Szia!
Alkatrészeknél Sugo-Motoréknak van, igaz az zxr400-é 15.000Ft-ért, de kompatibilis vele. Nekem is most ilyen van bent, igaz a töltésem még nincs rendben, de nem a fesszabályzó a baj, valahol máshol lesz a gond. Szerintem méresd ki a motort valami hozzáértővel. Amúgy jó hozzá a zzr600as fesszab is, a lábak száma stimmeljen. Mikori a géped? 93 előtti az 8 lábas, utáni 6 lábas. Polgárdi bontóban van egy GPZ 550-é asszem, ha minden igaz akkor rá lehet dugni, 10.000Ft-ot kérnek érte. A kérdés hogy miért nyiffannak ki a fesszabályzóid?
Mikori a motorod, és milyen aksi van bent(93 utániban nem lehet a fehér aksi ha jól emléxem)?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.Van egy ZZR 400-asom ami már a második fesszabályzot fogyassza el 1 év alatt. Szeretnék érdeklödni, hogy valaki nem-e tudna nekem szerezni egy fesszabályzot mert most csak 600-as-hoz találok illetve jo-e bele a 600-as?Mi lehet az oka hogy állandóan haza veri öket?Bármilyen megoldás érdekelne! Milyen motorokkal lehet kompatibilis ez a fesszabályzó? Válaszotokat előre is köszönöm!
Nincs valakinek közületek ZZR1400-e? A terv egy Hayabusa vs. K1200S vs. ZZR1400 nagyteszt, a baj csak az, hogy nincs tesztmotor az országban a kawából... az úticél Horvátország, a motor tulaja jönne velünk a tesztre, a benzint, a szállást fizetjük – és persze pár képen szerepelhetne is (sőt, egy tulajdonosi vélemény is beférne a cikkbe).
Előre is köszi a segítséget!
persze, h nem. figy bizti mire értékelte a roncsot? 150-200e? értékesítse! aztán megkapod a zsét a roncson felül.darabokban sztem szarul jársz és rádragad...
Ha adsz e-mail címet átküldöm neked a hirdetést, de kértem a sráctól további nagyfelbontású képeket is azt is elküldöm ha megadod a címet. Nekem is eléggé megmozgatta a fantáziámat. Nagyon jó vételnek tűnik.
Mivel a jelenlegi körülmények között, egy azonnal használható (D modell) 400-as , már 300 ért kapható - gyakorlatilag esélytelen, hogy jó pénzt kiárulj egy ennyire sérült vasból.
Esetleg darabonként, de az meg k...va nagy macera.
Egyértelmű a megoldás: nézz rá a Gabens által belinkelt angol motorra. Makulátlan 600-as Kawa, 98-99 körüli volt ha jól tévedek. 330Eft + 50 EFt szállítás.
Neked pedig van itthon egy ZZR-ed amin van műszaki.
A biztosító végül a motoromat totálkárosnak minősítette, de a kárfelmérő szerint nem fog teljes értéket (ami megérné) fizetni a biztosító. Ezért kérném a segítségeteket, hogy a megmaradt mocit, állapotától függően mennyiért és hogyan lehetne elpasszolni, pénzzé tenni, hiszen tavasszal motorvásárlás várna majd rám (szintén ZZR )
A motor csúszott, majd úgy érte el a kocsi alját. A bal oldali dekli kihorzsolósott (így elfolyt az olaj), a váz nem sérült, de elöl a jobb teleszkóp eltört. Első felni sérült, tárcsák ragadnak. A blokknak csk a deklije sérült, ismert hibája, hogy a balról 2. henger szelepvezrlése nem tökéletes, csak 8 ezer felett megy igazán. Maga a motornak töltési gondjai voltak (sorba nyírta ki a fesszabályzókat), egyéb problémát nem tapasztaltam.
Nem kellet volna leengedni az olajat teljesen. Középsztenderen vársz 10 percet, míg leül az olaj az olajteknőbe, és utána nyugodtan leveheted. Az a pár csepp akkor is kifolyik, de nem kell leengedni.
Szétszedtem. Volt olaj, de előtte leengedtem, ezért nem folyott ki több egy fél decinél. Az egyik vezetéknél a csatlakozó mintha meg lenne olvadva kis mértékben. A tekercsek egy része barnább, feltételezésem szerint mert ez volt alul, és az olaj színezte ilyenre. Namost ezen mit kell néznem, mit lehet mérni?
Alkatrészeknél Sugo-Motoréknak van, igaz az zxr400-é 15.000Ft-ért, de kompatibilis vele. Nekem is most ilyen van bent, igaz a töltésem még nincs rendben, de nem a fesszabályzó a baj, valahol máshol lesz a gond. Szerintem méresd ki a motort valami hozzáértővel. Amúgy jó hozzá a zzr600as fesszab is, a lábak száma stimmeljen. Mikori a géped? 93 előtti az 8 lábas, utáni 6 lábas. Polgárdi bontóban van egy GPZ 550-é asszem, ha minden igaz akkor rá lehet dugni, 10.000Ft-ot kérnek érte. A kérdés hogy miért nyiffannak ki a fesszabályzóid?
Mikori a motorod, és milyen aksi van bent(93 utániban nem lehet a fehér aksi ha jól emléxem)?