Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attix!
majd egy elérhetőséget lécc adj meg, aztán megdumáljuk a műszer részleteit!
kösz
Sok reményt ne fűzz hozzá, a lemezeknek nem lenne szabad sav nélkül maradni rövid időre sem, ha kiszáradnak kuka. Egyébként a benzinkutakon kapható higitott (32 Bé°) savval kell feltölteni, de ebben az akksiban már nem hiszem hogy nagykárt tesz az aut.akkutöltő. Egyébként a töltőáramot az akku belső ellenállása határolja be, egy ilyesmi méretű akku esetében nem biztos hogy sokkal több lesz 1A-nál, kivéve ha cellazárlatos.
RRamm-ot keresd meg a 'Hegylakók' topikban, ő ismeri a bácsit. Nekem is ő segített a gyártatásban.
Köszönöm Szépen,
De Biatorbágyon hol lehet gyártatni?

Én Szegedről mennék, szal tudnom kéne:)

Küldi: T.Tamás
Ez nem Csabán van véletlenül?
Szia,

spirált tudok, de jobban jársz ha úgy gyártatod. Biatorbágyon fillérekből elkészítik Neked.
Dobozt én is a Louis-os 42L-est vettem: itthon 18-20ezer, kint 59 euró.

Konzolt Édesapám készítette ( tHUNder Misinek is ) 15 ezer forint anyaggal együtt. Vagy használtat vadászni - ha jól tudom RamAir Atti is használtan vett gyári konzolt, hasonló árban.
Sziasztok.
Én a Kutyát keresném fel azzal a kérdéssel, kéréssel, hogy tud-e beszerezni ZZR 400-as hoz km óra spirált (92-es) Illetve tud-e hozzá Doboz konzolt, meg dobozt? És Milyen árba, ha tud?

Előre is köszi.
Küldi: T.Tamás
Szereznem kell akkor egy okos töltőt.

Köszi a segítséget!
Ha autós töltőd van, az nem lesz jó... max fél amperrel szabad tölteni, esetleg egy amper, ha nagyon sietős.

Ahány amperes, azt felszorzod 1,2-vel, és annyi óráig töltöd 1amperrel.
Alig pár hónapos, úgyhogy megpróbálom feltölteni savval, aztán töltögetem pár napig. Auto-szabályzós töltőm van, remélem azzal jó lesz.
Ha nem öreg az akksi, akkor készre kevert akksisavval, meg egy frankó sok napos csepptöltéssel még lehet h visszahozható.
Viszont HA NEM SIKERÜL, akkor rögtön eszi a fesz.szabályzót, szóval óvatosan.

Ha öreg, akkor dobd ki inkább.
Ha egy akksiból kifolyt a sav, és 3 hete úgy áll, hogy az alján van egy nagyon kicsi, akkor savval fel lehet ismét tölteni? Ezesetben kell ismét akksitöltőre tenni? Eddig csak sav volt benne.
jah mármint simán 2e-ért vagy 2000-ért vagy kettőezerért
ok teljesen megfelel az ár!
részleteket mailben megdumáljuk...
amugy neked 2 van? vagy h-h eladod?
Hali. Nekem azt hiszem megvan. 2000e megszámitom
duke! nincs meg véletlen a tankban lévő benyaszintjelző? nekem az kellene
Ez mintha zzrnorbi gépe lett volna, a narancssárga, rácsozott.
Persze meg ha a kékesen a sípályán jól meglököd meg 0 fogyasztással is pár kilómétert csak aztán szedd össze a darabokat legóhoz
Szép estét!
ZZR donort keresek, én jobb oldalon csúsztam, tehát olyan bontásra szánt 96-os évjárat körüli 400-ast keresek aminek az említett oldala egybe van.
Segitségeteket előre is köszi! TEL:70/2462002
Dzsuva
Heló!

Nekem Joszef Petro segitett, kicserélt pár vezetéket, meg kimért néhány dolgot, énmeg közben tanultam tőle
A töltés még mindig felmegy 15ig, de ahogy te is mondtad, a könyv szerint elbir ennyit. Amúgy a régi fesszabályzómból kimarta a műgyantát, szerintem vedd fel vele a kapcsolatot, ha gondolod.
Köszönöm neked is, hogy foglalkoztál a dologgal
elcserélem az enyémre:)az 4literrel elmegy:)
Amugy ha valakinek van kedve jönni pénteken Gárdonyba gyrosozni akkor szoljon!
Aki meg megy Hegylakosdisat játszani annak jó utat

az a baj megy ez egyedül is nyugdíjjas tempóban ...
Persze hogy sokat eszik... ha a barmok után kell teperni a Mecsekben.
ehhh nekem lámpa sincs, csak a mutató, ami elég furán mér... kb 200 km-nél már teljesen kifexik.... utánna még kb 30-40 km-t tud... na de az enyém sokat is eszik remélem télen sikerül meggyógyítani...