Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csodaszép. Na majd eccer. De asszem bele tudnék szeretni
aaaztapatikááát... jó látni, hogy ha eccer kiöregszik alólunk 80 ezer Km táján a motor, lesz "utánpótlás" szotyi áron
Ezt nezd meg! A multkorival "szemeztel"? Ezzel?
Item number: 330362332264
(ar/megtett km/evjarat)
Sziasztok!
Miután ma hivatalosan is motorozhatok igy nagyon eladóvá vált a mocim vagy ZZR nagyobb kicsit idősebb csere is jöhet!max 90es évjárat
Írtam, neki hátha olvassa

Bár nagyon szép helyeik vannak (majd rakok fel igény esetén képeket) , és tényleg gyönyörű motorjaik (80-as évekből még gyári állapotú darabok, de ez az autóúton 80 autópályán 100 ez a halálom....
Jövő héten kéne, de ugye akkor lesz a Wieliczka-túra.

Szóval dilemma, még kiderül...
Már itthon hűtőm a leveket, és a söröket.

Hogy tudok-e segíteni azt nem ígérem, de valamit majd kitalálunk. TéSándort mikor megy kifelé azt tudni?
Nem jellemző hogy zörögne, de a méretpontossággal szoktak bajok lenni, főleg az itthoni készítésű daraboknál.
De a távol keleti 30-40 dolláros nem ANNYIVAL rosszabb az MRA-tól, mint amennyivel olcsóbb.
Ezt hogy értsem?
A gagyik nagy tempónál mit csinálnak? Zörögni fognak?
Köszi!
Szia bácsi,
itt a kapaszkodó, itt a lábas, mindkettőre mehet a Zérgút visszabökés !

Mikor lészen itthon...odaát új fertőzés ütötte fel a fejét ( igen, én kezdtem megin' a hülyeséget ) veterán sor4 -eket vadászunk angolban...

Erős szükségünk lesz magára
Hálló! Na mi a téma errefelé? Kutyabácsi lábasod is odaért? Alólunk ma minden gép elkésett, kezdve a szuperexpresstől a repülőn át az Ic-ig, ábr az utolsón már nem is lepődtünk meg

Viszont a z750 befibrillálva lett Áron által, amiért extra respect neki és már nagyon nagyon várom. hogy újra megkergessem
Nekem ennyit kajál az 1100-as 2 személlyel. Országút 100-120 + 1-2 előzés 160-200 ig...
249, de hívhacc most is, csak holnap de nemgyó
Oké, holnap hivlak!
A szám egyel több, 240, vagy 249 van benn?
20 2negyven9harmincegy7egy

holnap délután tucc hívni...
Köszönöm szépen
Szia!
Tudnál egy telefonszámot adni nekem?
Más elérhetőség is jó, de ez a legegyszerűbb
Bódog Névnapot Misi bátsi!
Igen, megegyezik. De ha már nem gyári, akkor ne vegyél gagyit tizenezerért.
Vagy ebayről egy 20-30 dolláros megoldást nézz (nekem is az van) vagy egy profi 100EUR-os MRA-t, ami valóban sokat jelent nagy tempónál (olyat adtam el Tombatnak).
Köszi,akkor ezek szerint 1 személlyel 5-6 között ahol lazán hasítok az a megfelelő egy 400-ccm-hez.
Viszont akarok plexit a motoromhoz.
Találtam is egy plexi gyártó csapatot,ahol 95-ös zzr plexit árulnak ~11E és meg is kapom.
Kérdés,hogy a 95-ös és a 98-as ZZR plexije megegyezik igaz?
A 400-ast (főleg két személy csomaggal) csak 7ezer felett használtam, egyszerűen mert csak onnantól van benne elég erő, ahhoz a súlyhoz. A 600-as más tészta, azzal 3-6ezer között már el lehet ballagni kényelmesen. És a fogyasztása is szolidabb, ennek megfelelően.
Oké,értem válaszodat.
De kíváncsi lettem volna mi felel meg optimális tempónak fokozattól függően. Szóval 3.ban olyan 5-6E között nyomassam,vagy nyugodtan pörgessem fel 8-9-re?
Te magad szoktad figyelni az RPM-eket,vagy inkább a motor duruzsolását hallgatod?
Sziasztok. 91-es 1.1 hez alkatrészek eladóak. Ami még van:fejidom, 2db farokidom, 4 hajtókar és dugók, hűtők, váltó, kuplung, lengővilla, váz papír nélkül, elsőlámpa, hátsó telo, és még sok apró kütyü.
csabamuvek@freemail.hu
06706170942
Na ki tudja, hogy EZ A 4-1 rencer jó -e a ZiZire ? 25 fontért komplett kipuff...
Kerályos lett Bácsi! kár, hogy mink főként a kamera háccsó része körül tartózkodtunk