Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinézem magamból, és szerencsére nem egy tucat motor....Ez nekem imponál, meg az is hogy sokan csúnyának tartják....

Doktor úr ez már perverzió?
speedtriple...gyújtás elfordít.... lámpák kigyulladnak...önindító...ééééés... 'Input... kérek benzin...input '
Nekem bejön az 5-ös Johnny stílus
Hát lehetne rajta javítani, amúgy is zzr forever.
Ez a motor mosta meg a Superduke-ot, annak egyetlen hibáját ( kultúrálatlan blokk, 3000 rpm alatt ) kijavítva.
Szóval na, biztos hogy nem szar.
Fogaskerék hajtja az állórészt, annak kell kenés, de mindjárt kiderül
Lehet megkövezni érte

Na de még friss házas vagyok az új motorommal szóval ez csak motorfília
Ha aktuell lessssssz megkereselek.
Csak érdekesség képpen.
http://cgi.ebay.co.uk/kawasaki...
Pedig van arra is mód, de az már meleg pite. Privátban szívesen mesélek róla.
Szerintem nincs, nem igényel olyan kenést Kocsiban is teljesen külön és szárazon szoktak lenni
Én sem fogok sőt nem is hallottam ilyesmiről
Gyors kérdés: a generátor fedél alatt van olaj?
Szar lenne leengedni csak azért hogy lerántsam a generátort
Én a helyedben nem foglalkoznék ilyesmikkel.
Vagy marad a regadós járt módszer vagy még a szlovák "testvériség".
Na majd meglátjuk.
Sajna még csak nézek pénz még az ablakba de remélem egy pár hónap és meg tudok lépni valami ilyesmit. Addig próbálom tovább fejleszteni a gondolatot hogy lehetne a másikból meg pénzt csinálni, hogy a "lehetőség" megmaradjon, de ez már nehéz ügy. Asszem az már nem fog menni.
Tökéletesen értem. Ez esetben egy percig ne gondolkozz rajta.
Köszi!
Nem ragdóznák! Valami máson agyalok!
Az enyém is fekete.
Igen, annyi. És még "közel" is van (London után ) !

Autóval kimenni megvan egy százasból. De ha megbízod bármelyik angol autó importos embert, akkor ennek a feléért berántja Neked... ha jól tippelem. Egy autót legutóbb 500 EUR körül hoztak el, ebből gondolom h a motor az nem lehet több 200-nál (hiszen plusz fuvar se kell, elfér a platón)

Szépnek tűnik, jó vétel lehet ennyiért. Kb. 50 ropi a regadója.
Kutya Úr!
Segítséget kérek!
Szerintetek ez:
http://cgi.ebay.co.uk/1998-KAW...
akkor most kb 330000 HUF?
Haza szállítása szerinted szerintetek mibe fájna?
Köszi a segítséget.
Szivesen, remélem segitek megtalálni a hibát, valahol itt lesz szerintem a kefék környékén. Majd számolj be a fejleményekről, ezek ismeretében hátha könnyeben tudok segíteni.
Azta, mimindenre meg nem tanit ez a motorozás, szerelni tutira megtanul az ember. Megpróbálom, hátha sikerül valamit varázsolni vele. Köszi a távsegitséget
De ha már ott jársz, vedd ki a keféket, nincsenek-e elkopva, szárazak és tiszták-e,milyen a felületük, nem karcosak esetleg túlságosan.