Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Blokk behozatalával kapcsolatban: én német ebayről vadásztam az enyimet, amikor megadta magát régi, 95ös blokk, 25e km-rel, 500euroért jött, amikor beraktuk pöccre indult, olajat sosem kelett rátöltenem, tökéletes vétel volt. Jah és a szállítás: Apám kamionozik, keresett egy fuvart a környékre (20km-rel messzebb de ott) és ingyen elhoztuk, sőt még fizettek is érte
Elég sok kamionos ismerősünk van, szal ha valakinek valami behoznivaloja van megprobálhatok segíteni
Nem érem el telefonon a dokit - a csomag itt van összekészítve, de a kiszállítóm elment.
Ha jár erre (Táncsics m. u 4/b, Láng Autóalkatrész) akkor este hatig át tudja venni, vagy ha megcsörget akkor elviszem haza magammal és összefutunk valahol akár munkaidő után is.
tudtam, csak nem sejtettem..rég vót nah zsír
Hogyne tudtad volna már! Amikor megcsináltad a honlapot, akkor csináltam én is az iwiw-en.
De most már a csücsöri virágszál is törölve lett!
Jaa, Te vagy az! nem is tudtam ... Már csak a Klub adataiból kéne kipucolni csücsörikisszájú Kiss Virágot a hülye bejegyzésével...
De aki mégis csak egy numerát szeretne egy motorostól, akkor őt hozzád irányítjuk!
Megtörtént!
Bocs, én olvastam félre: a "tekerne szerencsétlent" TEKER szerencsétlennek olvastam

Ha meg sem mozdul a jó akksival, akkor csatlakozók, kábelek átnézése, kontaktspré, és persze első körben (ha tényleg a kuplung mozgatása segített már) akkor azt zárd rövidre, és úgy próbáld.
Ha a csatik tiszták, az önindító és a reléje jó, valamint az önindító gomb sem égett szét (ha fixre kötött relével indítóztál, akkor a gomb is megéghetett!) akkor csak a kuplung kapcsoló maradt.
Nem teker, sem bikábal, sem semmivel..azt mondod nem gyertya? Benzinpumpa lesz a bűnös?
Töltésmérő KIféle,miféle,keféle(jaj ez más)Éshogy néz ki?
Nyugi, nem bántalak...
megnyitottam, nincs ott telszám
erre a legutóbbira lecsapnék... csak félek ha bejelölöm, valaki összetör
Bámmeg...én meg azt hittem ők ilyen ZZR rajongók... hogy ha megnyitod az oldalt amit ajánlanak, akkor ott már a név/cím/telefonszám (nem 90-es ) és mellbőség lesz

Csak még nem volt bátorságom megnyitni
Gyerekek! Az iwiw-es ZZRKLUB egy nyitott klub, így csak az nem csatlakozik aki nem akar. Így hát ismeretlen picsák tagságot kapnak. Ami nem zavar, csak ezek nem dugni akarnak, hanem reklámoznak orrbaszájba! Klubtulaj lője már be zárt klubra oszt b@ssza ki a ringyókat legyen szíves!
van egy olyan érzésem hogy vége a szezonnak!Ugyhogy hétvégén téliesítésre kerül a sor
este megmérem neked mert sajna nem vagyok már otthon de megteszem milliméterre elég vagy századra kéred?:
Az szinte biztos..ha a hétvégén nem sikerül mitalálom hogy viszem el oda és kerül amibe kerül , de már akkor jobban lennék, ha csak ott állna a garázyban, de tudnám, hogy semmi baja.. mert ez megörjít.. . De ha kiderül ma baja (azon kívül hogy Baja város..) , azonnal miután jól kiröhögtem magam megírom hogy mi volt a kehe.
Az elektromos javításokra jellemző, hogy nálam nem eredmény, hanem tűz lesz belőle... szóval ezt inkább ne
de ha le tudod juttatni ide Áronkáékhoz a szervizbe a vasat, biztosan megoldják a baját.
A Kawát csukott szemmel szedik szét/rakják össze

És szerintem a baja sem olyan hatalmas, mint amekkora cumit okoz most Neked.
Ha tekeri az önindítót, akkor nem a kuplung kapcsolója lesz.
Ha az nem működik, akkor csak gyújtás és benzinpumpa van, az önindító már meg sem mozdul.
na jó na jó..de honnan lehet tudni ezirányú tervekről?..
Kitalálom...INNEN?
Egyébként van egy Bakonyi ismim (motoros) akinek csárdája van..nahhh hát oda el kell jönnötök
Kedves kutya úr gyógyítsd meg az én kis zizikémet is ha már prof vagy küldök érted egy limót..
Ha már a hőmérsékletét tudod a víznek, rögtön mellé mehet egy direktkapcsoló is a ventillátorhoz: a 4kilóson előfordult nálam is (többször) , hogy előbb kezdte el kinyomni a vizet a kiegyenlítőtartályból, és csak utána kapcsolt be a hűtés.