapcsolatot, ha gondolod.
Köszönöm neked is, hogy foglalkoztál a dologgal
elcserélem az enyémre:)az 4literrel elmegy:)
Amugy ha valakinek van kedve jönni pénteken Gárdonyba gyrosozni akkor szoljon!
Aki meg megy Hegylakosdisat játszani annak jó utat
ehhh nekem lámpa sincs, csak a mutató, ami elég furán mér... kb 200 km-nél már teljesen kifexik.... utánna még kb 30-40 km-t tud... na de az enyém sokat is eszik remélem télen sikerül meggyógyítani...
majd egy elérhetőséget lécc adj meg, aztán megdumáljuk a műszer részleteit!
kösz