Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaku! ezt most megvenném fightert csinyányi belőle. de ha renbehozatod, sztem úgy is megéri :
zx-10
Ól rájt!
Megjöttem Dunából, benézek
Akksim van polcon, de az árát csak délután tudom megnézni.

Természetesen ha a másik garis még, és a bemérés alapján is kiderül a hiba amit mondtál, akkor az új akku árát jóváírjuk, és le tudod vásárolni 100 % ban.
hello!Ha már motorozol nem ugrasz el a sárkeresztúri felé?
ha igen csörges meg!
Ha fél éven belül vetted, akkor vidd el (a motorral együtt!) olyan autóvillamossági műhelybe, ahol tudnak szakvéleményt adni !

Ennek tartalmaznia kell:

- akksi típusa
- jármű típus, rendszám
- a jármű elektromos rendszerének működése (mérési eredmények a fesz.szabályzó jó működéséről)
- az akkumulátor pontos hibáját

Ha ez megvan, akkor a futárnak odaadod, és max. 15 nap alatt az importőr elbírálja, és kapsz egy másik új akkut helyette !
Déltől a boltban leszek, gyere nyugodtan ! (táncsics 4/b)
Ja és van tankmelltartóbugyi a tankra is ha valakit érdekel még rajtam kívül.
kutya. Úr!

Beszéltem Áronnal, minnyá legurulok hozzá... Maga van ma, esetleg elkanyarodnék arra is
persze ha nem zavarok...
Áhoj!
Kutya bácsi: vettem én nemrég tőled egy akksit ami aszondják a szerelők hogy valószínű cellazárlatos. Nyugalmi állapotban 12.5 v van benne de rárakok egy 21 w-os izzót és lemegy 1v-ra.
Ha megy a motor semmi baj de ha leáálítom akkor nem indul be utána csak bikázással. Nincs erre valami gari féle?
Mindenesetre kellene nekem egy akksi a kis zizibe?Mennyibe fájna?
Ja és mikor tudnád küldeni?
+1 : 270456868809

Holnap este ezt még le tudod csapni ? ööö... most nézem, csak in UK postázza... tudunk ezzel is variálni valamit ?
Egy 30 fontér' ez is jöhetne !
Báááácsi !

Ma este lejár a tank-koton, és még mindig 15 font !

Ha 30 alatt megáll akkó gyöhet !
húzok neki pár nyelet, kitágul
A másodiknak nem lenne túl szűk a kipuffja? Vagy szereted ha szorit?
üssetek meg, de én nem szeretem az ennyire öreg masinákat, de ízlések és kotonok... ha café, akkor én ezeket csinálnám meg nagyon hátulról :
Van fent egy 79-es Z1000, SBK extrákkal, 250 -ért. Anglia.

Szemben vele a full gyári '81-es. 310-ért. Basszameg, jövőre kell egy ilyen öreg büdös benzinszagú szörny... amióta láttam/éreztem menet közben azt a 70 éves motort... na az MOTOR basszátok meg
azaz japánok vannak most ebbe belebuzulva, nekem teccik.
Nekem ez kicsit szocreál retro
Akkor én megütlek...amint kész a vas, megyünk N.gyarmat, Mecsek stb. veterán felfutók !
ezt láttátok-e már? nem éppen café meg vén, de gyönyörű:
link
Lentebb ott a kép hogy miből lesz a cserebogár. Egy ilyen kell nekem is! Lebaszom a kávézó elé azt feszitek :)
Gyönyörű az a hengerfej...
Ezt sasold blöki!
Mennék én de szerintem hullarészegen fogok Tihanyban fetrengeni:)
a fax tuggya. 80%osan vettem anno... de a 60assal istencsászár lett májusi estin meg is futottam a 2:05-ös időt, csak hát senki sem mérte